příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Někdy mi přijde , že ma malá snad tasemnici a jsem ráda , jak moc jí , ale přijde mi to až neskutečné , to jí pořád !!! Jindy zäse dělá "vofuky " a nechce , chce jen moje mléko a sem tam uzobne :( |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No to samé u Nás někdy jen mlíčko ale někdy teda se cpe pořádně. Ale nechávám jí potřebuje papat. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No říká se , že když děti jedí , tak rostou a když ne , tak se jim vyvíjí mozeček :) Tak jsem zvědavá , jak to dopadne :) To budou chytrolínky asi :D |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No tak to jsem tedy taky zvědavá co z té naší malé opičky vyroste. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Minimálně paní inženýrka :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Manžel říká , že bude starostka =) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | A samozřejmě mlíčko a banánky. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak starostka s ing . titulem no :) A bude tam mít jednu místnost plnou banánů a v druhé bude mít zasazené Banánovníky :DDD |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Já bych se tomu ani nedivila. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Tak já budu mít asi nějaký lidoopíky, protože ty teda baštěj! Od začátku jedl Fanoušek až až, taky rychle rostl. Tomášek tomu moc nedá, ale pořád uzobává. Nedávno měl ale období, že teda baštil hodně. :) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Naše malá jí snad skoro pořád :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | to jë fajn , jen at baštěj :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | To jo,pak budou veliký :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | přesně , co z trpajzlíkama -skalku nemám :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | My taky ne :D ale trpasliky z obi jo... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Mě by senikam nevěšli trpoši , ale vlastně na terasu jo :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Já malé dávám normálně pětkrát denně. Klasika-snídaně, svačina, oběd, svačina, večeře. Ona je vlastně zvyklá od malinka. Od tří měsíců to takhle má. Nejdřív samozřejmě jen mlíčko, ale i tak to měla 5x denně po třech hodinách a v noci nic:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | v noci nic ??? To je paráda !!!!!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No to víš, musela jsem ji to odnaučit:-)) Ale nebylo to zas tak drastický. Ona se budila už před tím tak jednou v noci na jídlo a poté, co jsem musela přejít na UM jí to asi stačilo, protože v noci dostávala jen napít vody a spala dál. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No , to umělé je asi sytější ... Nám to teda trvalo dlouho . Dnes to bylo super . Vzbudila se nad ránem a chtěla , dostala vodu a spala dál . pak se vzbudila v 7.30 což se také nestává , že by tak chrupčila . Takže paráda:) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Naše Naty dostane napapat večer,ve 4.00ráno a pak v 7.00 a od té doby většinou už nespím! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak to je celkem pohoda :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Pohoda?Víš jak mi je když jí dám na spaní k babče,a vstávám třeba až v 11.00?? jsem jak přejetá parním válcem :) Natálka si už asi udělala nějakej svůj vstávací režim :) a vstává pokaždé stejně. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Týjo, tak to já vstávám většinou o půl šesté, někdy v šest, ale to už je co říct, protože Tomáška teda nějakej časovej posun nezajímá. Někdy taky ale vstáváme o půl páté, někdy v pět s taťkou :) NO, jsem ráda, když si "pospíme" do půl sedmé, to jsem teda "dorůžova" :)))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Tak ty už máš staršího prcka. :) Brácha taky kolikrát přijde ve 2.00 a chce si povídat,a usne třeba ve 4.00 ale v 7už je vzhůru :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 345 karma: +3/-0 | U nás je to různé. Někdy má dcerka dny, kdy toho moc nesní a někdy by se ujedla. Ráno vypije hned hrneček kakaa a se snídaní otálí třeba hodinu. Kolem poledne zvládne ještě nějaké pečivo a hlavní jídlo nebo alespoň polévku. Má je dost ráda. Odpoledne po spaní je to většinou nějaká lehčí svačinka. Většinou si řekne co chce. Pozdě odpoledne zvládne nějaké pečivo a večer před spaním večeři nebo krupicovou kaši. |
|---|---|
|   |