dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Jaké dáváte dětem plenky?

Jaké dáváte dětem plenky?

Strana:1 2 3 4 5 6 7 8

Zatím jsem dávala Pampers a Huggies . Jiné ještě ne , Huggies bych řekla že jsou daleko lepší jak Pampers.

Související články

• Dětské pleny
    Pleny patří do základní výbavy pro miminko. Pleny slouží k zachycování moči a stolice. Tím chrání dě..
  • Bezplenkové děti
    Metoda s názvem bezplenkové děti je velmi účinná a přináší do vztahu mezi miminkem a maminkou či tat..
  • Přebalování dětí
    Přebalování miminka je rutinní povinnost a činnost, kterou se každá maminka naučí vykonávat automati..

Tina:10.11.2011 07:53Zatím jsem dávala Pampers a Huggies . Jiné ještě ne , Huggies bych řekla že jsou daleko lepší jak Pampers.

Huggies Mišce nesedli dobře jako miminku.

A ted supééér. Jinak používáme Pampers a Huggies . Jiné ne a asi i u nich zůstaneme dále.

Kluci se mi po Huggieskách oprudili, jinak asi dobrý, ale používáme od začátku do konce Pampersky.

mě pampers nevyhovovali vůbec. Filip je vždy pročůral, vyjela jsem s kočárem na procházku a bylo to. Je to sice 5 let zpět, takže jsou třeba teď lepší.

Hodně si chválí lidi ty z DM alana, babylove. Tak nevim. Ty mám na psa, když hárá....no taky vyhovujou!

poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012)

Kateřina Bekárková:10.11.2011 10:10mě pampers nevyhovovali vůbec. Filip je vždy pročůral, vyjela jsem s kočárem na procházku a bylo to. Je to sice 5 let zpět, takže jsou třeba teď lepší.

Hodně si chválí lidi ty z DM alana, babylove. Tak nevim. Ty mám na psa, když hárá....no taky vyhovujou!

Taky jsem na ně slyšela chválu ale ještě jsem je nezkoušela.

Kristýna ---------:10.11.2011 10:11Taky jsem na ně slyšela chválu ale ještě jsem je nezkoušela.

Tak malá měla taky jen Pampersky a vyhovují. Až teď jsem koupila z Tesca ty jejich, slyšela jsem na ně docela chválu. Chci, aby byla konečně bez plen a když jí plenku sundám a má ji skoro suchou (i tak ji vyhodím, protože mi přijde divné ji dávat zpátky), tak je škoda utrácet a vyhazovat pampersku.

Jana:10.11.2011 13:56Tak malá měla taky jen Pampersky a vyhovují. Až teď jsem koupila z Tesca ty jejich, slyšela jsem na ně docela chválu. Chci, aby byla konečně bez plen a když jí plenku sundám a má ji skoro suchou (i tak ji vyhodím, protože mi přijde divné ji dávat zpátky), tak je škoda utrácet a vyhazovat pampersku.

Já to také vyhazuji . Je to děs. Stojí to kupu peněz a dítě do toho s...... =) =)

Kristýna ---------:10.11.2011 13:59Já to také vyhazuji . Je to děs. Stojí to kupu peněz a dítě do toho s...... =) =)

No jsou čím dál dražší. Fakt hnus. Dřív bylo i víc akcí, teď už ani to ne a i v těch akcích jsou už dost drahé.

Jana:10.11.2011 14:01No jsou čím dál dražší. Fakt hnus. Dřív bylo i víc akcí, teď už ani to ne a i v těch akcích jsou už dost drahé.

I mně příjde že dost podražily už na akci je to drahota

Kristýna ---------:10.11.2011 14:04I mně příjde že dost podražily už na akci je to drahota

No zdražuje se komplet všechno, ale hlavně, že peněz je čím dál míň...ale to by bylo na jiné téma a hlavně bych se asi neudržela ve slušných mezích:-)

Jana:10.11.2011 14:07No zdražuje se komplet všechno, ale hlavně, že peněz je čím dál míň...ale to by bylo na jiné téma a hlavně bych se asi neudržela ve slušných mezích:-)

ANI JÁ NE =)

my už teď naštěstí žádné plenky nemáme :-) ale malé jsem dávala - happy a pak plenky z Alberta, takový zelený obal a je na něm žirafa :-), někdo se třebas ohradí - jéé "neznačkové" to bych dítěti nedala, ale ze své zkušenosti můžu říct, kam se za nimi hrabou pampers a jiné značkové plenky, vyzkoušela jsem snad všechny druhy, z jedněch opruzeniny, druhé protékaly a pod., ale na tyhle nedám dopustit.

A to byla náhoda, že jsem je kdy vůbec koupila, protože jednou mi prostě došly plenky, a nezbylo nic jiného než koupit v albertu a od té doby jsme u nich zůstali :-)

Vlaďka :10.11.2011 14:17my už teď naštěstí žádné plenky nemáme :-) ale malé jsem dávala - happy a pak plenky z Alberta, takový zelený obal a je na něm žirafa :-), někdo se třebas ohradí - jéé "neznačkové" to bych dítěti nedala, ale ze své zkušenosti můžu říct, kam se za nimi hrabou pampers a jiné značkové plenky, vyzkoušela jsem snad všechny druhy, z jedněch opruzeniny, druhé protékaly a pod., ale na tyhle nedám dopustit.

A to byla náhoda, že jsem je kdy vůbec koupila, protože jednou mi prostě došly plenky, a nezbylo nic jiného než koupit v albertu a od té doby jsme u nich zůstali :-)

aha a i cena bude lepší že jo paní ???

Kristýna ---------:10.11.2011 14:10ANI JÁ NE =)

já bych lamentovala a sprostěěěě !!!!

Tina:10.11.2011 14:21aha a i cena bude lepší že jo paní ???

já už nevím kolik to stálo,už jsme dlouho bez plen, kdoví jestli je tam ještě vůbec mají, mrkni se do alberta, teď jsem si vzpomněla, že mám vyzkoušené i ty plenky z Penny, ale to jsem dávala, když byla malá už větší, ale taky spokojenost, takže jaké jsou pro ty nejmenší miminka, tak to fakt nevím :-)

Vlaďka :10.11.2011 14:23já už nevím kolik to stálo,už jsme dlouho bez plen, kdoví jestli je tam ještě vůbec mají, mrkni se do alberta, teď jsem si vzpomněla, že mám vyzkoušené i ty plenky z Penny, ale to jsem dávala, když byla malá už větší, ale taky spokojenost, takže jaké jsou pro ty nejmenší miminka, tak to fakt nevím :-)

malé je skoro 18 měs.
jak dlouho jste bez plen ?

Tina:10.11.2011 14:30malé je skoro 18 měs.

jak dlouho jste bez plen ?

malé budou v březnu tři roky, a jsme cca tak rok bez plenek "přes den",cca na 19ti měsících, ze začátku jsem si myslela, že to bude na dlouhé lokte, protože slovo nočník v ní už nahánělo hrůzu, a najednou během snad týdne už chodila na nočník :-), teda vlastně na záchod, musela jsem koupit to sedátko na WC, protože nočník nebrala ještě před půl rokem :-)a zhruba půl roku jsme bez plenek i v noci

Vlaďka :10.11.2011 14:42malé budou v březnu tři roky, a jsme cca tak rok bez plenek "přes den",cca na 19ti měsících, ze začátku jsem si myslela, že to bude na dlouhé lokte, protože slovo nočník v ní už nahánělo hrůzu, a najednou během snad týdne už chodila na nočník :-), teda vlastně na záchod, musela jsem koupit to sedátko na WC, protože nočník nebrala ještě před půl rokem :-)a zhruba půl roku jsme bez plenek i v noci

TAK TO JE PARÁDA !Malá také chodí jen na záchod , niočník jí nebere , tam posedí pikosekundu :/

Tina:10.11.2011 19:30TAK TO JE PARÁDA !Malá také chodí jen na záchod , niočník jí nebere , tam posedí pikosekundu :/

jj, a teď malá zase nedá dopustit na nočník a na záchod zase nechce, jsou to dětičky prďolkové, jak já říkám :-)

Já používám taky pampersky a hugiesky a jiné ne,sice jsme zkoušeli i třeba z LIdlu nebo s DM,ale hrůza.Opruzenej zadek ,ráno mokré pyžamo.Tak střídám ty dvoje.Podle toho kteeré jsou v akci a vždycky je akce na jedny nebo na druhé.

beruš1:11.11.2011 14:15Já používám taky pampersky a hugiesky a jiné ne,sice jsme zkoušeli i třeba z LIdlu nebo s DM,ale hrůza.Opruzenej zadek ,ráno mokré pyžamo.Tak střídám ty dvoje.Podle toho kteeré jsou v akci a vždycky je akce na jedny nebo na druhé.

Ano , ano to je ...Větší akce mají asi Pampers , ale Huggies jsou lepší kor pro větší mimi ... Ale dá se to někdy super koupit , že je to skoro srovnatelné jako ty ostatní no name :)

Vlaďka :11.11.2011 08:56jj, a teď malá zase nedá dopustit na nočník a na záchod zase nechce, jsou to dětičky prďolkové, jak já říkám :-)

No , cvičí s námi dětátka :DDDD

Vlaďka :10.11.2011 14:17my už teď naštěstí žádné plenky nemáme :-) ale malé jsem dávala - happy a pak plenky z Alberta, takový zelený obal a je na něm žirafa :-), někdo se třebas ohradí - jéé "neznačkové" to bych dítěti nedala, ale ze své zkušenosti můžu říct, kam se za nimi hrabou pampers a jiné značkové plenky, vyzkoušela jsem snad všechny druhy, z jedněch opruzeniny, druhé protékaly a pod., ale na tyhle nedám dopustit.

Já souhlasím, taky jsem jednou vyzkoušela alberťácké plenky a spokojenost byla na místě. Cena je přijatelná a nedělají žádné problémy miminku. Takže jsme u nich zůstali. Kombinovala jsem to později i s normálními látkovými plenami, aby se dítě učilo dříve na nočník, a mohli jsme odbourat plenky úplně. Je to taky dost o ceně.

Holky, když už jsme u těch plenek, nevíte, jestli teď není někde akce na pampersky? Díky.

Jana:11.11.2011 21:08Holky, když už jsme u těch plenek, nevíte, jestli teď není někde akce na pampersky? Díky.

Viděla jsem dnes v Tescu , že je měli v akci :)

Tina:11.11.2011 21:22Viděla jsem dnes v Tescu , že je měli v akci :)

Hmm, kruci, proč tu nemáme Tesco??? A nevíš za kolik?

Jana:11.11.2011 21:25Hmm, kruci, proč tu nemáme Tesco??? A nevíš za kolik?

Ty jo nevím ... 288 ? Já tam koukala , že minule měli Huggies a ty jsem chtěla . Mohu juk až tam půjdu nebo byla nějaká akce v Mall nebo jak se to jmenuje . Byli tam sousedi a koukala jsem někde na zastávce byla reklama na ty plany v krabici.

Tina:11.11.2011 21:28Ty jo nevím ... 288 ? Já tam koukala , že minule měli Huggies a ty jsem chtěla . Mohu juk až tam půjdu nebo byla nějaká akce v Mall nebo jak se to jmenuje . Byli tam sousedi a koukala jsem někde na zastávce byla reklama na ty plany v krabici.

Jo, to vím, ale tam to vyjde celkem draho. 600,- a dobírka k tomu a je to sice ta krabice, ale už tam není 132ks, ale jen 111. Takže cenově nevyjde ta plenka nic moc.

Jana:11.11.2011 21:31Jo, to vím, ale tam to vyjde celkem draho. 600,- a dobírka k tomu a je to sice ta krabice, ale už tam není 132ks, ale jen 111. Takže cenově nevyjde ta plenka nic moc.

No , mě se to také nezdálo . Oni si pro ně jeli a byli dosti odvázaní . Já je asi před rokem kupovala v Lidlu - krabice 400kč . Jak si ceny nepamatuji , tak toto jo , takže tato cena mi přišla také ujetá !!!

Tina:11.11.2011 21:34No , mě se to také nezdálo . Oni si pro ně jeli a byli dosti odvázaní . Já je asi před rokem kupovala v Lidlu - krabice 400kč . Jak si ceny nepamatuji , tak toto jo , takže tato cena mi přišla také ujetá !!!

Jo, to byla super akce. Sice jich tam taky bylo malinko míň, ale určitě to vycházelo tehdy nejlíp, co si pamatuju.

Jana:11.11.2011 21:39Jo, to byla super akce. Sice jich tam taky bylo malinko míň, ale určitě to vycházelo tehdy nejlíp, co si pamatuju.

Těch nejmenších tam bylo myslím 132 , vycházelo to poměeně good , takže ted o dvě kila více mi přijde přehnané !!!

Sice se zdražovalo o tý doby Xkrát , ale tohle je moooc !!!

Jana:11.11.2011 21:08Holky, když už jsme u těch plenek, nevíte, jestli teď není někde akce na pampersky? Díky.

Jo, vím, dají se koupit v polsku o hodně levněji, právě nám to sdělil manželův kolega, že tam jezdí od začátku, má dvojčátka, prý ušetří asi dva a půl tisíce, díky tomu,ž e si tam nakoupí vše pro mimi, včetně jogurtů a také natankuje beznín.....Kupuje tam i Nutrilon, jen se prý jmenuje tam Babylon, výrobce stejný, o sto gramů více a asi 100kč méně...

Andrea:12.11.2011 21:39Jo, vím, dají se koupit v polsku o hodně levněji, právě nám to sdělil manželův kolega, že tam jezdí od začátku, má dvojčátka, prý ušetří asi dva a půl tisíce, díky tomu,ž e si tam nakoupí vše pro mimi, včetně jogurtů a také natankuje beznín.....Kupuje tam i Nutrilon, jen se prý jmenuje tam Babylon, výrobce stejný, o sto gramů více a asi 100kč méně...

To jsou rozdíly jako blázen . Proč je to u nás tak dráhé ?

Chjoooo :(

Tina:13.11.2011 08:00To jsou rozdíly jako blázen . Proč je to u nás tak dráhé ?

Chjoooo :(

Já ti mám takový pocit, že si ti všichni říkají, že jsme prostě blbý národ co si nechá všechno líbit. Ale až začnem všichni jezdit nakupovat do zahraničí, tak se z toho po.....ou :)

Andrea:13.11.2011 08:14Já ti mám takový pocit, že si ti všichni říkají, že jsme prostě blbý národ co si nechá všechno líbit. Ale až začnem všichni jezdit nakupovat do zahraničí, tak se z toho po.....ou :)

No , ale všichni nemají tu možnost tak jezdit :(

Nakonec nás tam ještě nebudou pouštět a budeme mít cejch povlu , kvůli tomu co tady dělají ti " vysoce postavení šašci "

Tina:13.11.2011 08:28No , ale všichni nemají tu možnost tak jezdit :(

Nakonec nás tam ještě nebudou pouštět a budeme mít cejch povlu , kvůli tomu co tady dělají ti " vysoce postavení šašci "

No tak co, půjdeme zase do jeskyní (pro mě a Tinku, žádný problém, my se tam narodili :) ) a budem používat zase jen hadříky, no. Taky způsob, jak jim to v těch obchodech nechat :)))))

Andrea:13.11.2011 08:36No tak co, půjdeme zase do jeskyní (pro mě a Tinku, žádný problém, my se tam narodili :) ) a budem používat zase jen hadříky, no. Taky způsob, jak jim to v těch obchodech nechat :)))))

Zajisté , jdeme do toho :) Když někdo rozdělá ohen a když nebudu muset vylejzat , tak stačí kus hadru , jinak pls aspon kus kožišinky at nenastydne spodeček :)))

Tesco pleny jsou výborné.

Kristýna ---------:13.11.2011 08:47Tesco pleny jsou výborné.

Vy jste je vyzkoušeli doma už ?

Na Mall.cz jsem koukala na balení plen 150 ks za 599 PAMPERS?

Kristýna ---------:13.11.2011 08:50Na Mall.cz jsem koukala na balení plen 150 ks za 599 PAMPERS?

No , já jsem viděla na to reklamu na zastávce a sousedka byla nadšená . Kusy jsou pak ai dle velkosti . Nepřijde mi to nějak levné teda

Tina:13.11.2011 08:52No , já jsem viděla na to reklamu na zastávce a sousedka byla nadšená . Kusy jsou pak ai dle velkosti . Nepřijde mi to nějak levné teda

Z pampers nebo z těch Tesco? Vy je používáte?

Kristýna ---------:13.11.2011 09:00Z pampers nebo z těch Tesco? Vy je používáte?

Tesco pleny nepoužívám . Mám zkušenosti zatím jen s Pampers a Huggies a Huggies vedou :)

Tina:13.11.2011 09:04Tesco pleny nepoužívám . Mám zkušenosti zatím jen s Pampers a Huggies a Huggies vedou :)

Já také Pampers a Huggies ty jsou super

Kristýna ---------:13.11.2011 09:45Já také Pampers a Huggies ty jsou super

jj , ale Tesco pleny také někdo může :)

Tina:13.11.2011 09:48jj , ale Tesco pleny také někdo může :)

Někdo si je chválí tak uvidíme ale já jsem spokojená . Zatím zůstaneme u tohodle.

Kristýna ---------:13.11.2011 09:54Někdo si je chválí tak uvidíme ale já jsem spokojená . Zatím zůstaneme u tohodle.

já zatím také a počítám snad , že to nebude ještě 10let .)

Tina:13.11.2011 10:06já zatím také a počítám snad , že to nebude ještě 10let .)

No uvidíme ale to by byl extrém. Ale neboj to už Michale vysvětlím

To mi používáme jen od Alberta,jsou pro malou narozdíl od ostatních úplně bezvadné. :)

Nemůžu si stěžovat neprosakujou nic.Fakt jsme spokojení :)

Kristýna ---------:13.11.2011 11:52No uvidíme ale to by byl extrém. Ale neboj to už Michale vysvětlím

Určitě ano

Strana:1 2 3 4 5 6 7 8
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama