příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Ahojda holčiny , tak jak jste se vyhajaly a v kolik jste vstaly ? My ve finále v 6h , tak to je chutovka :) A to se malá i předtím dožadovala cecíku , ale já nějak neregovala až před tou šestou - věděla jsm že má žížu a potřebu " ceckovat " :))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | No dnešní noc pro nás nic moc tedy. Miška řádila a chtěla být u mne nacucnutá. Takže děs. A jsme vzhůru také od 6.ti hodin. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | jejda :( že by si vynahrazovala ten dlouhý spánek ? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | No někdy si to vybrat holka musí =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Asi ano :) Tak zase Ti dala odpočinout a ted se Tě musí nabažit Miška Miškovatá :))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Děkuji pěkně =)doufám, že přes noc usne |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | No , anbeo když bude spát pře den , tak si taky hajni :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | No otázka jestli bude spát přes den =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | no , prostě až to zalomí , at večer či ve dne , tak hned lehni s ní :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 082 karma: +1/-0 | Tak my dneska v pět. Už se nějak nemohl dočkat rána. Já jsem úplně vyřízená, když dopol spinkal, šla jsem si lehnout, jenže Fanoušek je doma a nechtěl si hrát s kostičkama, elektrika nešla, že bych mu pustila pohádku,takže to bylo pořád :mamko, mám žízeň, mamko, potřebuju smrkat....mamko......takže jsem jak praštěná pytlem. V noci k němu vstávám, pobrekává, zase zoubky. Já se asi zblázním. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 082 karma: +1/-0 | To je slabý slovo. Mě teda dělá problém vstávat do tmy, je to hnus fialovej!!!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Tmavě fialovej hnus ségra !! My dnes také vstávaly lehce po páté ... No , mě vomejou ! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 082 karma: +1/-0 | Tak my spali skoro dobře v noci , celou noc a až do sedmi :))))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Hmmmm , jsi to přeposlala na nás to brzké vstávání !!! :( To Ti nedaruju ségra , ještě , že jsem nezačala nakupovat dárky a to Porche dostane asi někdo jiný :DDD |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | To si ještě rozmyslím :) Měla se pro Vás Ferrari , ale když vofrnujete ... a v kolik jste vstávali rodinko ? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Tak mě stačí Ford Focus je to mé vysněné autíčko =) Já mám dojem že jsem ani nespala=) Ale v 6:00 |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | my v těch 5 a to je trochu v .s.r :( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Proč ten je i levnější než Ferari |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Takové levné dárky nedávám :DDD |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | No , však oproti těm F + P to je levnota :)))) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | no , uvidíme , podle toho jak se vyspím , ale nevidím to růžově :)))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Tak z toho nic nebude =) =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | .... no i tato možnost připadá do úvahy :DDDDDD |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 082 karma: +1/-0 | To je kecka, viď, nojo, ségra..... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | No my máme to samé skoro. Malá teploty. Rostou jí zoubky do toho nějaký kašel. Celou noc je na prsu jak jí sundám je zle. Já bych spala hnedka ona nechce. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | My si to dnes taky užili.Budíček v 1h ráno,usnul pak kolem 3h a pak opět po 6h. to už pak neusnul.Po obědě spal sotva hodinku,takže bude luxus den. :-(( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | My v 8,noc si nepamatuju :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Zase si nestěžuj Vlkoušku náš :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Ty stále jen spíš a spíš :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Jooo kéž kdyby,musím využít toho že je přítel doma,a dát mu tu šanci krmení v noci ne??:D |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Však já vím , Ty jsi hodná holka - žádná fnukna :)) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Tak my jsme vzhůru od 6 hodin=) A celou noc byla akce cecek =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | a jéje .... to je radost až na kost :) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | vrr , se nedivím :( to je hroznéééé |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | No my jsme se vzbudinkovali kolem 8h a od té doby se ještě válinkujem v posteli a Dominiček koukal na pohádky - miluje kouzelnou školku,tedsme si pustili DVD a vůbec se nám nechce vstávat. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | jako každý všední dne v 6:45 do školy :-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | My dnes až v 8h. a to se nám ještě nechtělo z postýlky tak sme se válinkovali do půl jedenáctý.Koukali na pohádky a hráli si. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | Jj dnes ano.Ale ted už mám vypráno,vyžehleno.A vařím,tatkovi houbovku a dětem koprovku :-DDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | No , Ty jsi ale šikovná mamulenka :))) My před hvílí dtáhly , naštěstí jsem měla vařeno a snad i usneme . Chci si také dát dvacijáška :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | No já to měla taky v plánu si lehnout s ním,ale volali ze školy a vezou mi dceru domů,udělalo se jí zle.Už nevím co s ní, pořád se to opakuje,ale podle doktorky má všechny testy ok.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | A kolik je dceři ? Nedrží diety nebo nesimuluje ? Či něco horšího , Ale to by se z testů poznalo hned |
|---|---|
|   |