dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Druhé těhotenství při prvním dítěti doma

Druhé těhotenství při prvním dítěti doma

Jaké máte zkušenosti? U mě je to střídavé. Někdy je dost únava, takže při odpoledním spaní zalehnu také. Dost problém byl s vysvětlováním, že už dcerku, která váží skoro 14 kilo, nemůžu chovat. Chvíli jí to trvalo, než to pochopila.

reny1:14.11.2011 21:56Jaké máte zkušenosti? U mě je to střídavé. Někdy je dost únava, takže při odpoledním spaní zalehnu také. Dost problém byl s vysvětlováním, že už dcerku, která váží skoro 14 kilo, nemůžu chovat. Chvíli jí to trvalo, než to pochopila.

No já už to mám naštěstí za sebou,ale pro mě to bylo ze začátku v pohodě.Ale s přibývajícími měsícy,to bylo hrůza.Malej navíc měl období kdy nechtěl spát po obědě a já padala unavou.O chování ani nemluvím,takže jediný způsob bylo,že jsem si klekla a objala ho.No,ale přežila jsem.:-)

Ráno se cítím jako zbitá, jako bych vůbec nespala a Luci je plná energie. Ještě že chvilinku si pohraje sama a já mám prostor se nastartovat... No a nošení 11kg není med, u nás to ale potrvá, než berunce vysvětlím, že ji nemůžu zvedat a chovat...

reny1:14.11.2011 21:56Jaké máte zkušenosti? U mě je to střídavé. Někdy je dost únava, takže při odpoledním spaní zalehnu také. Dost problém byl s vysvětlováním, že už dcerku, která váží skoro 14 kilo, nemůžu chovat. Chvíli jí to trvalo, než to pochopila.

Tak u nás zatím taky dobrý. Únava sice taky je, ale tak to se nějak dá přežít. a malou už nenosím dýl, protože má skoro 16 kilo a to se fakt pronese. Když se chce pomazlit, tak si k ní dřepnu. Jen do židličky ji zvedám, ale to se dá.

moderátor

Jana:18.01.2012 16:39Tak u nás zatím taky dobrý. Únava sice taky je, ale tak to se nějak dá přežít. a malou už nenosím dýl, protože má skoro 16 kilo a to se fakt pronese. Když se chce pomazlit, tak si k ní dřepnu. Jen do židličky ji zvedám, ale to se dá.

To máš dobrý. Brácha měl 16 kg na roce a ještě nechodil. Ani se nemůžu divit, že mamka byla se sestrou na udržování a že je sestra o měsíc dřív.

Dana --------:18.01.2012 16:41To máš dobrý. Brácha měl 16 kg na roce a ještě nechodil. Ani se nemůžu divit, že mamka byla se sestrou na udržování a že je sestra o měsíc dřív.

No tak to jo. Ale brácha byl teda kus, v roce je to docela dost:-) I když kluci jsou asi jiní.

moderátor

Jana:18.01.2012 17:36No tak to jo. Ale brácha byl teda kus, v roce je to docela dost:-) I když kluci jsou asi jiní.

Byl jak reklama na Michelin. Takový malý otesánek, pořád měl hlad.

Dana --------:18.01.2012 17:37Byl jak reklama na Michelin. Takový malý otesánek, pořád měl hlad.

:-) ale určitě z toho pak vyrostl, ne?

moderátor

Jana:18.01.2012 18:05:-) ale určitě z toho pak vyrostl, ne?

Už na ZŠ vypadal jak podvyživený :-)

Dana --------:18.01.2012 18:07Už na ZŠ vypadal jak podvyživený :-)

No to jsem si myslela:-))

mám děti 10měsíců po sobě,byl to tedy záhul,ale tak rychle to uteklo,že jsem snad ani unavená nebyla.Rostly jako dvojčata,myslím že je to i výhoda,mají k sobě hodně blízko,hrají si spolu do dnes,drží spolu.Co má jeden musí mít i druhý.

děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012)

Tak na tom sme stejně.Malej už taky dost váží ale jemu vysvětluju že už na mě nemůže skákat.Taky občas jdu při odpoledním spaní s ním že jsem dost unavená.A ted ty mrazy to je hrůza.

Já jsem celkem spokojená, protože v prvním těhotenství jsem byla dost vytížená, jak přípravou na státnice, tak prací, přípravami na svatbu a neměla jsem skoro volnou chvilku vydechnout, teď jsem doma s dcerkou a je to takové pohodovější. Nejhorší mi t přišlo na začátku, kdy mi bylo furt blbě od žalůdku a jen jsem ležela a koukala a povídala z leže na dcerku, která si kolem mě hrála..

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama