dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Přidány recepty

Přidány recepty

Strana:1 2

Já se večer cpu jak divá. Možná proto že přes den se moc najíst nestihnu.

Tina:28.10.2011 07:13Jo , večer už nejíte ... To mě se asi nepovede , ale já potřebuji jen břicho eliminovet a to bych musel začít dřít sedy lehehy či podobně :) :-(

Na to se mi nejlépe osvědčila kalanetika - sedy, lehy ale jen v té "poloze, kde to nejvíc bolí" takže polosed, pololeh....:)))) Fakt to bolí a pomáhá.....:)))

Tina:28.10.2011 07:13Jo , večer už nejíte ... To mě se asi nepovede , ale já potřebuji jen břicho eliminovet a to bych musel začít dřít sedy lehehy či podobně :) :-(

Miluju večerní čaje.....

Tina:28.10.2011 07:12To je ta zdravá strava se zeleninou . Ale takhle jíte pořád , tak proč nehubnete ?

To , kdybych věděla......řeším to snad celý svůj život. A lidi kolem mě jen říkají, to já si dám jen 6knedlíků místo deseti a hned mám nějaký kilčo dole.....:)) viz má sestřenka, ta je hubená jak lunt a kdyby nesnědla deset rohlíků k snídani, tak by asi umřela hlady. Já si dnes dala tmavou housku se sýrem a měla jsem dost - velký hrnek čaje, tak taky není divu. Mám ráda Pikwik ranní - výborný....:)))

A co zkusit ananas někomu nechutná ale čaj a ovoce pomáhají při hubnutí.

Kristýna ---------:28.10.2011 10:36A co zkusit ananas někomu nechutná ale čaj a ovoce pomáhají při hubnutí.

Tak já tedy ananas zbožňuji, ale to už jsem také zkoušela. I jsem si do každého jídla přidávala zázvor, po tom se prý také hubne. Mám ráda také hodně bylinky. Málo solím i kořením, kor teď, když máme děti. Nám to tak stačí a chutná.

Kristýna ---------:28.10.2011 10:36A co zkusit ananas někomu nechutná ale čaj a ovoce pomáhají při hubnutí.

Ovoce je dobré , ale raději přes den , když chce někdo dietit :)

Andrea:28.10.2011 10:51Tak já tedy ananas zbožňuji, ale to už jsem také zkoušela. I jsem si do každého jídla přidávala zázvor, po tom se prý také hubne. Mám ráda také hodně bylinky. Málo solím i kořením, kor teď, když máme děti. Nám to tak stačí a chutná.

Moc nekořente - skoro vůbec , někdo tvrdí , že by se při dietě nemělo vůbec ..no nevím .

Také je dobrá Sacharidovka , ale myslím , že se to dlouho nedá :(

JAK JÁ JSEM RÁDA, ŽE DIETU NEMUSÍM. JÁ KDYŽ TY RECEPTÍKY ČTU TAK ANI CHUT K JÍDLU NEMÁM=)

[citacCe=tinulina333:28.10.2011 20:10]Moc nekořente - skoro vůbec , někdo tvrdí , že by se při dietě nemělo vůbec ..no nevím .

Co to je ta Sacharidovka?

Andrea:28.10.2011 20:30[citacCe=tinulina333:28.10.2011 20:10]Moc nekořente - skoro vůbec , někdo tvrdí , že by se při dietě nemělo vůbec ..no nevím .

Co to je ta Sacharidovka?

sacharidové vlny jsou to nejúčinnější, co se dá pro vyrýsování postavy (chcete-li, mohu říkat i pro zhubnutí) udělat. Zároveň se jedná ale i o jednu z nejnáročnějších metod ....

také jsem to pár dní zkusila..

Tina:29.10.2011 09:16sacharidové vlny jsou to nejúčinnější, co se dá pro vyrýsování postavy (chcete-li, mohu říkat i pro zhubnutí) udělat. Zároveň se jedná ale i o jednu z nejnáročnějších metod ....

také jsem to pár dní zkusila..

více.......

Andrea:29.10.2011 19:56více.......

já už si to přesně nepamatuji a nejspíš jsem vyhodila ten papír , k¨de byl návod.

Vím , že byla ryba a kuře / prsa / na vodě , suchá rýe , salátovka , bílý jogurt ..Ale ne vše dohromady , jo a vejce , jen žloutky a nějak se to zvyšovalo .

Musela bych se zeptat ... Nebo jukni na net , tam to bude ...

Jedí to sportovci před zápasy atd.. Kámoš to dlabošil dost často , já chvíli a je to pár let

Když u starého receptu přidám foto bude mi započítán? nebo to musím ohlásit Adamovi že tam fotka je?

moderátor

Míla:18.02.2012 15:57Když u starého receptu přidám foto bude mi započítán? nebo to musím ohlásit Adamovi že tam fotka je?

Automaticky započítán nebude. To bys musela dát Adamovi vědět. Ale musíš se u něj trefit na dobrou náladu. A občas to je dost těžké :-(

Dana --------:18.02.2012 16:46Automaticky započítán nebude. To bys musela dát Adamovi vědět. Ale musíš se u něj trefit na dobrou náladu. A občas to je dost těžké :-(

Dnesska jí má jakou?:-)

moderátor

Míla:18.02.2012 16:48Dnesska jí má jakou?:-)

Teď zrovna kouká na film nebo hraje hru. Nevím, prostě nepracuje. Tak by mohl mít i dobrou. Těžko říct. Ale před chvílí jsem ho donutila vydrhnout vanu, takže se to těžko pozná.

Dana --------:18.02.2012 16:49Teď zrovna kouká na film nebo hraje hru. Nevím, prostě nepracuje. Tak by mohl mít i dobrou. Těžko říct. Ale před chvílí jsem ho donutila vydrhnout vanu, takže se to těžko pozná.

:-D ahá no snad se trefím :-D

Strana:1 2
© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama