ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Většinou každá z nás má v těhotenství nějaké zvláštní a neobvyklé chutě jaké za normálních okolností vůbec nepociťuje. Proto bych Vás chtěla vyzvat abyste jsem napsali jaké chutě jste konkrétně měly, pokud nějaké byly. Já jsem naneštěstí neměla žádné jedla jsem vše normální a žádné zvláštní. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Já bych řekla, že žádné chutě nepociťuji. Spíš se mi střídá pocit úplného nacpání (i když jsem nic nejedla) a úplného hladu (i když jsem po jídle). Jinak se snažím jíst pravidelně a vše, co je vhodné. Nic neupřednostňuji. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | U mě bodovaly zavináče. A jako normálně mi smrdí a vyloženě nemám ráda česnek, v těhotenství mě lákal. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Jééééééé moje chutě v těhotenství horor manžel šílel. Okurku jsem zajídala pribináčkem. Křen jsem si strouhala a do něj namáčela okurky. Možná proto mi bylo tak špatně =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já mám těhotenské chutě pořád .. Tláskat mohu o sto šest a cokoliv , takže u mě to moc jiné nebylo :))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To bylo ovšem moc zajímavé papáníčko Týnko :))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No však to bylo moc dobrý. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No to teda jooo :)))) Lepší samotný míchaný vejce či párky |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Ze mně šíleli všichni co viděli jak si dělám můj vlastní recept na granko-podle mně bylo a je pro mně to nejlepší,jenže všichni že je to sladké a bůh ví co. Já ho můžu několikrát denně,a nejvíc sem milovala když byla ještě Natálka v bříšku že po tom někdy škitala :) bylo to hezké |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Já měla největší chuť na pomeranče, to bylo hrozný, sežrala bych jich kila.....:) No jinak nijak zvláštní chutě nebyli. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jak jsem již psala , já jsem tláskalína , takže mohu sladký , potom slaný a různě to míchat . takže moje chutě v těhu - skoro to samé :) Byla jsem asi žravější kor ke konci :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 345 karma: +3/-0 | Bylo to celkem v pohodě. Neměla jsem problém s jídlem, co jsem mohla a co ne. Jen mi vadily výpary z masa při vaření a vůně čerstvého pečiva. Co jsem mohla jíst takřka v neomezeném množství byl lovečák a slané brambůrky. V tom jsem se musela ovládat. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Už mě přepadají chutě. Včera jsem sežrala (doslova) celou žlutou papriku, kterou si koupil můj manžel. Dneska jsem měla chuť na mandarinkový kompot. A neopouští mě zálusk na zelená jablka. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Tak podle tohohle jsem těhotná už od narození :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | u prvního těhotenství jsem tláskala vše co jsme potkala a nebyl problém si dát na snídani 2 čokolády a proložit to brambůrkama. V druhém těhotenství jsem měla dietu a to jsem ujížděla na nektarinkách.. :)) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No to já měla taky. Například vypít lák z okurek a zajíst to pribiňákem=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | A za chvilku asi jen tak zakousnu studený řízek. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No jen si pochutnej =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | Polárkový dort s kyselýma okurkama :-))) děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | kolikrát si říkám, co s toho ty děti dostali, takové směsi.. :))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 461 karma: +13/-2 | no u nás asi alergie :-((( a energii :-)))) něco je plus něco je minus děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | to je fakt, ale asi to tak má být :)) |
|---|---|
|   |