ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | radost,fakt že jj |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | jakto, že ti to sežralo kartu? mám účet 15 let a ještě to mojí nechtělo sníst:) to si něco pomotala viď?:) poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Právě že nepomotala.Vždycky mi tam přišla výplata,a bylo po kartě a z5mi jí nevrátily.vždy mi vystavily novou. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Tak jsem dneska zaplatila to co jsem potřebovala,vrátila peníze přítelově mamce,a jsem o 3000,- chudší :( potřebuju práci,nevíte někdo o nějaký?? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | max. prodej drogerie, vydělala by sis cca tak sem tam 500,-. Jde o to, jak velkou máš rodinu a kolik přátel....:) tam jsem začínala :)(obzlášť, když máš mimčo a nemáš čas nikde lítat) Pak už to jde samo. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | velká rodina by byla,ale nikdo se nelíčí |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | to není kosmetika, to jsi mě špatně pochopila, já psala, "drogerie" :) Perete? Stíráte? Myjete nádobí? Tak tam najdeš úplně vše, levněji než v obchodě kvalitní přípravky. Jestli chceš, pošlu ti katalog.... Rodina se chytne vždycky :) a pak se spustí řetězová reakce :)))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | tak to zkus,chceš mejl?:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | ne, dám ti svůj :) napiš mi jen adresu do mailu a já ti pošlu katalog :) Uvidíš, většinou každému se to slušně rozjelo. Vědí to i pracovníci PPL, když jsem s tím začínala, tak mi říkal, ať se nebojím, že tohle frčí všem, že nestíhá vozit balíky :) andreaeli@seznam.cz |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | Andrej promiň, ale vážně nevěřim, že v jakýmkoliv takovým podomním katalogu najdeš levnější výrobek na wc,podlahu atd. než v obchodě. Nic ve zlým poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | to je divný ne? Tim, že ti tam přišla výplata, ti to sežralo kartu? poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | no asi jo:D je to fakt dementní nějaká poštovní spořitelna už na ně jebu... nechávám si posílat drobný k natálce :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | no nevim, ale za chvíli ti nikdo nic nedá bez účtu. Ale je divný, to co píšeš. No to je jedno, jen to prostě nechápu, mám kartu milion let, ale u spořky. Jsou to všichni ale vydřiduši, ty jejich poplatky....fuj poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | no jo až se někomu stane to co mě,pochopí že prostě účet nechci.a když si to nechám poslat k příteli nebo natálce nestrhnou jim nic,přítel student malá prcek |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | jo, jasný, to chápu. Taky bych nejraděj neměla účet, ale protože mám dvě práce, tak potřebuju někam posílat korunky. A když založíš dítěti kartu, tak na ní nejdou poplatky? poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | hele my jsme udělali Natálce účet od ČSOB slůně. Poplatky neplatíš,je to jen na tobě kdy a kolik jí tam budeš posílat,a z částky narůstají úroky,je to spoř.účet....Kartu sice dostaneš až 7letech ale vybírat by si mohla normoš v bance. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | aha, ale splátky na to určitě nejdou viď? Myslim hypotéka, pojistky, spoření apod... takže stejně pak zas zaplatíš za složenky, a jsme tam kde jsme....kolotoč.pa dobrou poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | je tak to nevím...No složenka to ještě není tak hrozné,ale vkládat můžeš i přímo v bance,a zadarmíko..Dobrou pa |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | Dcera má účet u ČSOB - dětské konto,účet stojí 40kč měsíčně jinak nic,můžu tam kdykoli cokoli vložit i vybrat a kartu do bankomatu mám taky.Jen trvalé příkazy tam nejdou.Chodí jí tam alimenty a když ji něco chci zaplatit,tak musím osobně do banky a dát jednorázový příkaz a ten stojí 3kč. děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | V pohodě.... Tak se jukni na www.dedra.cz jsou to všechno koncentráty a vydrží hodně dlouho. Navíc nemůžeš porovnávat s přípravkem na wc za 12Kč, který mi ZMIZEL po prvním spláchnutí, to je dost drahé, nemyslíš? Nejedná se o žádný podobní prodej...Dedra má vlastní kamennou prodejnu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Např. rotační mop, který stál v tu dobu v obchodě 1200,- v momentě, kdy vyběhla reklama, Dedra ho prodávala za 795,- . Tomu říkám LEVNĚJŠÍ..... Nyní stojí 695,- . Dají se samozřejmě sehnat levnější napodobeniny....... U drogerie je to buď nastjeno, nebo levnější, ale kvalita je tedy lepší. Je to česká ekologická drogerie se sídlem v České skalici. Není to nic předraženého,čím by lákali jen na vysoké výdělky a podobně. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 31 karma: +1/-0 | Chcete utěšit,holky?:)Máme víc výdajů než příjmů:(Do toho se ještě rozvádíme,máme malé dítě.Jsem zralá na psychinu,ale díky malému a našim to zvládnu.Přece mě jeden nepovedený vztah nepoloží,že?:( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | Ženská vydrží víc než chlap,tu nic nepoloží. Drž se bud silná,malý tě hodně bude držet nad vodou. Držím palečky. děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
|---|---|
|   |
příspěvků: 326 karma: +2/-0 | Tak takovou situaci si neumím představit,ale ženské jsou opravdu silnější než chlapi.chlapi to jen dělají,že je nic nepoloží,ale když něco příjde tak jsou vyřizení.Přeji Ti hodně sil a taky aby se tvoje situace co nejdřív obrátila k dobrému :-) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 31 karma: +1/-0 | Taky jsem si myslela,že to nezvládnu,ale jsem silná.Opravdu se těším,až budu svobodná:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já neplatím žádné poplatky. U Spořky jsem byla, pak jsem to zapomněla zrušit a za NIC co pro mne dělali jsem jim tam vysolila velký prachy!!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | Tak kde máš účet? Já mám ČSOB a poplatky mám,sice malé ale platím. děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Už jsem to tady písala... Napíši Ti do vzkazů:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | Tak děvčata do výplaty daleko a v mé pěněžence je asi 34kč :-((( Poslední 2sta mi vzali děti na autobus do školy děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Tak nemáš posílat děti do školy. Beztak by měly radost, že tam nemusí :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jo, tak zmen tu banku. Kolik platíš zA ZŘÍZENÍ ÚČTu ? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, to je krutá realita a bude čím dál hůř:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jo a ještě se tedy pochlubím, když už jsem u toho co neplatím:) Ještě mám net zadarmo:D |
|---|---|
|   |
Rodičovská dovolená přichází po mateřské dovolené a netýká se jen ženy, která prožívá nádherné okamž..
Na přírůstek do rodiny se jistě každý těšíme a již od zjištění, že se staneme rodiči, začínáme přemý..