ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Já se večer cpu jak divá. Možná proto že přes den se moc najíst nestihnu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Na to se mi nejlépe osvědčila kalanetika - sedy, lehy ale jen v té "poloze, kde to nejvíc bolí" takže polosed, pololeh....:)))) Fakt to bolí a pomáhá.....:))) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | To , kdybych věděla......řeším to snad celý svůj život. A lidi kolem mě jen říkají, to já si dám jen 6knedlíků místo deseti a hned mám nějaký kilčo dole.....:)) viz má sestřenka, ta je hubená jak lunt a kdyby nesnědla deset rohlíků k snídani, tak by asi umřela hlady. Já si dnes dala tmavou housku se sýrem a měla jsem dost - velký hrnek čaje, tak taky není divu. Mám ráda Pikwik ranní - výborný....:))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | A co zkusit ananas někomu nechutná ale čaj a ovoce pomáhají při hubnutí. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Tak já tedy ananas zbožňuji, ale to už jsem také zkoušela. I jsem si do každého jídla přidávala zázvor, po tom se prý také hubne. Mám ráda také hodně bylinky. Málo solím i kořením, kor teď, když máme děti. Nám to tak stačí a chutná. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ovoce je dobré , ale raději přes den , když chce někdo dietit :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Moc nekořente - skoro vůbec , někdo tvrdí , že by se při dietě nemělo vůbec ..no nevím . Také je dobrá Sacharidovka , ale myslím , že se to dlouho nedá :( |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | JAK JÁ JSEM RÁDA, ŽE DIETU NEMUSÍM. JÁ KDYŽ TY RECEPTÍKY ČTU TAK ANI CHUT K JÍDLU NEMÁM=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | [citacCe=tinulina333:28.10.2011 20:10]Moc nekořente - skoro vůbec , někdo tvrdí , že by se při dietě nemělo vůbec ..no nevím . Také je dobrá Sacharidovka , ale myslím , že se to dlouho nedá :( Co to je ta Sacharidovka? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Co to je ta Sacharidovka? sacharidové vlny jsou to nejúčinnější, co se dá pro vyrýsování postavy (chcete-li, mohu říkat i pro zhubnutí) udělat. Zároveň se jedná ale i o jednu z nejnáročnějších metod .... také jsem to pár dní zkusila.. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | já už si to přesně nepamatuji a nejspíš jsem vyhodila ten papír , k¨de byl návod. Vím , že byla ryba a kuře / prsa / na vodě , suchá rýe , salátovka , bílý jogurt ..Ale ne vše dohromady , jo a vejce , jen žloutky a nějak se to zvyšovalo . Musela bych se zeptat ... Nebo jukni na net , tam to bude ... Jedí to sportovci před zápasy atd.. Kámoš to dlabošil dost často , já chvíli a je to pár let |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Když u starého receptu přidám foto bude mi započítán? nebo to musím ohlásit Adamovi že tam fotka je? |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Automaticky započítán nebude. To bys musela dát Adamovi vědět. Ale musíš se u něj trefit na dobrou náladu. A občas to je dost těžké :-( |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Dnesska jí má jakou?:-) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Teď zrovna kouká na film nebo hraje hru. Nevím, prostě nepracuje. Tak by mohl mít i dobrou. Těžko říct. Ale před chvílí jsem ho donutila vydrhnout vanu, takže se to těžko pozná. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | :-D ahá no snad se trefím :-D |
|---|---|
|   |