příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | ahojda, nevím zda to píši do správné kolonky, ale myslím, že antikoncepce a těhu spolu souvisí. Chtěla jsem se zeptat jaký druh antikoncepce používáte a co říkáte na "sterilizaci" ??? Já osobně nepoužívám "nic", neboť HA mi nesedí, už jsem snad vyzkoušela veškerý sortiment a prostě nemůžu :-( Jak jste na tom vy? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No já po porodu začala brát Azalii a to kojím bohužel mi nesedla takže jsem bez antikoncepce. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | po porodu kvůli kojení jsem měla cerasette, nevim jak je to přesně. To bylo kvůli kojení, bralo se to bez pauzy. No a celou tu dobu-dva roky- jsem neměla menzes. Super, jen člověk nemá jistotu, že neni náhodou v tom. Nic neni stoprocentní. No a po mé zkušenosti, že jsem kvůli antibiot. otěhotněla i přes antik. to bylo takový na nervičky. poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Taky jsem po porodu brala Azalii, teď mám Lunafem, nijak mi antik. nevadí, neměla jsem s tím nikdy problémy. Jinak co se týče sterilizace, už jen ten název mi nahání hrůzu..... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Momentálně nic nejím , před otěho jsem měla pár let anti , pak jsem jí vysadila a zajisté otěhotněla . Hormony do sebe tlačit nechci , otěhotnět také ne .... Takže asi pust :DDDDD A když tak kondom :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 345 karma: +3/-0 | O tom, že nesedí různé antikoncepční preparáty něco vím. Taky jsem si tím prošla. V době, kdy jsem nechtěla otěhotnět, tak jsem zkoušela kde co, ale v pilulkách. A prostě nic nesedělo. Nakonec jsem to přestala řešit. Po nějaké době jsme se pokoušeli o miminko. Nevím, jak bude tělo reagovat po dětech, až se pro nějaký preparát rozhodnu. Co se týká jiných metod, tak odmítám si nechávat něco zavést do dělohy. Nemám s tím zkušenosti, nejsem ani toho zastáncem. A injekční metodu taky nemám vyzkoušenou. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Antikoncepci jsem používala jen asi 2 roky. Pak jsem ji úplně vysadila a začali jsme používat jen prezervativ. Pak ani ten. A nevím, jestli začnu po porodu. Ale asi ne. Když vím, jakou práci nám dalo otěhotnět, tak ani žádnou antikoncepci nepotřebujem. A do sebe si nic zavádět nenechám, žádné tělísko nebo něco podobného. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Podruhé to bude rychlejší ! Asi jste na to moc mysleli a byl tak psychický blok ! Jak je to s tím pohlavím miminka ? Víte - nevíte ? Prozradíš -neprozradíš ? Nebo bude velké překvápko a bude miminek více ? :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | Já pilule brát nemůžu,tak mám tělísko - bez hormonů.Rvát do sebe hormony,ne,a i moje tělo hormony odmítá. děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Pohlaví nevíme, takže neprozradím :-D |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Nervy v tom každopádně byly. Když jsem pak dala v práci výpověď, protože jsme měli jezdit na vyšetření kvůli umělému oplodnění, tak to šlo najednou samo. To bylo hned. Ale ty roky před tím nic moc. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To muselo být moc stresující , ani si to pořádně nedovedu představit . Nervy dělají hodně zle . Možná ani ta práce Ti nepřidala . Dobře , že jsi tam skončila a že se to povedlo bez umělého oplodnění . To musí být také šílenost . Četla jsem o tom v jednom časopise , psaly tam různě mamky a bylo to místy moc smutné - ty jejich příběhy , neúspěchy a beznaděj ... Hezké bylo když se to povedlo , ale to bohužel ne vždycky :( |
|---|---|
|   |