příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Tak co holky kdy máte večerku?? :-))) já jak kdy :-p |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Včera jsem usnula až v 1 ráno hrůza děs |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | já usínám brzy,jdu do postele :-D:-D dobrou děti :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 381 karma: +0/-0 | běžně chodim ne dřív jak o půlnoci. Ale to se pěkně blbě vstává, když jdu v jednu třeba spůát a čeká mě dvanáctka v práci. Nebaví mě ale chodit brzy spát. Chci klid po celým dnu, chvilka bez dětí, bez lítání, uklízení atd. Zítra ale jdu do nový práce, v půl šestý musim být tam, tak to dnes vidim na půl dvanáctou. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | Dobrou noc strýčku Fido :-) Mě čeká nějaké čtení do školy, ale zatím to odkládám. Nicméně jsem grogoš. Tak mám dilema. Ale obvykle chodíme spát kolem 23h. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | No to se máš,to mě se to nějak překopalo,a usnu tak kolem 22.00 nebo trochu déle,když opravdu nemohu usnout koukám z okna :-)) Zábava vidět ty lidi,jak jdou domu :-D:-D nebo prudim přítele,ať nespí,teď jdem koukat na film,dříve než usnu. Brou holky :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | jéééé to mi nikdo dlouho neřekl.No vidíš ty odkládáš čtení do školy a já odeslání přihlášky :/ |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | tomu nerozumíš,tady jsou jen opilci,a co mám asi tak dělat :-D a nezdržuj :-D:-D musím jít páááááááááá přítel zdraví,a hučí do mě:-D Fakt páááá :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | Já si pouštívám z mobilu Cimrmanovy hry, abych usnula. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Chodím spát mezi 22 a 23. A usnu opravdu hned. Adam mi minule řekl, počkej, jdu se umýt. A než se vrátil, už jsem byla tuhá :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | joooo někdy to snad zvládnu :-) páááá |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | To se mi stává dost často,stihnu usnout dřív než zmizí ve dveřích :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | My to máme naopak, manžel dokáže usnout do dvou minut. A Lucinka je po něm, jakmile ji uložíme, popusinkujeme na dobrou noc a odejdeme, je ticho. Já nevím, jak dlouho mi trvá usnout, ale těch pár minut po tom, co usne manžel, a já jsem naštvaná a závidím mu, je nejdelších. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 381 karma: +0/-0 | já mám škodovku přímo z okna proti mě, řikám tomu v noci New York:))) Ale já na to jsem zvyklá, nevim co by tomu řek člověk z přírody, z venkova....jak jim závidim Takže teď chodí lidi na noční. Pak začnou jezdit auta, lidi z odpolední- to je přesně 22:10 no a pak ráno ve čtvrt na 6 na ráno. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Tak v těch 22:10 půjde (respektive pojede) i tchán :-) Zamávej mu za mě. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | pokud se zadaří, chodím spinkat i bez večerníčku kolem 10 hodiny, pokud mi táta chce povědět pohádku, tak mám smůlu a je to později :):) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | Jo děvčata já mám večerku různou,když sem sama s dětma doma,tak chodím hajat většinou kolem 22h.Ale když je taťka doma,tak je to podle zásluh a nálady.Někdy mi dovolí být vzhůru i déle,ale to už se musím věnovat jemu :-DDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | no a co jiného.. přítel povídá každému na počkání, že jsou častěji svátky.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | :-D já nevím co dělají chlapy s ženami,ale pohádka se tomu taky dá říkat :-Dpromiiiiiiiiiiň :-) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | no jasně,že je pohádka a ,,pohádka" |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | hlavně když je o vlku...a kůzlátkách |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | jaký kůzlátka myslíš :-DDDD |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | to určitě,každý večer hraješ na flétnu :-DDDD |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Dneska už jdu spát! není mi dobře... dobrou |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | Mně taky není nejlíp. Ale mám práci do školy, tak musím ještě nějakou dobu žhavit mozek :/ |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | to ti nezávidím..,ale já jdu. Není to nej nej nejlepší :( a přítel hučí |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 381 karma: +0/-0 | jé, tak já to včera prošvihla, ale dnes budu mávat jako blázen. To i za včerejšek. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Holky jdu spát,:-D:-D vy tady stejně nejste. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | Já jdu dnes spát sama s dětmi,tedy s malým.Přítel je v kasinu a hraje poker :-DDDD Dostal pozvánku jako VIP host a samozřejmě, že beze mě :-(((.Sem tu jako kůl v plotě sama.No co kouknu na televizi a při ní usnu,ten přijde nevim kdy. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Vy už spíte co to je toto=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | manželské povinnosti, ty to jako neznáš... :):) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | néééé co to je ???????? :-DDDDDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | no pohádky pro dospělé, někdo se na to dívá v televizi :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | aha ! :-D no já asi půjdu spinkat,mám blbec den a nálada klesla po návratu přítele z práce,který přišel naštvaný a vylévá si to na mě :-(((( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | já mu vynadám!!!taky jdu spinkat jsem grogy |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Holky vy jako dneska spíte nebo co??? |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |