ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Já taky musela mít svoje. I Pyžamo jsem musela mít svoje |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Minule jsem tam kupila Huggny 1+1 zdarma, což v naší velikosti bylo 140 plen za 399kč, což se mi líbilo:) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | já na letáku vidím jen Huggies naše velikost je za 599 a ks je 160 což je super cena. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Taky po nás chtěli. Bačkory na pokoj a zvlášť pantofle do sprchy. A toaletní papír. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já měla jedny, ala Crocsky a ty jsem měla po celé nemo:) Papír tam byl, vložky také, kalhotky cca 5ks, košile svoje, to je snad normal.... |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Taky mám mít pantofle do sprchy a pantofle na pokoj a toaleťák. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | Já měla vše svoje,pleny GA-GA koupíš je v tesku,rukavičky, overálky,čepičku bavlněnou.Lepší když máš vše své a nemusíš prosit. děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Někde košile ještě dávají. Vložky a papír jsme měli svoje. To nám nedávali a to byla akutní spotřeba vložek. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Ono je to lepší. My jsme měli na pokoji skříň s věcmi pro miminko. Ale pro sebe jsme museli mít své věci z domu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To jo, v Podolí jí byl mrak. A co tam bylo super, že i dost mléka, to jsem jim tam byla jako o život, měla jsem na něj chut |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No to je asi fajn =) Tady v Hradci jsem byla moc spokojená, i když jsem musela mít vše sebou, ale byli moc hodní a ochotní a to je důležité. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak třeba se to změnilo...Já tam byla velespokojená se vším !!!! A hlavně jsem měla porod bez komplikací a porodila zdravou Larinku:) Tak to je nejdůležitější. Jo a měli tam i látkové pleny a kosmetiku pro mimča... |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Tak já naštěstí taky=) Taky tam měli látkové pleny a kosmetiku pro děti. Akorát pak na cestu domů jsem měla látkovou plenu. Jéé to je krásný zavzpomínat. Když si vzpomenu jak jsem domů odjížděla s takovým malinkatým uzlíčkem. Fotografie u této reakce zobrazena pouze uživatelům s ověřeným účtem. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | tak to se divím holky,protože já dostala papír co si vzít,a měla jsem jen oblečení na sebe a pyžamo atak..hygienický potřeby.. Ale pleny tam dávali asi po 30ks každé mamině,a oblečení sis mohla vybrat sama a kolik si potřebovala.. nic jsem tam na malou nepotřebovala.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, nádhera:) Super pocit, najednu stranu jako včera a na druhou táák dlouhoo |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No to tedy. Teď už jen vzpomínat. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No nepředbíhejme=) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | to neznám, my museli mít svoje.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 326 karma: +2/-0 | Nám taky dali plínky a byly to Bella.Myslím.Jinak jsem nepotřebovala s sebou plínky. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Holky, jen pro info. Teď mají v Hypernově to velký balení Pampersek v akci za 549,-Kč. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | To je pěkná cena |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | To jo, za tuto cenu už dlouho nebyly. Dřív když už tak za 600,-. A minule tak měli v akci tu menší krabici za 600,-. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Nemáte někdo zkušenost s plenkami Toujours prodávají se v Lidlu nějaké německé pleny? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Někdo mi říkal, že jsou hrozné, ale sama jsem je nevyzkoušela. Vy nemáte ty Huggies? Myslím, že jsem ale měla 1x ty vlhčáky. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Už nám dochází.=)U našich už je neměli asi šli na dračku. No já se jen ptám, protože byli na letáku ale kupovat je nebudu, když s nimi nemám zkušenosti. Pak by byli na nic a co s nimi akorát vyhozené peníze. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já také neexperimentuji. Raději, jak se říká nejsem tak bohatá, abych kupovala levné věci. U plen se v tom řídím. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Já také protože jsem si párkrát řekla, že ušetřím a vyšlo mě to tak dvakrát hůře. Stejné s ubrouskami. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, pak Ti leží doma a nic. Takže se to nevypaltí!!! |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No právě. Raději koupit a využít. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Také si myslím, nežli lovit levné a pak je mít rozbalené doma. Měli by prodávat vždy po kusech na zloušku, ale to všechny firmy nedělají:( |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No to by se mi líbilo vyzkoušet a podle toho kupovat a ne koupit balík na zkoušku za 500 kč=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To je nesmysl vyhazovat takto peníze. Obyč pleny 500kč nestojí, ale zadara to určo není. Já nemám důvěru k no name značkám. Dává se to na intimní a reprodukční orgány malým dětem. V dnešní době kdy je tolik nemocí, zdravotních problémů a neplodnosti. Nerada bych si jednou rvala vlasy, že to bylo na úkor toho, že jsem chtěla ušetřit korunu... Nikdy nevíš, raději ušetřím na něčem jiném i když to dnes nejde. Kolikrát pak vybylí, že toto je nebezpečné, tamto či ono...A co Ti kdo dá.. Velké H. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | tak obyč pleny jestli stojí 300 kč no to je taky dost. Máš pravdu |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak viděla jsem i levnější. Ale já je zatím vůbec nevyzkoušela a snad neudu muset. Ted už máme největší kus plenkového období myslím za sebou. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No za chvíli bude malá bez plenek=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak, uvidíme. Hned tak to asi nebude, ale už jsme spíše u konce. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 karma: +0/-0 | U nás poslední dobou vyhrávali Tesco plínky. Kvalitou bych řekl, že srovnatelné jako Pampers a ostatní. Ale cena byla nepoměrně nižší, pro 15 kg holčičku jedna plínka vycházela na 2,70 Kč. Nyní s novým miminkem přecházíme na bambusové jednovelikostní planeky "vše v jednom". Na první holčičce jsme je odzkoušeli až na konci používání a nemohu vynachválit. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 213 karma: +2/-0 | Kdyz byla malá malá tak jsem si řikala ze na plenkach šetřit nebudu, kupovala jsem pampers premium (se řika ze jsou nejlepši a podle meho jsou, nikdy zadny problem) cim starsi tim jsem začla zkouset jine druhy, jedny sleep and play parkrat protekly bokem nebo zadem uz ani nevim (kdovi jestli jsem je treba jen spatne neutahla nebo nenasadila), z nakych tusim GAGA (koupil chlap) se oprudila, ale jinak ted ma 16 mesicu a nehledim jake plenky ji davam (jsou dobre i ty levne teskacke nebo albertacke),jelikoz stejne je v suchu (rika si kdyz chce na zachod a nebo ji davam na nocnik sama) akorat na noc a na cesty ji davam ty lepsi(Pampers), at ma sucho a pohodli. Pokud nema nacurane tak plenku po nocniku ji zase davam, vzdyt je cista, tak nebudu plytvat. Huggies jsem nikdy nezkousela. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 213 karma: +2/-0 | nejlevnejsi co jsem videla (asi-beru cenu za baleni,ono tam jsou finty podle toho kolik tam je plinek) jsou v albertu za 140, pak v tesku ty essentials nebo jak se to jmenuje meli akci za 194. to ujde. hlavne cim dite starsi tim jiste méne nachylnejsi. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 213 karma: +2/-0 | Pekný spravny nazor. Mam trosku jiny. Já uz neverim ani znackam. V dnesni dobe se neda verit nicemu. Kolik afer bylo i s detskou vyzivou a hračkama zivotu nebezpečnýma... V konecnem dusledku nikdy nikdo neprijde na to z ceho dite jednou onemocni. bude-li mit nekdy díte problem s plodností, nikdy by me nepadalo vinit spatny vyber plenek. Ani sebe bych snad nevinila (preci prebaluji casto a dbam na hygienu) Clovek dela co muze podle sveho nejlepsiho presvedceni a stejne se nekdy vyskytne problem a nikdo neprijde na to proc se to stalo (ovsem jsou i vyjimky-nic neni cernobile) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 404 karma: +1/-0 | KUpujeme Huggies a Babylove z DM. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 485 karma: +3/-0 | nám se osvědčili Happy pleny. Jak co do kvality, tak i cenově mi vyhovovali nejvíc. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | My jsme přes den doma bez plen :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | no to se máte,to je suoer,nám to zatím moc nejde děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, máte ještě čas. Domi je ještě malý. Zatím bych to absolutně nehrotila. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | no jen občas to vyzkoušíme,ale až začne teplo,tak budem trénovat naostro děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Přesně tak, do 15 měs. to stejnak nemá cenu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 540 karma: +3/-0 | My Huggies a tesco pleny, ale doufám, že už se jich brzo zbavíme. Občas rénujeme nočník ale zatím nám to moc nejde. |
|---|---|
|   |
Pleny patří do základní výbavy pro miminko. Pleny slouží k zachycování moči a stolice. Tím chrání dě..
Metoda s názvem bezplenkové děti je velmi účinná a přináší do vztahu mezi miminkem a maminkou či tat..
Přebalování miminka je rutinní povinnost a činnost, kterou se každá maminka naučí vykonávat automati..