| 11.09.2008 00:40 od adam Reagovat | Ja byl hezky v ČR na Šumavě. Parkrat jsme sice zmokli, ale jinak to bylo moc fajn. http://www.maminet.cz/profil/adam/fotoalbum/190-sumava/ |
|---|
| 12.09.2008 20:12 od miysacka Reagovat | Já tam byla taky. Je to tam skvělé - kolo, pěší výlety, koupání. Prostě pohoda. |
|---|
| 25.09.2008 14:51 od kubinkov Reagovat | My byli v chorvatsku na Pagu v Pagu a mohu doporučit. reagovat |
|---|
| 26.09.2008 01:58 od adam Reagovat | Jo tam jsme taky chteli jet, ale nechtelo se nam jet takovou dlouhou cestu jen ve dvou. Snad se podari pristi rok. |
|---|
| 24.10.2008 01:14 od petnikovablanka Reagovat | Ahoj lidičky já s rodinou každý rok jezdíme do Chorvatska pokaždé na jiné místo.Letos jsme byly ve Starigradu Národní park Paklenica a bylo to opravdu krásné.Mohu vřele doporučit. reagovat |
|---|
| 28.10.2008 14:07 od miysacka Reagovat | Tam jsem byla před pár lety ještě s rodiči a s tátovou sestrou (s celou rodinou). Do národního parku jsme chtěli jít, ale teta je trošku línější, tak odmítla. Bohužel se k ní pak přidali další. Do teď mě to trochu mrzí. Musela to být krása. Máte aslepoň nějaké pěkné fotografie? |
|---|
| 10.11.2008 19:05 od petnikovablanka Reagovat | Je tak to je opravdu škoda stojí to opravdu za to.Bohužel fotky nemám,jelikož jsem sice vzala foťák,ale nenabila baterie.Klidně se zasmějte,tenktrát mi do smíchu nebylo dneska již ano.Pětníková |
|---|
| 12.11.2008 20:45 od adam Reagovat | Uvazuju ze bych přiští léto vyrazil do hor do Slovinska na nějakou tůru. Snad se podaří dát dohromady lidi. reagovat |
|---|
| 21.11.2008 10:03 od patrik Reagovat | Já vám všem, kteří jste měli dovolenou taáak závidím... Já neměl opravdovou dovolenou snad 5 let :( reagovat |
|---|
| 25.11.2008 17:39 od miysacka Reagovat | Jeden čas jsem měla bláznivé nápady, jak strávit dovolenou. Chtěla jsem projít celé Skotsko nebo rumunské hory v kraji hraběte Drákuly. Bohužel zatím to zůstalo jen u snů. Snad se mi to někdy povede. reagovat |
|---|
| 17.07.2009 15:13 od alenka81 Reagovat | Mohu směle doporučit plavbu na moři se společností Riviera tour http://www.rivieratour.cz . Nejprve jsem si myslela, že to bude obrovská nuda. Plavba nám však velmi příjemně ubíhala. Snad přestávky mohli být delší, aby jsme si vychutnali kouzlo míst kde jsme během plavby kotvili. reagovat |
|---|