příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já to cítila nějak skoro hned . Pak jsem byla ve Švýcarsku a měla tam dostat periodu / vždy to vycházelo cca na neděli a já už v sobotu plašila , že jsem v tom / Po příletu se mě otec Larinky zeptal , jestli nejsem těhu . Druhý den jsem si koupila test a před prací ho počůrala a pak byla mimo :D Některé pocity jsou prostě "zvláštní " :DDDD |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No já to tušila. Ale stále nic tak jsem to neřešila. No a po delší době jsem si řekla, ž esi udělám test byl pozitivní. A doktor mi to hnedka potvrdil.Byla jsem nadšená |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Takže jste hned oslavovali ? :))) A vy jste se snažii nebo náhodička ? :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No náhodička=) Ale zjistila jsem to v 29.dubna |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | :) No já otěhotněla v období svých narozenin , takže Dáreček :) A test mám schovaný :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Taky jsem si ho chtěla schovat=) Ale pozdě =) No pěkný dáreček |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No , však až ho najde Larinka , tak s ním zatočí . Včera jsem jí koupil nálepky na zed celekm drahé a už je zase orvala , takže už je kupovat NEBUDU ! No a máme hoky , tak nač test :DDD |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Jo samolepky.Ty ani Miška nepotřebuje a zdevastuje všechno i tak =) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | My jsme se přes rok snažili, takže jsme těhotenství zjišťovali a zkoumali pokaždé. Pak jsme přestali a dala jsem v práci výpověď a šlo to hned. Akorát jsem v pátek tu výpověď podepsala a v pondělí jsme se to dozvěděli :-( V úterý a ve středu jsme byli se středoškoláky na šk. výletě a v sobotu jsme odjížděli do Tater. Takže hned na začátku pořádná zkouška, jestli to celé zvládneme :-D |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | A jak to dobře dopadlo =) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | No ještě nejsme na konci. Včera to byl pro špuntíka záhul, takže pořád asi spí a moc se mu nechce kopat. Vždycky se jen otočí. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jen atv spinká , však si ještě zakope !!! Třeba jednou za první ligu , ale říkaly jsme , že to bude holčička , že ? No , proč by nemohla hrát fotbal :DDDDD A natřít to všem :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | To se stávalo u mě.Někdy malá kopala furt a někdy se převalovala. Nejlepší byla škitavka |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Tak tu jsem zatím ještě nezpozorovala :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Někdo jí ani nemá . Já moc neškytala :) Ale zažila jsem pálení žáhy , to není nic moc :( |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No Miška často škytala v bříšku bylo to super =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Čím jsi chuděrku ládovala ? Jop , Ty jsi měla tu parádní stravu :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Já jsem otěhotněla asi měsíc po svatbě, v září, to jsem byla ve 3.ročníku na VŠ v Olomouci. Plánovali jsme to a mělo to vycházet tak, že bych byla u státnic pěkně kulatá a měla bych v bříšku malého nápovědu:) Poznala jsem to asi, když mi začalo bývat nevolno po spořádání oběda v menze. Test jsem si dělala jednu sobotu a byla jsem domluvená s mou nejlepší kamarádkou, že se v tu dobu staví na návštěvu, aby byla u toho, až se dozvíme výsledek :) Akorát školu jsem nedokončila a teď jsem začala znovu 1.ročník v Brně a Lucinka dřív absolvuje vysokou než mateřskou školu :-D |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | To bude pro Lucinku jen to nejlepší. Přece jen, co s v mládí naučíš, ve stáří jako když najdeš :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | No těším se, že spolu budeme konverzovat en español a kout pikle na tátu, prootže nám nebude rozumět :) A moje mamka chválí Lucinku, že je hodná a šikovná. Ještě musíme zvládnout učení na nočník a naši by si třeba vzali Lucinku na víkend na hlídání, abych měla klídek na učení na zkoušky, nebo psaní seminárek. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No já jsem se to dozvěděla od manžela, kterému to řekli jeho rodiče, v tu dobu mi test vyšel ještě negativně a asi o týden později už tam byly dvě čárky. A neptejte se mě, jak to poznali:-) Takže žádný překvápko, jako budeš táta, se u nás nekonalo. Spíš, budeš máma:-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | :))) a jak to poznali ???? :DDD Oni byli u tohoooo ?????? :DDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No to určitě ne:-)))) No oni mají takový mimořádný schopnosti. Takže mě to ani neudivilo, ale stejně je to sranda, místo abych ot oznamovala já jim, tak se to dozvím skoro poslední:-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No a proč néé ??? :))) Šak Ti to mohli říct až těsně přd porodem , né ? Takže jsou to věštci ???? :))) A není Tvůj tchán Vlasta Plamínek ???? :DDDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Ne to není:-)) Toho teda neznám, ale něco na ten způsob jsou:-) No nakonec aspoň jsem nemusela přemýšlet, jak to oznámit:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Fakt... takže vědí vše ??? :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Mrknu se. No všechno snad NEE!!:-))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Tak jsem se na něj dívala a vypadá jak nějaký podivín, no nevím, co si o něm myslet. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No a to si představ , že mi o něm kdysi básnila kámoška , jaký prý prima super věštec a já u něj byla........ |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | A?? Co ti vyvěštil?:-) Píšeš to tak, že to vypadá na solidní propadák:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Samá superlativa ... takže se ptám , kde jsou ?? Přišel mi dolů otevřít bos , bylo to v Praze u Palmovky - činžovní dům :) To jsem valila voči :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | :-)))) Tak u takové kartářky jsem byla jednou taky. Byla to taková stařenka, no předpovídala hezky, ale to bych musela být fakt móóć velkej optimista, abych mohla uvěřit aspoň polovině z toho:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Manželovi rodiče to poznali taky dřív, než jsme jim to oficiálně oznámili. Prostě se asi 2x stalo, že těsně před odchodem se mi udělalo špatně, a tak manžel šel na návštěvu sám beze mě. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No tak to u nás určitě nebylo žádnýma znameníma:-) Mně špatně nebylo (naštěstí) a v podstatě jsem neměla skoro celou dobu žádný extra příznaky. Až na to břicho a na konci 15 kilo navrch:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jo , hezky se to poslouchá , ale skutek utek a ještě to zacvakáš :())) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | To jo, ona za to tehdy moc nechtěla, tak jsem z toho měla spíš srandu. Ale jinak máš pravdu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ono když chtějí litr i více , tak tomu se pak říká zlodějna :( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | My jsme si Dominička vymodlili.Nešlo nám to a hormony taky nepomohli.Nakonec sem musela podstoupit operaci a pak nám doktoři najedné klinice pomohli.Pustili mě domů v sobotu a já v pondělí řekla sem těhotná :-)))) čekali sme 5týdnů a test byl skutečně pozitivní,skákala sem snad tři metry vysoko. Je to nádherný nepopsatelný pocit.Povedlo se to na poprvé !!!!! děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jéééé , tak to je nádhera :) Velká gratulace ke krásnému vymodlenému šikulovi ... Ta operace byla nějaká laparoskopická ? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | Ano nejdřív to a pak za měsíc šup na tu druhou :-)))) děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | no tak trochu :-)) ---vzkaz děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | nedorazila mi perioda,no a test-ikdyž jsem ho dělat nechtěla,potvrdil že budem mít mimi :-)) a pak i doktor. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | :) klasika :) jako u mě :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | asi na tom něco je :-) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 345 karma: +3/-0 | U mě to bylo po každé jinak. Když jsem poprvé chtěla přijít do jiného stavu, tak to byl opravdu problém. Když se mi cyklus zpozdil, tak už jsem zbystřila, ale nadarmo. Vždy jsem si udělala test a byl negativní. Pak jsme začali problém řešit s odborníky, kteří nám pomohli. Po prvním pokusu, když cyklus nepřišel, jsem si řekla, že si test dělat nebudu, abych nebyla zklamaná. Pak mi to řekl doktor a já jsem tomu ani nemohla věřit, že jsem se taky konečně dočkala. Když jsem vyšla od doktora ven, tak jsem se štěstím rozbrečela a volala to manželovi. Byl taky šťastný. A podruhé to přišlo, aniž bysme se nějak snažili. Už první cyklus po pokusu jsem měla dobrý pocit, že to asi vyšlo. Tak jsem udělala test a na výsledek jsme koukali s manželem současně. A dost nás to překvapilo, že je to možné, aby se to tak rychle povedlo. Teď jsme moc rádi v očekávání. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 345 karma: +3/-0 | Tak přeju ať to dokončíš. Není to s dítětem jednoduché, ale pokud máš oporu okolí a motivaci sama v sobě, tak to určitě zvládneš. Když už jsi byla tak daleko jednou, tak podruhé už to určitě spláchneš. Budu ti držet. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Poprvé to bylo hned. Počali jsme na Silvestra. Prostě jsme se sami dva doma nudili. Celé dva týdny, než nám to potvrdil test, jsme si dělali legraci, že jsem těhotná. Bohužel těhotenství vydrželo jen 9 týdnů. Pak byla dlouhá doba nezdařených pokusů. Taky jsme vždycky dělali test a byl negativní. Na psychiku fakt dobrý. Pomohla výpověď v práci. Už jsem se nemusela tolik nervovat s puberťákama ve škole. A taky nám doktor doporučil umělé. Ale k tomu už naštěstí dojít nemuselo. Najednou to šlo. |
|---|---|
|   |