moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Tak jsem si vytáhla vaše emaily. Poslala jsem vám pozvánku na maminet na fcb. Doufám, že vám to moc nevadí. Kdyžtak to ignorujte. Je to spíš takový pokus, co to udělá :-D S fcb zatím moc neumím. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Děkuji . No já jsem Facebook zrušila až ho nemám=) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Taky řešení :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Já ho sice mám, ale nějak tam nefunguju:-) Kdyby tam nebyla možnost, jak pokecat s lidma, který nevídám zrovna často, tak ho taky zruším. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | aha, a když si vložim věc do košíku, tak jí pak zas můžu vyhodit? U těch receptů by to vážně bylo super. poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | Samozrejme :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 326 karma: +2/-0 | Přidala jsem recept,ale něják ho tam nevidím?:-( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 326 karma: +2/-0 | Beru zpátky už ho tam vidím :-)Omlouvám se :-) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | nešlo by třeba propojit že je nějaká reakce v zapisníčku ? |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Na to už jsem taky přišla, že se musím vždycky podívat, jestli tam není něco nového. Ale třeba to Adam udělá. Bohužel to asi není prioritní, takže to možná chvilku potrvá. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | no právě myslím že by to bylo ale dobré,já sama kolikrát nevíme že mi někdo komentujete .. :) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | Komentáře u zápisníčku a receptů budou převzaty z fóra, tj podobná funkčnost včetně upozornění a sledovaní. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | Tak co, máte nějaké návrhy, nápady na zlepšení, co přidat, co ubrat, co změnit? :-) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Já bych měla k receptům. Když se mi nějaký recept líbí dám si ho do oblíbených, ale je zahrnutý do mých receptů. Nejde udělat něco, aby ty oblíbené recepty byli třeba barevně oddělené. Nebo něco podobného |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Mně by zase vyhovovalo, kdyby se recepty daly nějak komentovat nebo hodnotit. Jak naznačím, že jsem něco podle receptu udělala a jsem s ním spokojená? Případně se zeptat na nejasnosti? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já jsem se chtěla zeptat, zda by nešlo aby se i ukázala zpráva zde na Maminetu, když píše nějaký zájemce o zboží z bazárku. Když mi to chodí na email, tak je to tam dosti nepřehledné. Moc děkuji T. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Taky souhlasím. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | Prepracovani komentaru ke vsemu moznemu je pripravovano. No pokud zajemce nepouzije primo kontaktni form na email tak to prijde jen do vzkazu. Co presne by v tom emailu melo byt jinak, kdyztak me to napis primo do vzkazu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ano, dříve tam šlo napsat komentář a to bylo super:) Ještě by se i měl případný komentář ukazovat i tomu kdo recept vytvořil, aby mohl i popřípadě odpovědět. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | jj s tímto souhlasím něco takového by bylo fajn děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Napadlo mě, jestli by se k tématům ve fóru mohly ještě přidat nějaká podtémata nebo klíčová slova, díky kterým by se usnadnilo hledání, když mě třeba zajímá, zda už se tu některá věc probírala... |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Zatím funguje hledání jako takové (viz lišta hledat). Většinou to něco najde. Zatím se s dalším přizpůsobením hledání nepočítá. Uveď kdyžtak příklad, kdy jsi něco konkrétního hledala a nic to nenašlo. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Už jdou komentovat recepty, jupíííí :DDD |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Nebudeme tě kritizovat neboj se=) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Já mám nápad. Šlo by abych měla u sebe na své stránce profilu odkaz na rozpracovaný článek. Abych ho nemusela stále hledat ve zprávách?´=) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | Není potřeba, mělo by stačit vlézt do článku a tam nahoře kliknout na spravovat články, ne? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Aha jde to tak děkuji=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | A jak jsi to hledala ve zprávách? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No ve zprávách=) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | To budou asi vzkazy, ze:) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Ano. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | V těch článcích to je ale jednodužší:) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No jo jenže já na to přišla dneska a to jen díky Adamovi, že mi to řekl=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ty jsi to vyhledávala ve zprávách? To Ti muselo dát zabrat. A to je teda asi nemažeš, že? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Nemažu to jsem tatar co=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, tak aspon jsi si to tam vyhledala, ale pracně:) No, jsme parta HIC:))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Viď jsme se sešli=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To jo:)) Možná z nás ještě někdo vyroste:))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ahoj Adame, prosím Tě proč se již neukazují dětátka pod jmény kamarádů? Bylo to celkem prima, měla jsem přehled i o termínech a věku dětátek :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ted to je jen u profilu a musím naklikávat:D |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | Můžeš mě to trošku upřesnit, já je například u tebe vidím. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Já to tam vidím=) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Někteří to tam mají dokonce dvakrát, protože si nesmazaly podpis :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Když píši na foru, tak to nevidím u nikoho. Jako je to maličkost, mohu nakliknout na profil, ale když něco řešíme a já zrovna nevím věk dětátka nebo termín, tak musím naklikávat. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | Zkus mrknout dolu pod reakci, pod carou |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 358 karma: +3/-0 | A nepiš osobní údaje jako text, pak to je (tvuj) text a nemůže se na to logicky vztahovat nastavení soukromí. Dve tve reakce s temito udaji jsem smazal. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, jdu se zahrabat:) A přesto o tom vím:))))) že to tam je. A buzeruji:D Nevím, co mě to napadlo, jak jsem to najednou neviděla, jak to bylo dříve i když už je to takto delší dobu:D |
|---|---|
|   |