příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Zatím jsem dávala Pampers a Huggies . Jiné ještě ne , Huggies bych řekla že jsou daleko lepší jak Pampers. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Huggies Mišce nesedli dobře jako miminku. A ted supééér. Jinak používáme Pampers a Huggies . Jiné ne a asi i u nich zůstaneme dále. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Kluci se mi po Huggieskách oprudili, jinak asi dobrý, ale používáme od začátku do konce Pampersky. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | mě pampers nevyhovovali vůbec. Filip je vždy pročůral, vyjela jsem s kočárem na procházku a bylo to. Je to sice 5 let zpět, takže jsou třeba teď lepší. Hodně si chválí lidi ty z DM alana, babylove. Tak nevim. Ty mám na psa, když hárá....no taky vyhovujou! poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Taky jsem na ně slyšela chválu ale ještě jsem je nezkoušela. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Tak malá měla taky jen Pampersky a vyhovují. Až teď jsem koupila z Tesca ty jejich, slyšela jsem na ně docela chválu. Chci, aby byla konečně bez plen a když jí plenku sundám a má ji skoro suchou (i tak ji vyhodím, protože mi přijde divné ji dávat zpátky), tak je škoda utrácet a vyhazovat pampersku. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Já to také vyhazuji . Je to děs. Stojí to kupu peněz a dítě do toho s...... =) =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No jsou čím dál dražší. Fakt hnus. Dřív bylo i víc akcí, teď už ani to ne a i v těch akcích jsou už dost drahé. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | I mně příjde že dost podražily už na akci je to drahota |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No zdražuje se komplet všechno, ale hlavně, že peněz je čím dál míň...ale to by bylo na jiné téma a hlavně bych se asi neudržela ve slušných mezích:-) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | ANI JÁ NE =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | my už teď naštěstí žádné plenky nemáme :-) ale malé jsem dávala - happy a pak plenky z Alberta, takový zelený obal a je na něm žirafa :-), někdo se třebas ohradí - jéé "neznačkové" to bych dítěti nedala, ale ze své zkušenosti můžu říct, kam se za nimi hrabou pampers a jiné značkové plenky, vyzkoušela jsem snad všechny druhy, z jedněch opruzeniny, druhé protékaly a pod., ale na tyhle nedám dopustit. A to byla náhoda, že jsem je kdy vůbec koupila, protože jednou mi prostě došly plenky, a nezbylo nic jiného než koupit v albertu a od té doby jsme u nich zůstali :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | aha a i cena bude lepší že jo paní ??? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | já bych lamentovala a sprostěěěě !!!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | já už nevím kolik to stálo,už jsme dlouho bez plen, kdoví jestli je tam ještě vůbec mají, mrkni se do alberta, teď jsem si vzpomněla, že mám vyzkoušené i ty plenky z Penny, ale to jsem dávala, když byla malá už větší, ale taky spokojenost, takže jaké jsou pro ty nejmenší miminka, tak to fakt nevím :-) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | malé budou v březnu tři roky, a jsme cca tak rok bez plenek "přes den",cca na 19ti měsících, ze začátku jsem si myslela, že to bude na dlouhé lokte, protože slovo nočník v ní už nahánělo hrůzu, a najednou během snad týdne už chodila na nočník :-), teda vlastně na záchod, musela jsem koupit to sedátko na WC, protože nočník nebrala ještě před půl rokem :-)a zhruba půl roku jsme bez plenek i v noci |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | TAK TO JE PARÁDA !Malá také chodí jen na záchod , niočník jí nebere , tam posedí pikosekundu :/ |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | jj, a teď malá zase nedá dopustit na nočník a na záchod zase nechce, jsou to dětičky prďolkové, jak já říkám :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 326 karma: +2/-0 | Já používám taky pampersky a hugiesky a jiné ne,sice jsme zkoušeli i třeba z LIdlu nebo s DM,ale hrůza.Opruzenej zadek ,ráno mokré pyžamo.Tak střídám ty dvoje.Podle toho kteeré jsou v akci a vždycky je akce na jedny nebo na druhé. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ano , ano to je ...Větší akce mají asi Pampers , ale Huggies jsou lepší kor pro větší mimi ... Ale dá se to někdy super koupit , že je to skoro srovnatelné jako ty ostatní no name :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No , cvičí s námi dětátka :DDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 345 karma: +3/-0 | Já souhlasím, taky jsem jednou vyzkoušela alberťácké plenky a spokojenost byla na místě. Cena je přijatelná a nedělají žádné problémy miminku. Takže jsme u nich zůstali. Kombinovala jsem to později i s normálními látkovými plenami, aby se dítě učilo dříve na nočník, a mohli jsme odbourat plenky úplně. Je to taky dost o ceně. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Holky, když už jsme u těch plenek, nevíte, jestli teď není někde akce na pampersky? Díky. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Viděla jsem dnes v Tescu , že je měli v akci :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Hmm, kruci, proč tu nemáme Tesco??? A nevíš za kolik? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ty jo nevím ... 288 ? Já tam koukala , že minule měli Huggies a ty jsem chtěla . Mohu juk až tam půjdu nebo byla nějaká akce v Mall nebo jak se to jmenuje . Byli tam sousedi a koukala jsem někde na zastávce byla reklama na ty plany v krabici. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Jo, to vím, ale tam to vyjde celkem draho. 600,- a dobírka k tomu a je to sice ta krabice, ale už tam není 132ks, ale jen 111. Takže cenově nevyjde ta plenka nic moc. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No , mě se to také nezdálo . Oni si pro ně jeli a byli dosti odvázaní . Já je asi před rokem kupovala v Lidlu - krabice 400kč . Jak si ceny nepamatuji , tak toto jo , takže tato cena mi přišla také ujetá !!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Jo, to byla super akce. Sice jich tam taky bylo malinko míň, ale určitě to vycházelo tehdy nejlíp, co si pamatuju. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Těch nejmenších tam bylo myslím 132 , vycházelo to poměeně good , takže ted o dvě kila více mi přijde přehnané !!! Sice se zdražovalo o tý doby Xkrát , ale tohle je moooc !!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Jo, vím, dají se koupit v polsku o hodně levněji, právě nám to sdělil manželův kolega, že tam jezdí od začátku, má dvojčátka, prý ušetří asi dva a půl tisíce, díky tomu,ž e si tam nakoupí vše pro mimi, včetně jogurtů a také natankuje beznín.....Kupuje tam i Nutrilon, jen se prý jmenuje tam Babylon, výrobce stejný, o sto gramů více a asi 100kč méně... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To jsou rozdíly jako blázen . Proč je to u nás tak dráhé ? Chjoooo :( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Já ti mám takový pocit, že si ti všichni říkají, že jsme prostě blbý národ co si nechá všechno líbit. Ale až začnem všichni jezdit nakupovat do zahraničí, tak se z toho po.....ou :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No , ale všichni nemají tu možnost tak jezdit :( Nakonec nás tam ještě nebudou pouštět a budeme mít cejch povlu , kvůli tomu co tady dělají ti " vysoce postavení šašci " |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | No tak co, půjdeme zase do jeskyní (pro mě a Tinku, žádný problém, my se tam narodili :) ) a budem používat zase jen hadříky, no. Taky způsob, jak jim to v těch obchodech nechat :))))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Zajisté , jdeme do toho :) Když někdo rozdělá ohen a když nebudu muset vylejzat , tak stačí kus hadru , jinak pls aspon kus kožišinky at nenastydne spodeček :))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Tesco pleny jsou výborné. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Vy jste je vyzkoušeli doma už ? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Na Mall.cz jsem koukala na balení plen 150 ks za 599 PAMPERS? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No , já jsem viděla na to reklamu na zastávce a sousedka byla nadšená . Kusy jsou pak ai dle velkosti . Nepřijde mi to nějak levné teda |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Z pampers nebo z těch Tesco? Vy je používáte? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tesco pleny nepoužívám . Mám zkušenosti zatím jen s Pampers a Huggies a Huggies vedou :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Já také Pampers a Huggies ty jsou super |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | jj , ale Tesco pleny také někdo může :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Někdo si je chválí tak uvidíme ale já jsem spokojená . Zatím zůstaneme u tohodle. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | já zatím také a počítám snad , že to nebude ještě 10let .) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No uvidíme ale to by byl extrém. Ale neboj to už Michale vysvětlím |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | To mi používáme jen od Alberta,jsou pro malou narozdíl od ostatních úplně bezvadné. :) Nemůžu si stěžovat neprosakujou nic.Fakt jsme spokojení :) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |