příspěvků: 345 karma: +3/-0 | Jaké máte zkušenosti? U mě je to střídavé. Někdy je dost únava, takže při odpoledním spaní zalehnu také. Dost problém byl s vysvětlováním, že už dcerku, která váží skoro 14 kilo, nemůžu chovat. Chvíli jí to trvalo, než to pochopila. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 326 karma: +2/-0 | No já už to mám naštěstí za sebou,ale pro mě to bylo ze začátku v pohodě.Ale s přibývajícími měsícy,to bylo hrůza.Malej navíc měl období kdy nechtěl spát po obědě a já padala unavou.O chování ani nemluvím,takže jediný způsob bylo,že jsem si klekla a objala ho.No,ale přežila jsem.:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Ráno se cítím jako zbitá, jako bych vůbec nespala a Luci je plná energie. Ještě že chvilinku si pohraje sama a já mám prostor se nastartovat... No a nošení 11kg není med, u nás to ale potrvá, než berunce vysvětlím, že ji nemůžu zvedat a chovat... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Tak u nás zatím taky dobrý. Únava sice taky je, ale tak to se nějak dá přežít. a malou už nenosím dýl, protože má skoro 16 kilo a to se fakt pronese. Když se chce pomazlit, tak si k ní dřepnu. Jen do židličky ji zvedám, ale to se dá. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | To máš dobrý. Brácha měl 16 kg na roce a ještě nechodil. Ani se nemůžu divit, že mamka byla se sestrou na udržování a že je sestra o měsíc dřív. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No tak to jo. Ale brácha byl teda kus, v roce je to docela dost:-) I když kluci jsou asi jiní. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Byl jak reklama na Michelin. Takový malý otesánek, pořád měl hlad. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | :-) ale určitě z toho pak vyrostl, ne? |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Už na ZŠ vypadal jak podvyživený :-) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | mám děti 10měsíců po sobě,byl to tedy záhul,ale tak rychle to uteklo,že jsem snad ani unavená nebyla.Rostly jako dvojčata,myslím že je to i výhoda,mají k sobě hodně blízko,hrají si spolu do dnes,drží spolu.Co má jeden musí mít i druhý. děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 95 karma: +0/-0 | Tak na tom sme stejně.Malej už taky dost váží ale jemu vysvětluju že už na mě nemůže skákat.Taky občas jdu při odpoledním spaní s ním že jsem dost unavená.A ted ty mrazy to je hrůza. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 49 karma: +2/-0 | Já jsem celkem spokojená, protože v prvním těhotenství jsem byla dost vytížená, jak přípravou na státnice, tak prací, přípravami na svatbu a neměla jsem skoro volnou chvilku vydechnout, teď jsem doma s dcerkou a je to takové pohodovější. Nejhorší mi t přišlo na začátku, kdy mi bylo furt blbě od žalůdku a jen jsem ležela a koukala a povídala z leže na dcerku, která si kolem mě hrála.. |
|---|---|
|   |