|---|---|
|   |
příspěvků: 11 karma: +0/-0 | Já mám 2 Matěje 1 rok a Terezku 4 roky |
|---|---|
|   |
příspěvků: 17 karma: +0/-0 | Jedno, kluka, už jsme od září v 1 třídě :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 karma: +0/-0 | Já mám tři holky, 18 let, 15 let, 18 měsíců. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 karma: +0/-0 | Jéé tak nová kapitola v živůtku.Tak hlavně ať ho ta škola co nejdéle baví |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 karma: +0/-0 | Tak to je pěkné.Dvě puberty a dotoho malinkou.Tak aspoň změna,že? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 17 karma: +0/-0 | Jo jo, to je :) Je to i pro naa zmena. Ale zda se, ze zvladame, snad i Peta je ve skole spokojeny a libi se mu tam :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 karma: +0/-0 | To jo, teď teprve si to pořádně užívám!!!!!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 karma: +0/-0 | My zatím nemáme žádné, ale brzy se dočkáme. Manžel chce 3 děti, tak jsem zvědavá, jestli se povede. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 722 karma: +10/-2 | Já mám jedno dětátko - holčičku . POřídila jsem si jí na stará kolena a někdy mi dává dosi zabarat :DDDDD |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 722 karma: +10/-2 | Jo a je jí 17 měsíců |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 229 karma: +6/-2 | Je to vtipné ... Já mám tři děti, z toho jsou dvě moje a jedno mám semtam půjčené díky střídavé péči. Takže Daniel 13 let, jasný puberťák, kterýmu je všechno jedno, jeho vlastní táta odjel do Ameriky a dítě ho vlastně nezná. Druhé dítko podle věku je Ondra, to je dítko mého stávajícího přítele, tomu je 9 let, takže puberta přijde zanedlouho, no a naše společné díťátko je vánoční mimiko a překvapení Deniska, přítel byl u porordu a před nedávnem uznal,že by tam šel klidně znovu, ale když jsme zpočítali ratolesti, ujistili jsme se, že je to dostačující stav, já jsem sama za sebe spokojená za tento stav. Bylo mi před prvním početí řečeno, že budu ráda jestli miminko vůbec donosím a tak mě překvapilo co se za pár let stalo a změnilo. Určitě si každá žena, která se na mateřství cítí měla nejméně jedno miminko mít, za prvé je to přirozený stav a za druhé to ženě dává pocit, že je potřebná a využitá, i když to někdy vypadá, že je spíše vycuclá a unavená..... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 771 karma: +10/-1 | Já mám holčičku jednu Michalku 8.měsíců je to pusinka naše i když někdy dá pořádně zabrat |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 642 karma: +4/-0 | My máme první děťátko - holčičku Lucinku, která má 15 měsíců. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 12 karma: +0/-0 | Já mám holčičku, je jí sedm měsíců |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 081 karma: +1/-0 | Takže máš Vánoční? Tj. 24.12.? A jak řešíte narozeniny? Nebo budete řešit? Mě to docela zajímá, jaké jsou možnosti. Jak už jsem psala no nového tématu Vánoční děti, tak letos dort určitě bude na štědrý den, protože je to první rok, ale nevím, jak další roky, asi uvidíme časem....:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 229 karma: +6/-2 | no Andy, nakoupím toho více na vánoce a pak to rozdělím, aby se necejtili být ošizeni.Letos to s malou bude ještě v pohodě.. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | Natálku skoro 5měsíců a 18ti letého přítele |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 771 karma: +10/-1 | 10.měsíční holčičku a 25 letého manžela =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 744 karma: +9/-2 | Tak mi máme 11letou Anetku,je to nadaná malířka a taky už pěkná puberťačka :-),dále 10letého Matěje,to je už taky pěkný puberťák a strašně rád se mnou vaří.No a oba mi pomáhají s naším malým ročním sluníčkem Dominičkem.Takže sečteno a podtrženo mám 3 krásný raubíře :-))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | Máme se ale co???:D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 034 karma: +5/-0 | mám 3 Honzíka 16 let, Davídka 13 let, a Aninka v březnu ji budou 3 roky :-) |
|---|---|
|   |