dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Antikoncepce

Antikoncepce

ahojda, nevím zda to píši do správné kolonky, ale myslím, že antikoncepce a těhu spolu souvisí. Chtěla jsem se zeptat jaký druh antikoncepce používáte a co říkáte na "sterilizaci" ???

Já osobně nepoužívám "nic", neboť HA mi nesedí, už jsem snad vyzkoušela veškerý sortiment a prostě nemůžu :-(

Jak jste na tom vy?

Související články

• Asistovaná reprodukce
    Asistovaná reprodukce je jakási pomoc, která nabízí několik různých metod léčby neplodnosti. V souča..
  • Rizikové těhotenství
    Bohužel se může občas stát, že se během těhotenství budete potýkat kromě sice nepříjemných, ale obvy..
  • Neplodnost žen
    V dnešní době je ženská neplodnost z velké části způsobena a zaviněna stylem života a prostředím, ve..
  • Babské rady pro určení pohlaví dítěte
    Plánujete miminko a už předem sníte o tom, že se vám narodí holčička? Nebo si přejete raději chlapeč..
  • Neplodnost mužů
    Neplodnost Podle statistik se uvádí, že k neplodnosti dochází, pokud se ženě nepodaří otěhotnět po p..

No já po porodu začala brát Azalii a to kojím bohužel mi nesedla takže jsem bez antikoncepce.

po porodu kvůli kojení jsem měla cerasette, nevim jak je to přesně. To bylo kvůli kojení, bralo se to bez pauzy. No a celou tu dobu-dva roky- jsem neměla menzes.

Super, jen člověk nemá jistotu, že neni náhodou v tom.

Nic neni stoprocentní.

No a po mé zkušenosti, že jsem kvůli antibiot. otěhotněla i přes antik. to bylo takový na nervičky.

poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012)

Taky jsem po porodu brala Azalii, teď mám Lunafem, nijak mi antik. nevadí, neměla jsem s tím nikdy problémy. Jinak co se týče sterilizace, už jen ten název mi nahání hrůzu.....

Vlaďka :03.11.2011 17:05ahojda, nevím zda to píši do správné kolonky, ale myslím, že antikoncepce a těhu spolu souvisí. Chtěla jsem se zeptat jaký druh antikoncepce používáte a co říkáte na "sterilizaci" ???

Já osobně nepoužívám "nic", neboť HA mi nesedí, už jsem snad vyzkoušela veškerý sortiment a prostě nemůžu :-(

Jak jste na tom vy?

Momentálně nic nejím , před otěho jsem měla pár let anti , pak jsem jí vysadila a zajisté otěhotněla . Hormony do sebe tlačit nechci , otěhotnět také ne .... Takže asi pust :DDDDD A když tak kondom :)

Vlaďka :03.11.2011 17:05ahojda, nevím zda to píši do správné kolonky, ale myslím, že antikoncepce a těhu spolu souvisí. Chtěla jsem se zeptat jaký druh antikoncepce používáte a co říkáte na "sterilizaci" ???

Jak jste na tom vy?

O tom, že nesedí různé antikoncepční preparáty něco vím. Taky jsem si tím prošla. V době, kdy jsem nechtěla otěhotnět, tak jsem zkoušela kde co, ale v pilulkách. A prostě nic nesedělo. Nakonec jsem to přestala řešit. Po nějaké době jsme se pokoušeli o miminko. Nevím, jak bude tělo reagovat po dětech, až se pro nějaký preparát rozhodnu. Co se týká jiných metod, tak odmítám si nechávat něco zavést do dělohy. Nemám s tím zkušenosti, nejsem ani toho zastáncem. A injekční metodu taky nemám vyzkoušenou.

moderátor

Jak jste na tom vy?

Antikoncepci jsem používala jen asi 2 roky. Pak jsem ji úplně vysadila a začali jsme používat jen prezervativ. Pak ani ten. A nevím, jestli začnu po porodu. Ale asi ne. Když vím, jakou práci nám dalo otěhotnět, tak ani žádnou antikoncepci nepotřebujem. A do sebe si nic zavádět nenechám, žádné tělísko nebo něco podobného.

Dana --------:19.11.2011 09:19Antikoncepci jsem používala jen asi 2 roky. Pak jsem ji úplně vysadila a začali jsme používat jen prezervativ. Pak ani ten. A nevím, jestli začnu po porodu. Ale asi ne. Když vím, jakou práci nám dalo otěhotnět, tak ani žádnou antikoncepci nepotřebujem. A do sebe si nic zavádět nenechám, žádné tělísko nebo něco podobného.

Podruhé to bude rychlejší ! Asi jste na to moc mysleli a byl tak psychický blok !

Jak je to s tím pohlavím miminka ? Víte - nevíte ? Prozradíš -neprozradíš ? Nebo bude velké překvápko a bude miminek více ? :D

Jak jste na tom vy?

Já pilule brát nemůžu,tak mám tělísko - bez hormonů.Rvát do sebe hormony,ne,a i moje tělo hormony odmítá.

děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012)

moderátor

Tina:19.11.2011 09:43Podruhé to bude rychlejší ! Asi jste na to moc mysleli a byl tak psychický blok !

Jak je to s tím pohlavím miminka ? Víte - nevíte ? Prozradíš -neprozradíš ? Nebo bude velké překvápko a bude miminek více ? :D

Pohlaví nevíme, takže neprozradím :-D

Dana --------:19.11.2011 09:46Pohlaví nevíme, takže neprozradím :-D

Tajnůstkářko :)

moderátor

Tina:19.11.2011 09:43Podruhé to bude rychlejší ! Asi jste na to moc mysleli a byl tak psychický blok !

Nervy v tom každopádně byly. Když jsem pak dala v práci výpověď, protože jsme měli jezdit na vyšetření kvůli umělému oplodnění, tak to šlo najednou samo. To bylo hned. Ale ty roky před tím nic moc.

Dana --------:19.11.2011 10:37Nervy v tom každopádně byly. Když jsem pak dala v práci výpověď, protože jsme měli jezdit na vyšetření kvůli umělému oplodnění, tak to šlo najednou samo. To bylo hned. Ale ty roky před tím nic moc.

To muselo být moc stresující , ani si to pořádně nedovedu představit . Nervy dělají hodně zle . Možná ani ta práce Ti nepřidala .

Dobře , že jsi tam skončila a že se to povedlo bez umělého oplodnění . To musí být také šílenost . Četla jsem o tom v jednom časopise , psaly tam různě mamky a bylo to místy moc smutné - ty jejich příběhy , neúspěchy a beznaděj ... Hezké bylo když se to povedlo , ale to bohužel ne vždycky :(

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama