dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Kdy a jak jste zjistila, že jste v očekávání?

Kdy a jak jste zjistila, že jste v očekávání?

Strana:1 2

Dana --------:09.12.2011 08:43Poprvé to bylo hned. Počali jsme na Silvestra. Prostě jsme se sami dva doma nudili. Celé dva týdny, než nám to potvrdil test, jsme si dělali legraci, že jsem těhotná. Bohužel těhotenství vydrželo jen 9 týdnů. Pak byla dlouhá doba nezdařených pokusů. Taky jsme vždycky dělali test a byl negativní. Na psychiku fakt dobrý. Pomohla výpověď v práci. Už jsem se nemusela tolik nervovat s puberťákama ve škole. A taky nám doktor doporučil umělé. Ale k tomu už naštěstí dojít nemuselo. Najednou to šlo.

To je dobře :) Po takových nervácích ...

reny1:08.12.2011 23:36U mě to bylo po každé jinak. Když jsem poprvé chtěla přijít do jiného stavu, tak to byl opravdu problém. Když se mi cyklus zpozdil, tak už jsem zbystřila, ale nadarmo. Vždy jsem si udělala test a byl negativní. Pak jsme začali problém řešit s odborníky, kteří nám pomohli. Po prvním pokusu, když cyklus nepřišel, jsem si řekla, že si test dělat nebudu, abych nebyla zklamaná. Pak mi to řekl doktor a já jsem tomu ani nemohla věřit, že jsem se taky konečně dočkala. Když jsem vyšla od doktora ven, tak jsem se štěstím rozbrečela a volala to manželovi. Byl taky šťastný. A podruhé to přišlo, aniž bysme se nějak snažili. Už první cyklus po pokusu jsem měla dobrý pocit, že to asi vyšlo. Tak jsem udělala test a na výsledek jsme koukali s manželem současně. A dost nás to překvapilo, že je to možné, aby se to tak rychle povedlo. Teď jsme moc rádi v očekávání.

Jé , mám ráda vše nakonec dobře dopadne :) A kdy máte termín ?

Tina:09.12.2011 09:54Jé , mám ráda vše nakonec dobře dopadne :) A kdy máte termín ?

Máme vypočítáno 4.4. Jsem na to zvědavá. Dcerka je býk, tohle by měl být podle výpočtů datumu beran. To jsem zvědavá, jak se mezi sebou poperou. Jinak díky. Taky si to moc přeju, aby to všechno bylo ok. Zatím je to dobrý.

Dana --------:09.12.2011 08:43Poprvé to bylo hned. Počali jsme na Silvestra. Prostě jsme se sami dva doma nudili. Celé dva týdny, než nám to potvrdil test, jsme si dělali legraci, že jsem těhotná. Bohužel těhotenství vydrželo jen 9 týdnů. Pak byla dlouhá doba nezdařených pokusů. Taky jsme vždycky dělali test a byl negativní. Na psychiku fakt dobrý. Pomohla výpověď v práci. Už jsem se nemusela tolik nervovat s puberťákama ve škole. A taky nám doktor doporučil umělé. Ale k tomu už naštěstí dojít nemuselo. Najednou to šlo.

Takže taky bývalá učitelka. To máme společné. Taky jsem si zažila svoje. Ale změnu zaměstnání jsem provedla ještě dříve než jsme plánovali potomka. Ale i tak další zaměstnání má taky svoje, jako asi každé. S psychikou souhlasím. Dělá hodně. Sice jsme umělé oplodnění neměli, ale já už jsem byla dost v krizi a touha po mimču byla taková, že už jsem chtěla vyzkoušet snad všechno, takže umělé by přišlo v další fázi. Zřejmě bych tenkrát i to podstoupila.

Strana:1 2
© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama