dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Od výplaty k výplatě

Od výplaty k výplatě

Strana:1 2 3

holky-----ty kterých se to netýká, ať mi ani nepíšou, bych byla smutná...

Taky Vám příjde, že ať se snažíte, jak se snažíte, máte z ruky do huby?

Já fakt už nevim, kde brát a nekrást. Právě jsem zaplatila všechny složenky, poplatky a hypotéky atd,atd,atd a zas abych přemýšlela o každý korunce.

To mě už neba.

poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012)

Související články

• Rodičovská dovolená
    Rodičovská dovolená přichází po mateřské dovolené a netýká se jen ženy, která prožívá nádherné okamž..
  • Rozpočet pro miminko do 1 roku
    Na přírůstek do rodiny se jistě každý těšíme a již od zjištění, že se staneme rodiči, začínáme přemý..

Kateřina Bekárková:16.11.2011 19:41holky-----ty kterých se to netýká, ať mi ani nepíšou, bych byla smutná...

Já fakt už nevim, kde brát a nekrást. Právě jsem zaplatila všechny složenky, poplatky a hypotéky atd,atd,atd a zas abych přemýšlela o každý korunce.

To mě už neba.

No to máme i my nebo snad každý v dnešní době=(

Nic nesdostaneme ale vše se musí platit =)

Kristýna ---------:16.11.2011 19:45No to máme i my nebo snad každý v dnešní době=(

Nic nesdostaneme ale vše se musí platit =)

no viď, je to hrůza. Já jsem teď i přešlá, páč mi tu celý odpol bulela kámoška, je docela dost v pr... s Kč, a já jí bohužel půjčit nemůžu.

Kateřina Bekárková:16.11.2011 19:46no viď, je to hrůza. Já jsem teď i přešlá, páč mi tu celý odpol bulela kámoška, je docela dost v pr... s Kč, a já jí bohužel půjčit nemůžu.

No je to hrozné tohle.

Kateřina Bekárková:16.11.2011 19:41holky-----ty kterých se to netýká, ať mi ani nepíšou, bych byla smutná...

To mě už neba.

Je to smutné , ale je to tak . Při dnešní drahotě se musí šetřit , ale na čem už ?

Tina:16.11.2011 20:05Je to smutné , ale je to tak . Při dnešní drahotě se musí šetřit , ale na čem už ?

No na čem přesně tak. Když se vše kupuje v akcích a ještě to je drahé

Kristýna ---------:16.11.2011 20:11No na čem přesně tak. Když se vše kupuje v akcích a ještě to je drahé

no ale jste zlatíčka, že vim, že nejsem sama,

Kateřina Bekárková:16.11.2011 20:12no ale jste zlatíčka, že vim, že nejsem sama,

Určitě nejsi neboj. Je nás určitě hodně.

Kristýna ---------:16.11.2011 20:15Určitě nejsi neboj. Je nás určitě hodně.

to je ale strašný. Jdu si rači umýt ten můj obličej od šminek, umýt hlavu, ať se mě zítra neleknou. Musim reprezentovat:)))

Kateřina Bekárková:16.11.2011 20:20to je ale strašný. Jdu si rači umýt ten můj obličej od šminek, umýt hlavu, ať se mě zítra neleknou. Musim reprezentovat:)))

Utíkej =) To musíš.

Kateřina Bekárková:16.11.2011 20:20to je ale strašný. Jdu si rači umýt ten můj obličej od šminek, umýt hlavu, ať se mě zítra neleknou. Musim reprezentovat:)))

Tak kočko , jdu Tě následovat a budu se opičit se vším at se neleknu ráno u zrcadla sama sebe :) Malá vypadá , že je odolná - zatím :)

Tina:16.11.2011 20:22Tak kočko , jdu Tě následovat a budu se opičit se vším at se neleknu ráno u zrcadla sama sebe :) Malá vypadá , že je odolná - zatím :)

no právě, ten šok v zrcadle. Pa

Tina:16.11.2011 20:22Tak kočko , jdu Tě následovat a budu se opičit se vším at se neleknu ráno u zrcadla sama sebe :) Malá vypadá , že je odolná - zatím :)

