| 25.11.2008 17:37 od miysacka Reagovat | Uvažuji o svatbě. Chtěla bych se vdávat v letních měsících - červenec nebo srpen. Kdy jste měli svatbu vy? Jaká je podle vás nejlepší roční doba? |
|---|
| 30.11.2008 18:08 od patrik Reagovat | Mno, osobne jsem se nezenil, zijeme spolecne ale papir na to nemame. Nepotrebujeme ho a ani nemame pocit, ze by nam chybel. Nicmene - mam nejradeji leto, a hlavne pozdni leto. Doba, kdy uz nejsou vedra, ale jeste nefouka chladny podzimni vitr... reagovat |
|---|
| 13.12.2008 12:27 od anasko Reagovat | reagovat |
|---|
| 27.12.2008 11:32 od obloha Reagovat | reagovat |
|---|
| 16.03.2009 12:26 od zabka Reagovat | AHOJKY já jsme vdaná svatbu jsme měli 14.6. a počáasí taky krásné..vyšlo to hezky vše..tak přeji štastnou ruku při výběru měsíce.. |
|---|
| 20.05.2010 16:35 od marnel Reagovat | Ahoj, řeknu to takhle, žádná doba není špatná, ale pokud tě něco limituje, jako mě, tak si ani vybírat nemůžeš. Musíš shánět svatební šaty a honem všechno zařídit - je to stres, ale příjemný. Napsala jsem o tom dokonce před časem dokonce článek: http://www.saty-svatebni-spolecenske.cz/svatba-za-3-mesice.html Doufám, že nejsi tenhle případ, ale i kdyby, tak co. Já měla svatbu v zimě a mělo to svoje kouzlo! Dokonce sněžilo. Marcela |
|---|