dnes je pondělí 6.9.2010, svátek má Boleslav
Nejbližší události ve Vašem kalendáři:
Nemáte žádné události ve Vašem kalendáři.

Svatba - která roční doba

diskusní fórum, zpět do kategorie, vložit odpoved
25.11.2008 17:37
od miysacka

Reagovat
Uvažuji o svatbě. Chtěla bych se vdávat v letních měsících - červenec nebo srpen. Kdy jste měli svatbu vy? Jaká je podle vás nejlepší roční doba?
30.11.2008 18:08
od patrik
Reagovat
Mno, osobne jsem se nezenil, zijeme spolecne ale papir na to nemame. Nepotrebujeme ho a ani nemame pocit, ze by nam chybel. Nicmene - mam nejradeji leto, a hlavne pozdni leto. Doba, kdy uz nejsou vedra, ale jeste nefouka chladny podzimni vitr...
reagovat
13.12.2008 12:27
od anasko

Reagovat
miysacka:25.11.2008 17:37Uvažuji o svatbě. Chtěla bych se vdávat v letních měsících - červenec nebo srpen. Kdy jste měli svatbu vy? Jaká je podle vás nejlepší roční doba?[/
citace]

Dobrý den, ja jsem vdána a mněla jsem svatbu 20.05. a počasi nam nadherně vyšlo prostě parada,tak stejne muže byt krasny aj v lete.Žaleži jen na Vás kdy se Vám nejvic hodi.
reagovat
27.12.2008 11:32
od obloha

Reagovat
anasko:13.12.2008 12:27
miysacka:25.11.2008 17:37Uvažuji o svatbě. Chtěla bych se vdávat v letních měsících - červenec nebo srpen. Kdy jste měli svatbu vy? Jaká je podle vás nejlepší roční doba?[/
citace]

Dobrý den, ja jsem vdána a mněla jsem svatbu 20.05. a počasi nam nadherně vyšlo prostě parada,tak stejne muže byt krasny aj v lete.Žaleži jen na Vás kdy se Vám nejvic hodi.

Ahojky, já se vdávala 3.9.2005 a září je taky moc krásné období na svatbu.. ale věšinou jen první týden, potom už bývá trošku sychravok k.
reagovat
16.03.2009 12:26
od zabka

Reagovat
miysacka:25.11.2008 17:37Uvažuji o svatbě. Chtěla bych se vdávat v letních měsících - červenec nebo srpen. Kdy jste měli svatbu vy? Jaká je podle vás nejlepší roční doba?

AHOJKY já jsme vdaná svatbu jsme měli 14.6. a počáasí taky krásné..vyšlo to hezky vše..tak přeji štastnou ruku při výběru měsíce..
reagovat
20.05.2010 16:35
od marnel

Reagovat
miysacka:25.11.2008 17:37Uvažuji o svatbě. Chtěla bych se vdávat v letních měsících - červenec nebo srpen. Kdy jste měli svatbu vy? Jaká je podle vás nejlepší roční doba?

Ahoj, řeknu to takhle, žádná doba není špatná, ale pokud tě něco limituje, jako mě, tak si ani vybírat nemůžeš. Musíš shánět svatební šaty a honem všechno zařídit - je to stres, ale příjemný. Napsala jsem o tom dokonce před časem dokonce článek:
http://www.saty-svatebni-spolecenske.cz/svatba-za-3-mesice.html

Doufám, že nejsi tenhle případ, ale i kdyby, tak co. Já měla svatbu v zimě a mělo to svoje kouzlo! Dokonce sněžilo.

Marcela
reagovat
diskusní fórum, zpět do kategorie, vložit odpoved
© 2007 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, vánoční přání, bazar, rychlost.cz