Ty jo já se sebe lekám každé ráno

Tak myslím si, že pro maminky na mateřské nebo rodičovské dovolené je to snad typické, pokud nemáte manžela nebo partnera, který vydělá tolik, že si můžete ukázat na vše, na co si vzpomenete. Rodičovský příspěvek je vskutku bída s nouzí, takže se nedá nic dělat. Nezbývá nic, než to vydržet.

reny1:16.11.2011 21:30Tak myslím si, že pro maminky na mateřské nebo rodičovské dovolené je to snad typické, pokud nemáte manžela nebo partnera, který vydělá tolik, že si můžete ukázat na vše, na co si vzpomenete. Rodičovský příspěvek je vskutku bída s nouzí, takže se nedá nic dělat. Nezbývá nic, než to vydržet.

Přesně tak =(

jo tak to máme taky...už přemejšlim že vykradu banku (sranda) ..je to hrozný..a bohužel bude hůř....tet jak přehodili termín vyplácení rodičáku jsem myslela že mě lajzne..tet dotoho ještě vánoce a kde na to vše brát a nekrást

Katka --------:16.11.2011 21:58jo tak to máme taky...už přemejšlim že vykradu banku (sranda) ..je to hrozný..a bohužel bude hůř....tet jak přehodili termín vyplácení rodičáku jsem myslela že mě lajzne..tet dotoho ještě vánoce a kde na to vše brát a nekrást

Počkej co zase změnili?

Kristýna ---------:16.11.2011 22:04Počkej co zase změnili?

no mě chodil rodičák vždy mezi 7 a 9 dnem v měsíci a tet si to posunuli na 15

Katka --------:16.11.2011 22:06no mě chodil rodičák vždy mezi 7 a 9 dnem v měsíci a tet si to posunuli na 15

A to je uzákoněné už jako?

A přišel ti alespon dopis s informací o tom?

Kristýna ---------:16.11.2011 22:10A to je uzákoněné už jako?

A přišel ti alespon dopis s informací o tom?

to nevim zda je to uzákoněno ale 10 jsem volala na úřad kde to vypláceli a tam mi nepříjemná paní oznámila že už to nevyplácí okres ale kraj a že to přesunuli na jinej datum a že otom nikoho neinformovali ...tak nevim jak je to u vás a kde jinde ale tady to měli ostatní mamči taky tak tak jsme zvědavá na další měsíc jak to bude

Katka --------:16.11.2011 22:06no mě chodil rodičák vždy mezi 7 a 9 dnem v měsíci a tet si to posunuli na 15

Ahojky všichni, četla jsem tuto diskuzi a bohužel s Vámi musím souhlasit, rodičák je žebrota!:o( U nás je to každý měsíc úplně samé, otáčíme každou korunu! Jak je to s tím vyplácením rodičáku? 15.? Mě tenhle měsíc přišel ještě normálně 8.

Petra:16.11.2011 22:13Ahojky všichni, četla jsem tuto diskuzi a bohužel s Vámi musím souhlasit, rodičák je žebrota!:o( U nás je to každý měsíc úplně samé, otáčíme každou korunu! Jak je to s tím vyplácením rodičáku? 15.? Mě tenhle měsíc přišel ještě normálně 8.

opravdu nevim jak to bude u každého ale mamči na jednom fóra z jiného kraje to psali o měsíc dříve než já že to měli taky tak tak netušim...

Katka --------:16.11.2011 22:12to nevim zda je to uzákoněno ale 10 jsem volala na úřad kde to vypláceli a tam mi nepříjemná paní oznámila že už to nevyplácí okres ale kraj a že to přesunuli na jinej datum a že otom nikoho neinformovali ...tak nevim jak je to u vás a kde jinde ale tady to měli ostatní mamči taky tak tak jsme zvědavá na další měsíc jak to bude

To jsou ale.....

