příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jaké dávate jogurty dětem ? Bílé , ovocné s bifi nebo i obyč - jakékoliv ? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No Michalce dávám obyč bílé. Nechce pribináčky a takové extra sladké. Také jí chutná dobrá máma |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Bílé jsou nejlepší . Prý se ani nemají zbytečné sladké cpát do do dětiček :) Super je Activia nebo Hollandia |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | To Michalce také moc chutná a to je dobře je to i zdravé. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | Nám je jedno co si dáme, jsme malé popelnice a sníme vše co se kde naskytne, tak že je jedno jestli ochucený nebo bílý jogurt, nebo prybyňáček a nebo puding.:):) Hlavní je, že to zhamáme a není nám špatně. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No , však a je to mléčné a to děti potřebují :) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Ale nejlepší jsou stejně Bobík, Dobrý táta a jahodová Krajanka. Škoda, že jsou tak málo dietní. To bych mohla totiž pořád. Doufám, že to špuntíkovi taky chutná. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ano , to já také mohu . Krajanku Vaječný likér a ted jsou nějaké ty limitované edice : Rum- švestka + něco , atd . To je moooc dobroučké . Prckovi určitě chutná :) Jinak by se bouřil :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No jéjé to já v těhotenství jedla pořád =) A ted už to nemůžu ani vidět |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já na mléčném byla živa asi půl roku po porodu a na pečivu a sladkém , jen tak něco do ruky :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | Já na jogurtech taky ale pečivu jen tmavém |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jj , jogurty mohu stále , ale už to není tak vehementní . A pečivo z 99% stále tmavé celozrnné - ovšem někdy je tam cítit plísen :( |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 101 karma: +14/-1 | No já bílé pečivo nemohu do dneska. Od těhotenství mi vadí. A jogurtky fajn |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak bílé nadýmá a tloustne se opo něm . Tmavé má lepší chut :) |
|---|---|
|   |