dnes je neděle 5.9.2010, svátek má Boris
Nejbližší události ve Vašem kalendáři:
Nemáte žádné události ve Vašem kalendáři.

Kde jste letos byli na dovolené?

diskusní fórum, zpět do kategorie, vložit odpoved
Strana:1 2
11.09.2008 00:40
od adam
Reagovat
Ja byl hezky v ČR na Šumavě. Parkrat jsme sice zmokli, ale jinak to bylo moc fajn.

http://www.maminet.cz/profil/adam/fotoalbum/190-sumava/
12.09.2008 20:12
od miysacka

Reagovat
adam:11.09.2008 00:40Ja byl hezky v ČR na Šumavě. Parkrat jsme sice zmokli, ale jinak to bylo moc fajn.

http://www.maminet.cz/profil/adam/fotoalbum/190-sumava/

Já tam byla taky. Je to tam skvělé - kolo, pěší výlety, koupání. Prostě pohoda.
reagovat
25.09.2008 14:51
od kubinkov

Reagovat
My byli v chorvatsku na Pagu v Pagu a mohu doporučit.
reagovat
26.09.2008 01:58
od adam
Reagovat
kubinkov:25.09.2008 14:51My byli v chorvatsku na Pagu v Pagu a mohu doporučit.

Jo tam jsme taky chteli jet, ale nechtelo se nam jet takovou dlouhou cestu jen ve dvou. Snad se podari pristi rok.
reagovat
24.10.2008 01:14
od petnikovablanka

Reagovat
Ahoj lidičky já s rodinou každý rok jezdíme do Chorvatska pokaždé na jiné místo.Letos jsme byly ve Starigradu Národní park Paklenica a bylo to opravdu krásné.Mohu vřele doporučit.
reagovat
28.10.2008 14:07
od miysacka

Reagovat
petnikovablanka:24.10.2008 01:14Ahoj lidičky já s rodinou každý rok jezdíme do Chorvatska pokaždé na jiné místo.Letos jsme byly ve Starigradu Národní park Paklenica a bylo to opravdu krásné.Mohu vřele doporučit.

Tam jsem byla před pár lety ještě s rodiči a s tátovou sestrou (s celou rodinou). Do národního parku jsme chtěli jít, ale teta je trošku línější, tak odmítla. Bohužel se k ní pak přidali další. Do teď mě to trochu mrzí. Musela to být krása. Máte aslepoň nějaké pěkné fotografie?
reagovat
10.11.2008 19:05
od petnikovablanka

Reagovat
miysacka:28.10.2008 14:07Tam jsem byla před pár lety ještě s rodiči a s tátovou sestrou (s celou rodinou). Do národního parku jsme chtěli jít, ale teta je trošku línější, tak odmítla. Bohužel se k ní pak přidali další. Do teď mě to trochu mrzí. Musela to být krása. Máte aslepoň nějaké pěkné fotografie?

Je tak to je opravdu škoda stojí to opravdu za to.Bohužel fotky nemám,jelikož jsem sice vzala foťák,ale nenabila baterie.Klidně se zasmějte,tenktrát mi do smíchu nebylo dneska již ano.Pětníková
reagovat
12.11.2008 20:45
od adam
Reagovat
Uvazuju ze bych přiští léto vyrazil do hor do Slovinska na nějakou tůru. Snad se podaří dát dohromady lidi.
reagovat
21.11.2008 10:03
od patrik
Reagovat
Já vám všem, kteří jste měli dovolenou taáak závidím... Já neměl opravdovou dovolenou snad 5 let :(
reagovat
25.11.2008 17:39
od miysacka

Reagovat
Jeden čas jsem měla bláznivé nápady, jak strávit dovolenou. Chtěla jsem projít celé Skotsko nebo rumunské hory v kraji hraběte Drákuly. Bohužel zatím to zůstalo jen u snů. Snad se mi to někdy povede.
reagovat
17.07.2009 15:13
od alenka81

Reagovat
Mohu směle doporučit plavbu na moři se společností Riviera tour http://www.rivieratour.cz . Nejprve jsem si myslela, že to bude obrovská nuda. Plavba nám však velmi příjemně ubíhala. Snad přestávky mohli být delší, aby jsme si vychutnali kouzlo míst kde jsme během plavby kotvili.
reagovat
Strana:1 2
diskusní fórum, zpět do kategorie, vložit odpoved
© 2007 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, vánoční přání, bazar, rychlost.cz