No to je bezva teda mě ted snížili mateřskou už jen na 3800 na 3 roky taky paráda.

Petra:16.11.2011 22:13Ahojky všichni, četla jsem tuto diskuzi a bohužel s Vámi musím souhlasit, rodičák je žebrota!:o( U nás je to každý měsíc úplně samé, otáčíme každou korunu! Jak je to s tím vyplácením rodičáku? 15.? Mě tenhle měsíc přišel ještě normálně 8.

Tak jsem zvědavá na příště.

Kristýna ---------:16.11.2011 22:15To jsou ale.....

No to je bezva teda mě ted snížili mateřskou už jen na 3800 na 3 roky taky paráda.

jj to jsou ....ani nemam slušnejch slov...tak 3800,- to nestačí na nic...by si stim měli ti nahoře zkusit žít..by jim to nedalo ani na půl dne

Katka --------:16.11.2011 22:17jj to jsou ....ani nemam slušnejch slov...tak 3800,- to nestačí na nic...by si stim měli ti nahoře zkusit žít..by jim to nedalo ani na půl dne

No to je tak na pleny.

Jediné štěstí že Miška už toho tolik nepotřebuje bylo hůř.

Ale i tak jíst musí , pít, oblékat se a za co jí udělat radost a něco jí koupit. Jen tak pro potěšení.

Kristýna ---------:16.11.2011 22:19No to je tak na pleny.

Jediné štěstí že Miška už toho tolik nepotřebuje bylo hůř.

Ale i tak jíst musí , pít, oblékat se a za co jí udělat radost a něco jí koupit. Jen tak pro potěšení.

3800 budeme mít od Ledna taky. Jsem zvědavá jak to budeme zvládat. Jen takhle má Míša výdaje 5000(ubrousky, mléko, přesnídávnky, plínky.. kosmetika) a 3800? to nepokryju ani jeho náklady! A kde jsem já! Z čeho mám žít já???!!! Nevím jak to uděláme, práce nějaká v nedohlednu.. hrůza!

Petra:16.11.2011 22:243800 budeme mít od Ledna taky. Jsem zvědavá jak to budeme zvládat. Jen takhle má Míša výdaje 5000(ubrousky, mléko, přesnídávnky, plínky.. kosmetika) a 3800? to nepokryju ani jeho náklady! A kde jsem já! Z čeho mám žít já???!!! Nevím jak to uděláme, práce nějaká v nedohlednu.. hrůza!

Je to svinstvo

Kristýna ---------:16.11.2011 22:27Je to svinstvo

přesně tak...je to děs....maj dávat všem stejně a normální čászku která pokryje maminku i dítě

Holky jdu spát dobrouuu

Katka --------:16.11.2011 22:30přesně tak...je to děs....maj dávat všem stejně a normální čászku která pokryje maminku i dítě

Přesně tak =)

To mě už neba.

u nás je to stejné...taky od výplaty k výplatě, je to síla a od nového roku to bude horší

My to máme taky děs běs. Jsem na to v podstatě sama,když si to vezmu,přítel sice někdy nějaká ta brigáda,ale boužel to není moc peněz,Hlavně si musí ty peníze schovávat na školný,takže já jsem ráda,že z té mateřské vyjdu..k další složence...

Katka --------:16.11.2011 21:58jo tak to máme taky...už přemejšlim že vykradu banku (sranda) ..je to hrozný..a bohužel bude hůř....tet jak přehodili termín vyplácení rodičáku jsem myslela že mě lajzne..tet dotoho ještě vánoce a kde na to vše brát a nekrást

nemusíš psát sranda do závorky....my jí vykradem s tebou:)))

Míla:17.11.2011 14:39My to máme taky děs běs. Jsem na to v podstatě sama,když si to vezmu,přítel sice někdy nějaká ta brigáda,ale boužel to není moc peněz,Hlavně si musí ty peníze schovávat na školný,takže já jsem ráda,že z té mateřské vyjdu..k další složence...

jo, jo. od složenky k složence. To je dobrá hláška

Kateřina Bekárková:16.11.2011 20:12no ale jste zlatíčka, že vim, že nejsem sama,

NO to určitě ne. Já jsem z toho taky někdy už na nervy a pěkně mě to s.....a to mám asi čtyři přivýdělky a co myslíš. Jednou stranou vydělám a hned to manžel nechal na pohotovosti za léky....Takže mám za h......

Kateřina Bekárková:17.11.2011 18:07jo, jo. od složenky k složence. To je dobrá hláška

No ale je to tak.. :)

Andrea:17.11.2011 18:10NO to určitě ne. Já jsem z toho taky někdy už na nervy a pěkně mě to s.....a to mám asi čtyři přivýdělky a co myslíš. Jednou stranou vydělám a hned to manžel nechal na pohotovosti za léky....Takže mám za h......

jo, štve mě to taky, člověk furt někde maká a furt si nemůžu koupit co chci.

Dnes pani nádherně voněla, se jí ptám co to má, že mi to nepřipomínalo žádnou vůni od nás, prý chloe-nevim jak se to píše....tak si nechám zajít chuť

Kateřina Bekárková:17.11.2011 18:13jo, štve mě to taky, člověk furt někde maká a furt si nemůžu koupit co chci.

Dnes pani nádherně voněla, se jí ptám co to má, že mi to nepřipomínalo žádnou vůni od nás, prý chloe-nevim jak se to píše....tak si nechám zajít chuť

No, budeme věřit, že se zase začne dařit lépe. Protože si myslím,že už je to teda hrozný (nejen u nás).

Andrea:17.11.2011 18:15No, budeme věřit, že se zase začne dařit lépe. Protože si myslím,že už je to teda hrozný (nejen u nás).

já vim, že na tom je někdo hůř, ale mě prostě točí to, že já mám dvanáctku v práci, člověk hotovej, a v obchod. centru co makám je od rána do večera plno - nepřizpůsobivejch- ve značkových hadrech.....jak je možný, že nejsou celý den v práci a maj????

My máme holt velký daně, který jsou pro ně. NO jo no. Fuj, zase hudrám

Kateřina Bekárková:17.11.2011 18:17já vim, že na tom je někdo hůř, ale mě prostě točí to, že já mám dvanáctku v práci, člověk hotovej, a v obchod. centru co makám je od rána do večera plno - nepřizpůsobivejch- ve značkových hadrech.....jak je možný, že nejsou celý den v práci a maj????

My máme holt velký daně, který jsou pro ně. NO jo no. Fuj, zase hudrám

Jen si pohudruj, ono to pomůže...:) Je těžká doba a když mi moje máma řekne, jak se máme dobře,že oni měli hovno a já hypotéku, dvě děti na krku....tak ti nevím. Asi něco dělám špatně

Andrea:17.11.2011 18:20Jen si pohudruj, ono to pomůže...:) Je těžká doba a když mi moje máma řekne, jak se máme dobře,že oni měli hovno a já hypotéku, dvě děti na krku....tak ti nevím. Asi něco dělám špatně

jo, to mě točí můj otec, prý že začal taky od nuli, prdlačky, dostal práci, uvázal se na deset let a měl byt 3 plus 1 zadara.

To je od nuli?

Kateřina Bekárková:17.11.2011 18:25jo, to mě točí můj otec, prý že začal taky od nuli, prdlačky, dostal práci, uvázal se na deset let a měl byt 3 plus 1 zadara.

To je od nuli?

Podle nich ano. Stejně jako bezúročné půjčky, barák za sto tisíc a podobně. Já vím, že to na tu dobu bylo dost peněz, ale dneska takový barák oproti našim platům stojí asi desetkrát víc.

Manželův kolega z práce říká, že dřív se měli jako prasata v žitě. Je před důchodem a jeho dcera vydělává víc než on. A to nadává, že si nemůže ani nic koupit. Když byl prý mladý, tak sice byly menší platy, ale koupili si za ně mnohem víc. On říká, měl jsem pár stovek, ale chleba taky stál 2Kč.

Andrea:17.11.2011 18:27Podle nich ano. Stejně jako bezúročné půjčky, barák za sto tisíc a podobně. Já vím, že to na tu dobu bylo dost peněz, ale dneska takový barák oproti našim platům stojí asi desetkrát víc.

Manželův kolega z práce říká, že dřív se měli jako prasata v žitě. Je před důchodem a jeho dcera vydělává víc než on. A to nadává, že si nemůže ani nic koupit. Když byl prý mladý, tak sice byly menší platy, ale koupili si za ně mnohem víc. On říká, měl jsem pár stovek, ale chleba taky stál 2Kč.

no jasně no. Ono je sice krásný, že dnes můžeš jet kam chceš, ale copak na to máme?

Kateřina Bekárková:17.11.2011 18:30no jasně no. Ono je sice krásný, že dnes můžeš jet kam chceš, ale copak na to máme?

Ano, to jsem také slyšela, že za nich čekali frontu na banány a my jich máme plno. Tak jsem jen odvětila, že jich sice máme plno, ale nemáme zas na ně....

Andrea:17.11.2011 18:34Ano, to jsem také slyšela, že za nich čekali frontu na banány a my jich máme plno. Tak jsem jen odvětila, že jich sice máme plno, ale nemáme zas na ně....

no přesně. TO si pamatuju, jak ve frontě naši dělali, že se neznaj, že jsou cizí, aby dostali každý svoje kilečko:)))

ty banku, já už plánovala benzínku :-D viď Andrej, pamatuješ??? tu u hlavní, jak na ní koukáme z okna :-D hihihi - legrace.....:-) je to ale opravdu síla, takhle to opravdu dál nejde, tahle vláda nemůže dlouho vydržet. Jak říkal jeden pán v rádiu - kde byla otázka, co s naší vládou??(už nevím jak ta otázka přesně zněla).......... a on zavolal a řekl: "střílet, střílet, střílet" :-D

Vlaďka :18.11.2011 21:00ty banku, já už plánovala benzínku :-D viď Andrej, pamatuješ??? tu u hlavní, jak na ní koukáme z okna :-D hihihi - legrace.....:-) je to ale opravdu síla, takhle to opravdu dál nejde, tahle vláda nemůže dlouho vydržet. Jak říkal jeden pán v rádiu - kde byla otázka, co s naší vládou??(už nevím jak ta otázka přesně zněla).......... a on zavolal a řekl: "střílet, střílet, střílet" :-D

Plně souhlasím, pokud nás někdo odsud nepráskne, tak jdu stále do toho !

JJ kde brát a nekrást.Tři děti - škola,jízdné,obědy,poplatky,pleny,sunar a atd atd atd. Včera jsem též poplatila složenky a peněženka zeje prázdnotou. Tak kterou banku uděláme? :-(

děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012)

moderátor

Veronika Vlková:19.11.2011 10:16JJ kde brát a nekrást.Tři děti - škola,jízdné,obědy,poplatky,pleny,sunar a atd atd atd. Včera jsem též poplatila složenky a peněženka zeje prázdnotou. Tak kterou banku uděláme? :-(

Mamka před lety přinesla domů výplatu a asi desetiletý bratr povídal: "To je peněz! To mi koupíš konečně ty nový chrániče na fotbal!" Mamka začala peníze třídit - voda, elektrika, topení, jídlo, jízdné, oblečení, benzín, ... A zůstalo ji -150 Kč. Podívala se na bratra a zeptala se: "Kolik to chceš na ty chrániče?" Ten se jen otočil a šel zklamaně pryč.

Strana:1 2 3
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama