dnes je úterý 7.2.2012, svátek má Veronika
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Kolik máte dětí?

Kolik máte dětí?

Kolik máte dětí?

Já mám 2 Matěje 1 rok a Terezku 4 roky

Jedno, kluka, už jsme od září v 1 třídě :)

petnikovablanka:10.11.2008 18:55Kolik máte dětí?
Já mám tři holky, 18 let, 15 let, 18 měsíců.

patrik:10.11.2008 22:19Jedno, kluka, už jsme od září v 1 třídě :)
Jéé tak nová kapitola v živůtku.Tak hlavně ať ho ta škola co nejdéle baví

francesca:11.11.2008 14:03Já mám tři holky, 18 let, 15 let, 18 měsíců.
Tak to je pěkné.Dvě puberty a dotoho malinkou.Tak aspoň změna,že?

petnikovablanka:11.11.2008 19:52Jéé tak nová kapitola v živůtku.Tak hlavně ať ho ta škola co nejdéle baví

Jo jo, to je :) Je to i pro naa zmena. Ale zda se, ze zvladame, snad i Peta je ve skole spokojeny a libi se mu tam :)

petnikovablanka:11.11.2008 19:54Tak to je pěkné.Dvě puberty a dotoho malinkou.Tak aspoň změna,že?
To jo, teď teprve si to pořádně užívám!!!!!!

My zatím nemáme žádné, ale brzy se dočkáme. Manžel chce 3 děti, tak jsem zvědavá, jestli se povede.

Já mám jedno dětátko - holčičku . POřídila jsem si jí na stará kolena a někdy mi dává dosi zabarat :DDDDD

Tina:23.10.2011 09:08Já mám jedno dětátko - holčičku . POřídila jsem si jí na stará kolena a někdy mi dává dosi zabarat :DDDDD

Jo a je jí 17 měsíců

Je to vtipné ... Já mám tři děti, z toho jsou dvě moje a jedno mám semtam půjčené díky střídavé péči.

Takže Daniel 13 let, jasný puberťák, kterýmu je všechno jedno, jeho vlastní táta odjel do Ameriky a dítě ho vlastně nezná. Druhé dítko podle věku je Ondra, to je dítko mého stávajícího přítele, tomu je 9 let, takže puberta přijde zanedlouho, no a naše společné díťátko je vánoční mimiko a překvapení Deniska, přítel byl u porordu a před nedávnem uznal,že by tam šel klidně znovu, ale když jsme zpočítali ratolesti, ujistili jsme se, že je to dostačující stav, já jsem sama za sebe spokojená za tento stav. Bylo mi před prvním početí řečeno, že budu ráda jestli miminko vůbec donosím a tak mě překvapilo co se za pár let stalo a změnilo. Určitě si každá žena, která se na mateřství cítí měla nejméně jedno miminko mít, za prvé je to přirozený stav a za druhé to ženě dává pocit, že je potřebná a využitá, i když to někdy vypadá, že je spíše vycuclá a unavená.....

Já mám holčičku jednu Michalku 8.měsíců je to pusinka naše i když někdy dá pořádně zabrat

My máme první děťátko - holčičku Lucinku, která má 15 měsíců.

Já mám holčičku, je jí sedm měsíců

Monika :23.10.2011 19:37Je to vtipné ... Já mám tři děti, z toho jsou dvě moje a jedno mám semtam půjčené díky střídavé péči.

Takže Daniel 13 let, jasný puberťák, kterýmu je všechno jedno, jeho vlastní táta odjel do Ameriky a dítě ho vlastně nezná. Druhé dítko podle věku je Ondra, to je dítko mého stávajícího přítele, tomu je 9 let, takže puberta přijde zanedlouho, no a naše společné díťátko je vánoční mimiko a překvapení Deniska, přítel byl u porordu a před nedávnem uznal,že by tam šel klidně znovu, ale když jsme zpočítali ratolesti, ujistili jsme se, že je to dostačující stav, já jsem sama za sebe spokojená za tento stav. Bylo mi před prvním početí řečeno, že budu ráda jestli miminko vůbec donosím a tak mě překvapilo co se za pár let stalo a změnilo. Určitě si každá žena, která se na mateřství cítí měla nejméně jedno miminko mít, za prvé je to přirozený stav a za druhé to ženě dává pocit, že je potřebná a využitá, i když to někdy vypadá, že je spíše vycuclá a unavená.....

Takže máš Vánoční? Tj. 24.12.? A jak řešíte narozeniny? Nebo budete řešit? Mě to docela zajímá, jaké jsou možnosti. Jak už jsem psala no nového tématu Vánoční děti, tak letos dort určitě bude na štědrý den, protože je to první rok, ale nevím, jak další roky, asi uvidíme časem....:)

Andrea:31.10.2011 19:58Takže máš Vánoční? Tj. 24.12.? A jak řešíte narozeniny? Nebo budete řešit? Mě to docela zajímá, jaké jsou možnosti. Jak už jsem psala no nového tématu Vánoční děti, tak letos dort určitě bude na štědrý den, protože je to první rok, ale nevím, jak další roky, asi uvidíme časem....:)

no Andy, nakoupím toho více na vánoce a pak to rozdělím, aby se necejtili být ošizeni.Letos to s malou bude ještě v pohodě..

Natálku skoro 5měsíců a 18ti letého přítele

Míla:01.12.2011 14:42Natálku skoro 5měsíců a 18ti letého přítele

10.měsíční holčičku a 25 letého manžela =)

Tak mi máme 11letou Anetku,je to nadaná malířka a taky už pěkná puberťačka :-),dále 10letého Matěje,to je už taky pěkný puberťák a strašně rád se mnou vaří.No a oba mi pomáhají s naším malým ročním sluníčkem Dominičkem.Takže sečteno a podtrženo mám 3 krásný raubíře :-)))

Kristýna ---------:01.12.2011 15:2610.měsíční holčičku a 25 letého manžela =)

Máme se ale co???:D

petnikovablanka:10.11.2008 18:55Kolik máte dětí?

mám 3

Honzíka 16 let, Davídka 13 let, a Aninka v březnu ji budou 3 roky :-)

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama