dnes je úterý 7.2.2012, svátek má Veronika
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Máte nápady a připomínky, jak vylepšit tento projekt?

Máte nápady a připomínky, jak vylepšit tento projekt?

Strana:1 2 3 4
moderátor

Napište je sem nebo mě do vzkazu. Již teď pro Vás připravujeme sekci s recepty a anketami, které budete moci tvořit i Vy.

Adam -----:14.11.2008 13:36Napište je sem nebo mě do vzkazu. Již teď pro Vás připravujeme sekci s recepty a anketami, které budete moci tvořit i Vy.

Dobrý den mě osobně by přispělo,kdybych mohla vidět kolik lidí se kouklo na můj inzerát,podle čeho bych korigovala ceny.Jinak se mi vše opravdu líbí.Děkuji Pětníková

moderátor

petnikovablanka:14.11.2008 16:44Dobrý den mě osobně by přispělo,kdybych mohla vidět kolik lidí se kouklo na můj inzerát,podle čeho bych korigovala ceny.Jinak se mi vše opravdu líbí.Děkuji Pětníková

Diky za napad, zkusim to nejak pridat.

moderátor

Tak je to již připraveno, už to počítá. Během týdne to sem nakopíruju, ještě neco by se sem mohlo hodit? :)

Super, ta poslední změna hlavní strany fóra dost pomohla přehlednosti. Díkes! :)

moderátor

Hodilo by se trosku vice podnetu, opravdu k tomu nema nikdo co napsat? prosim

moderátor

Mám pár nápadů, co by se mohlo možná trochu vylepšit. Snad tím administrátora nenaštvu :-)

Myslím,že by nebylo špatné, kdyby políčko VLOŽIT v diskuzi bylo i dole. Přečtu si celou diskuzi a musím rolovat opět nahoru. Tak by nebyl špatný v diskuzi lepší rozcestník, abych po přečtení nemusela vyhledávat složky diskuzního fóra, ale bylo to lépe viditelný.

Jinak se mi stránky líbí. Jen tak dál.

Adam -----:16.11.2008 09:56Diky za napad, zkusim to nejak pridat.
Aktualizace věcí na přední místo by nešla????

moderátor

francesca:25.11.2008 22:52Aktualizace věcí na přední místo by nešla????

Muzete me prosim nejak nasmerovat co presne by bylo dobre zlepsit?

JÁ UŽ JSEM MYSLÍM NĚCO ŘÍKALA ALE NEJSEM SI JISTÁ DALA BY JSEM SEM KATEGORII PRO DĚTI A PODNĚT PRO RODIČE. BÁSNIČKY POHÁDKY ŘÍKADLA.

Adam -----:14.11.2008 13:36Napište je sem nebo mě do vzkazu. Již teď pro Vás připravujeme sekci s recepty a anketami, které budete moci tvořit i Vy.

Šlo by i nějak do vzkazů přidat reakce účastníků na Forum ...Nebo se to již někde ukazuje a jsem opět mimo mísu ?

Nacházím to zatím vždy náhodou , když se na to dané téma juknu.

Díky Tina

Napadlo mě upravit Recepty, aby se v nich dalo lépe vyznat. Rozdělit je do skupin, např. polévky, hlavní jídla, moučníky atd. A třeba taky udělat odkaz na příkrmy, kde by maminky, které doma vaří a nekupují jen hotová jídla ve skleničce, mohly napsat, jaké se jim osvědčila zelenina a ovoce, po kterých se můžou dětičky "utlouct".

Markéta:24.10.2011 12:09Napadlo mě upravit Recepty, aby se v nich dalo lépe vyznat. Rozdělit je do skupin, např. polévky, hlavní jídla, moučníky atd. A třeba taky udělat odkaz na příkrmy, kde by maminky, které doma vaří a nekupují jen hotová jídla ve skleničce, mohly napsat, jaké se jim osvědčila zelenina a ovoce, po kterých se můžou dětičky "utlouct".

to je dobrý nápad, přidávám se :)

moderátor

Markéta:24.10.2011 12:09Napadlo mě upravit Recepty, aby se v nich dalo lépe vyznat. Rozdělit je do skupin, např. polévky, hlavní jídla, moučníky atd. A třeba taky udělat odkaz na příkrmy, kde by maminky, které doma vaří a nekupují jen hotová jídla ve skleničce, mohly napsat, jaké se jim osvědčila zelenina a ovoce, po kterých se můžou dětičky "utlouct".

No recepty se dají členit již teď.

Polévky jsou, hlavní jídla jsem přidal a vložil poď ne současné kategorie bezmasá jidla a pokrmy s masem.

Příkrmy přidány.

Tina:24.10.2011 08:02Šlo by i nějak do vzkazů přidat reakce účastníků na Forum ...Nebo se to již někde ukazuje a jsem opět mimo mísu ?

No pokud jsem to správně pochopil. Včera jsem přidal nahoru do lišty kde se rozsvěcí žlutá upozornění i upozornění na nové reakce ve fóru.

Tak snad to tak stačí?

Napadlo mě šlo by ke službám dávat i fotografii nebo nějaký obrázek aby dotyčný věděl co nabízíme.

moderátor

Kristýna ---------:24.10.2011 15:20Napadlo mě šlo by ke službám dávat i fotografii nebo nějaký obrázek aby dotyčný věděl co nabízíme.

Fotografie u služeb zvážím, nicméně si myslím že to nemá prozatím opodstatnění. Jaké obrázky bych tam pro příklad mohl videt?

Tak například pokud já osobně tam nabízím dedru tak úvodní obrázek třeba katalogu jak vypadá.

moderátor

Kristýna ---------:24.10.2011 17:01Tak například pokud já osobně tam nabízím dedru tak úvodní obrázek třeba katalogu jak vypadá.

Poznamenám si :)

Adam -----:24.10.2011 13:54No pokud jsem to správně pochopil. Včera jsem přidal nahoru do lišty kde se rozsvěcí žlutá upozornění i upozornění na nové reakce ve fóru.

Tak snad to tak stačí?

Ano , našla jsem to , ale myslela jsem , jestli nejde přímo na každou reakci ... NAHOŘE V LIŠTĚ SE JICH UKÁŽE HAFO A KDYŽ JSEM KUPŘÍKLADU PSALA ČI ODPOVÍDALA NA VÍCE TÉMAT , TAK TO MUSÍM STEJNĚ VEHEMENTNĚ HLEDAT :(

moderátor

Tina:24.10.2011 18:20Ano , našla jsem to , ale myslela jsem , jestli nejde přímo na každou reakci ... NAHOŘE V LIŠTĚ SE JICH UKÁŽE HAFO A KDYŽ JSEM KUPŘÍKLADU PSALA ČI ODPOVÍDALA NA VÍCE TÉMAT , TAK TO MUSÍM STEJNĚ VEHEMENTNĚ HLEDAT :(

Založením tématu nebo přispěním reakcí v tématu se téma začne automaticky sledovat, takže se dá v tomto případě použít záložka "Sledovaná" zde na fóru.

Zároveň je vedle každého názvu tématu (vlevo před názvem) malá ikonka:

- zelená = nové pro uživatele ještě nenavštívené téma

- oranžová/béžová = již navštívené téma kde došlo ke změne

Takže na změny by stačilo projít oranžová/béžová témata.

Je to ono?

Adam -----:24.10.2011 18:24Založením tématu nebo přispěním reakcí v tématu se téma začne automaticky sledovat, takže se dá v tomto případě použít záložka "Sledovaná" zde na fóru.

Zároveň je vedle každého názvu tématu (vlevo před názvem) malá ikonka:

- zelená = nové pro uživatele ještě nenavštívené téma

- oranžová/béžová = již navštívené téma kde došlo ke změne

Takže na změny by stačilo projít oranžová/béžová témata.

Je to ono?

Ano , ano ..to je dobré ... To už rozklikám :) Kujuuu :)))

petnikovablanka:14.11.2008 16:44Dobrý den mě osobně by přispělo,kdybych mohla vidět kolik lidí se kouklo na můj inzerát,podle čeho bych korigovala ceny.Jinak se mi vše opravdu líbí.Děkuji Pětníková

Šlo by k těm receptům také přidávat komentáře či dotazy?

Díky :)

moderátor

Tina:25.10.2011 11:38Šlo by k těm receptům také přidávat komentáře či dotazy?

Díky :)

Zkusím.

Adam -----:25.10.2011 11:54Zkusím.

:-)

Šlo by dát do bazaru rozdělení oblečení nebo věcí na nové a použité.

moderátor

Kristýna ---------:25.10.2011 13:37Šlo by dát do bazaru rozdělení oblečení nebo věcí na nové a použité.

Urcite, pridam.

=)

A možná by ještě šlo. Když si někdo něco na bazárku koupí tak tomu dotyčnému dát hodnocení.

moderátor

Hodnoceni bude kapitola sama pro sebe, bude se muset naprilad nejak vyresit "verohodnost" hodnoceni.

V bazárku bych uvítala, kdyby se při hledání oblečení dala zadat přes nějaký filtr velikost, kterou potřebuju. Abych nemusela projíždět všechny inzeráty. Pokud to nějak jde, tak se omlouvám, ale ještě jsem na to nepřišla:-) Otázka je, jak by se zařadily ty věcičky, které jsou už v inzerci zadané.

Je to bych také uvítala.

moderátor

Jana:26.10.2011 14:12V bazárku bych uvítala, kdyby se při hledání oblečení dala zadat přes nějaký filtr velikost, kterou potřebuju. Abych nemusela projíždět všechny inzeráty. Pokud to nějak jde, tak se omlouvám, ale ještě jsem na to nepřišla:-) Otázka je, jak by se zařadily ty věcičky, které jsou už v inzerci zadané.

Zkusím zapracovat.

Adam -----:26.10.2011 14:16Zkusím zapracovat.

Děkuju:-)

Ještě jestli by šlo k oblečéní pro nejmenší přidat kolonku plavky :)

Děkuji

a župánky

... a ještě něco , ale zcela mi to vypadlo...

moderátor

Přidáno i to co bylo zapomenuto.

To je super =)

Kristýna ---------:26.10.2011 19:32To je super =)

Supeeer a šlo ¨by nějak natáčet fotografie ? Mám jí v pc rovně a tady při vložení mi naskočí nakřivo a již s tím nic nejde udělat :-(

Děkuji

A ještě , když jsem do receptů dávala příkrm , tak mi do sekce příkrmů nešel vložit ... Možná jsem někde chybovala já :)

To je asi to nač jsem zapomněla :D

moderátor

Tina:27.10.2011 08:28Supeeer a šlo ¨by nějak natáčet fotografie ? Mám jí v pc rovně a tady při vložení mi naskočí nakřivo a již s tím nic nejde udělat :-(

Děkuji

Otaceni fotek zkusim zjistit.
Prikrmy opravim:)

Šli by přidávat komentáře k receptům?

Kristýna ---------:27.10.2011 08:54Šli by přidávat komentáře k receptům?

To už jsem se ptala :) Tak třeba to půjde :)

moderátor

Tina:27.10.2011 08:55To už jsem se ptala :) Tak třeba to půjde :)

:)

Adam -----:27.10.2011 08:59:)

:-D

moderátor

Tak komentáře k receptum by již měly jít.

Adam -----:27.10.2011 09:03Tak komentáře k receptum by již měly jít.

Tak to testneme :)

Tina:27.10.2011 09:06Tak to testneme :)

Fungujéééé to :)))

tAK TO JDU ZKUSIT =)

Jde to =) huráááá

Strana:1 2 3 4
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama