příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Babiznákovááááá :) Ta snad z toho , že ty doklady nechá udělat má majlant :DDD |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | no neřekla bych že plaší,maj se o dost zdražovat!:( |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | asi se bojí že budem sprostí |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | NO oni právě řekli, že zdražovat nebudou.....ale někdo doporučil, ať si to dáme ještě letos......(?) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | řekla bych že to stejně dopadne tak,že to dražší bude.. :( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | Kdoví jak to bude, po novém roce má vyjít v platnost elektronická občanka, tak mají třeba strach, aby jim na pasový vůbec někdo šel...:):) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Že by záludnost od nic ??? :(((( Hadi jsou to dosti velcí !!! |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Tak k těm občankám.
Na poště skoro na nic:
V bance skoro na nic:
U policie skoro na nic:
|
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Krásné jako vždy :) Už vidím, jak nosím rodný list malé s sebou.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | proto jsem si jí hned nechala napsat do občanky :)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, také jsem o tom uvažovala, ale nelíbí se mi, že to může někdo i zneužít. Už se těším na ty anonymní OP. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | to jsi nemusela, pořádně jsme to pročetla a jsem ráda, že mám dlouho platnou starou občanku, kde mám děti psané |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Naše dítě bude až v roce 2012, takže ve staré občance nebude a kdybych ho chtěla dát na občanku, musím zažádat o novou a tam už to není. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | no říkám si jak dlouho tyhle nesmysly začnou dělat, než si uvědomí, že občanka má mít jasné údaje a k tomu děti patří.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Neustále vymýšlejí skopičiny!!! |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Já si jdu dát malou do občanky. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To prý nejde, jak to tady píší holky. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Nám řekli, že to jde. Tak nevím teda. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Tak to pořádně zjisti, protože jinak bych občanku neměnila, když tam mám Adama. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Já se na to ještě tenhle týden zeptám. Mě příjde že ty úředníci samy nevědí |
|---|---|
|   |