dnes je úterý 7.2.2012, svátek má Veronika
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Kde jste letos byli na dovolené?

Kde jste letos byli na dovolené?

moderátor

Ja byl hezky v ČR na Šumavě. Parkrat jsme sice zmokli, ale jinak to bylo moc fajn.

http://www.maminet.cz/profil/adam/fotoalbum/190-sumava/

moderátor

Adam -----:11.09.2008 00:40Ja byl hezky v ČR na Šumavě. Parkrat jsme sice zmokli, ale jinak to bylo moc fajn.

http://www.maminet.cz/profil/adam/fotoalbum/190-sumava/

Já tam byla taky. Je to tam skvělé - kolo, pěší výlety, koupání. Prostě pohoda.

My byli v chorvatsku na Pagu v Pagu a mohu doporučit.

moderátor

kubinkov:25.09.2008 14:51My byli v chorvatsku na Pagu v Pagu a mohu doporučit.

Jo tam jsme taky chteli jet, ale nechtelo se nam jet takovou dlouhou cestu jen ve dvou. Snad se podari pristi rok.

Ahoj lidičky já s rodinou každý rok jezdíme do Chorvatska pokaždé na jiné místo.Letos jsme byly ve Starigradu Národní park Paklenica a bylo to opravdu krásné.Mohu vřele doporučit.

moderátor

petnikovablanka:24.10.2008 01:14Ahoj lidičky já s rodinou každý rok jezdíme do Chorvatska pokaždé na jiné místo.Letos jsme byly ve Starigradu Národní park Paklenica a bylo to opravdu krásné.Mohu vřele doporučit.

Tam jsem byla před pár lety ještě s rodiči a s tátovou sestrou (s celou rodinou). Do národního parku jsme chtěli jít, ale teta je trošku línější, tak odmítla. Bohužel se k ní pak přidali další. Do teď mě to trochu mrzí. Musela to být krása. Máte aslepoň nějaké pěkné fotografie?

Dana --------:28.10.2008 14:07Tam jsem byla před pár lety ještě s rodiči a s tátovou sestrou (s celou rodinou). Do národního parku jsme chtěli jít, ale teta je trošku línější, tak odmítla. Bohužel se k ní pak přidali další. Do teď mě to trochu mrzí. Musela to být krása. Máte aslepoň nějaké pěkné fotografie?

Je tak to je opravdu škoda stojí to opravdu za to.Bohužel fotky nemám,jelikož jsem sice vzala foťák,ale nenabila baterie.Klidně se zasmějte,tenktrát mi do smíchu nebylo dneska již ano.Pětníková

moderátor

Uvazuju ze bych přiští léto vyrazil do hor do Slovinska na nějakou tůru. Snad se podaří dát dohromady lidi.

Já vám všem, kteří jste měli dovolenou taáak závidím... Já neměl opravdovou dovolenou snad 5 let :(

moderátor

Jeden čas jsem měla bláznivé nápady, jak strávit dovolenou. Chtěla jsem projít celé Skotsko nebo rumunské hory v kraji hraběte Drákuly. Bohužel zatím to zůstalo jen u snů. Snad se mi to někdy povede.

Mohu směle doporučit plavbu na moři se společností Riviera tour http://www.rivieratour.cz . Nejprve jsem si myslela, že to bude obrovská nuda. Plavba nám však velmi příjemně ubíhala. Snad přestávky mohli být delší, aby jsme si vychutnali kouzlo míst kde jsme během plavby kotvili.

Mohu směle doporučit plavbu na moři se společností Riviera tour http://www.rivieratour.cz . Nejprve jsem si myslela, že to bude obrovská nuda. Plavba nám však velmi příjemně ubíhala. Snad přestávky mohli být delší, aby jsme si vychutnali kouzlo míst kde jsme během plavby kotvili.

Letos jsme byli na Slovensku - Nízké Tatry a okolí. Počasí nám jako vždy moc nepřálo. První dny byla mlha a pršelo a další dny zas bylo neskutečné vedro, takže všude plno lidí - na cestách, u stánků, v horských chatách. Příští rok bych chtěla opět vodu, snad Lužnici. Tak uvidíme.

Letos jsme byly s malou v Turecku a bylo to mooc prima :)))

My nebili nikde jen jsme si udělali jednodenní výlet do Třeboně a taky bylo supééér

Kristýna ---------:24.10.2011 11:25My nebili nikde jen jsme si udělali jednodenní výlet do Třeboně a taky bylo supééér

Tam je také super :)

Ještě jsme si s kámoškou pronajaly chaloupku v jižních čechách a moc se nám tam líbilo i dětičkám :) Výletili jsme a bylo to pohodové .)

Články s tématikou této diskuze

Výbavička pro miminko

Na příchod miminka by se měla každá budoucí maminka připravit s dostatečným předstihem. Je potřeba k..

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama