dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Ovulace

Ovulace

maminky, měli jste těhotenství naplánované podle ovulace?

Související články

• Babské rady na otěhotnění
    Od pradávna, kdy ještě neexistovaly univerzity, popřípadě lékaři sídlili jen ve velkých městech, uzn..
  • Neplodnost žen
    V dnešní době je ženská neplodnost z velké části způsobena a zaviněna stylem života a prostředím, ve..
moderátor

Tak jelikož jsme se fakt fest snažili, tak termín ovulace byl dost důležitý. Nejhorší bylo, že byl shodný s datem úplňku, takže rady typu nemyslete na to nešlo dodržet :-(

Kristýna ---------:22.02.2012 17:52maminky, měli jste těhotenství naplánované podle ovulace?

ne...já jsem otěhotněla ani nevím jak :-DD mě příjde že mám ovulaci asi každý den nebo co,nebo jestli jsme se vždycky trefili když byla ovulace, nevím, nehlídala jsem to, neboť mám menses docela nepravidelný, tak se na to nemůžu spoléhat :-(

Dana --------:22.02.2012 17:55Tak jelikož jsme se fakt fest snažili, tak termín ovulace byl dost důležitý. Nejhorší bylo, že byl shodný s datem úplňku, takže rady typu nemyslete na to nešlo dodržet :-(

Tak hlavníje že to vyšlo. I já se jí řídila.

Vlaďka :22.02.2012 18:01ne...já jsem otěhotněla ani nevím jak :-DD mě příjde že mám ovulaci asi každý den nebo co,nebo jestli jsme se vždycky trefili když byla ovulace, nevím, nehlídala jsem to, neboť mám menses docela nepravidelný, tak se na to nemůžu spoléhat :-(

Úplně to samé jako Vladka.) I když tedy jen jednou... Menzes mám tedy díky předchozímu užívání antikoncepce pravidelný, ale otěhotnění bylo vlastně okamžité:)

Tina:22.02.2012 18:09Úplně to samé jako Vladka.) I když tedy jen jednou... Menzes mám tedy díky předchozímu užívání antikoncepce pravidelný, ale otěhotnění bylo vlastně okamžité:)

Jste šikuky.

Kristýna ---------:22.02.2012 18:43Jste šikuky.

No, spíš je to trošku nebezpečné:)

Tina:22.02.2012 18:49No, spíš je to trošku nebezpečné:)

To ano já si to raději pohlídám.

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama