moderátor ONLINE příspěvků: 184 karma: +2/-0 | Můžete mě někdo poradit hezkej vánoční dárek pro přítelkyni. Myslim ze dávat jako vánoční dárek oblečení a kosmetiku není ideální, nerad bych se netrefil do vkusu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 17 karma: +0/-0 | Viděl jsem luxusní heboučkej župan, krásnej. A drahej (asi za 3000,-). Zlatým šperkem taky nic nezkazíš. |
|---|---|
|   |
ahoj tak co třeba bahenní lázně? dostala jsem pobyt s procedurou k výročí svatby od manžela a bylo to SUPR!!! |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 184 karma: +2/-0 | Jo župan o tom sem taky uvažoval, dnes sem si jeden prohližel, cca za 1900 a byl velmi přijemnej. Ale problém je v tom, že ženuška župan ma, ale ja ne. Takže to je spiše dárek pro mě než ode mě :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 17 karma: +0/-0 | Chjo, taky nemám ještě nic vymyěleno... Už vidím, jak budu dárky nahánět klasicky 20 - 23 prosince. |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 184 karma: +2/-0 | To sem udelal jedny vanoce, to bylo fakt peklo. |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | Ahoj. Potřebovala bych poradit, co pro přítele. Budeme spolu slavit první vánoce a nevím, co by bylo nejvhodnější, abych neurazila a slavili jsme spolu ještě dalsí vánoce. Pár blbinek už mám, ale chtělo by to ještě nějaký normální dárek. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 17 karma: +0/-0 | Do jake castky bys rada ten darek poridila? |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | Přibližně 1000 Kč |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Sice neporadim jaky darek, ale vyborne pritelkyni prekvapis, kdyz ji z vanoc udelas pohadku.... tady je inspirace: http://vimjak.cz/napady/jak-prekvapit-manzelku-ci-pritelkyni-originalnim-darkem |
|---|---|
|   |
příspěvků: 17 karma: +0/-0 | Me by treba potesil v teto cenove hladine PowerBall... Pokud clovek pracuje stale s mysi, na procviceni zapesti a vlastne cele paze je to skvela vec. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Podle datumu koukám,že moje odpověď je asi zbytečná,ale přesto se musím podělit...začínám shánět dárky k vánocům a našla jsem jedny zajímavý stránky www.darkujem.cz Jsou na nich typy na dárky - zejména všelijaký žertovný blbůstky,který mě docela zaujaly a pak je tam taky tip na jeden e-shop prodávající stříbrné šperky a to za docela bezkonkurenční ceny. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 229 karma: +6/-2 | Já třeba dostala k vánocům poukaz na kosmetické ošteření pleti, srand ana tom je, že jsem to vybrala teprve včera, dřív jsem se tam totiž nedostala. Až doma jsem od přítele vyzvěděla, že ten poukaz stál cca 800 Kč a byla jsem tam asi hodinu, musím vám říci, že lepší relax jsem ještě nezažila, ještě bych vám mohla poradit masáž, ta je na tom s relaxem a odpočinkem stejně. Pokud opravdu nevíte, mohu doporučit nějaký parfém od essens, zkuste jejich webovky, nebo se ozvěte, nádherně to voní. Nebo bych vám mohla ještě poradit konopný shop, pokud se rozhodnete, pište si o kod na slevu. Taky mám doma problém s přítelem kolem dárků, ale on to má stejný semnou. Oboum nám stačí, že budeme všichni zdraví a děti porostou v normální osobnost bez nějakých větších výkyvů. Jsme spolu tři roky a celou dobu si kupujeme jenom potřebné věci jako náhradní planžety do holícího strojku, nebo nové sklíčka do dioptrických brýlí, nebo něco potřebného do kuchyně. Z kraje jsem zkoušela kupovat oblečení, ale pak jsem se lekla, co toho je ve skříních. Je jenom jeden človíček o kterého se u stromečku nebojím a to je malá Denda, to jí bude rok a bude spokojená jen se stromečkem.. Dobrá rada mějte se rádi o tom vánoce jsou, vše ostatní je navíc. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 6 720 karma: +10/-2 | PŘESNĚ JAK PÍŠE SLEČNA NEBO PANÍ : Nějaký relax v kosmetáku , či medová , čokoládová nebo Thai masáž . Tím myslím nikoho neurazíte . Nebo potom nějaký pobyt v lázních , na horách či u moře ... Podle toho co Vaše žena preferuje . Také se dá koupit pozemek na MĚSÍCI :) dostanete certifikát :D Super se dá pořídit na slevomatech ... ají tam i originálí věci a já se ještě nespálila :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 771 karma: +10/-1 | No to by mi Jirka koupil hned ten pobyt na měsíci =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 6 720 karma: +10/-2 | Mluvila jsem o pozemku :) Ale pobyt by také šel , ale byl by o mnoho dražší . Takhle koupíš kousíček - plácnu za 400kč :)))) je to spíš taková sranda .. Anebo sponzorovat nějaké zvíře v Zoo , také dostanete certifikát :)))) |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | To zvíře mi přijde lepší. To má aspoň nějaký význam pomoct zvířeti. Pozemek na Měsíci se platí komu, když nikoho není? Takhle ty peníze dostane třeba ZOO. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 6 720 karma: +10/-2 | To už ani nevím komu se platí , ale myslím , že ty peníze také na něco jsou . ....Nebo se dají pojmenovávat hvězdy , také se dostane certifikát ... Ale to je spíš pro lidi , co nevědí co s penězi . Ted na MD bych to nekupovala. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | Potřebovala bych poradit co koupit 3letému bráchovi pod stromeček?Už jsem z toho v koncích... :( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 karma: +0/-0 | Tříletému bráchovi koupit Vánoční dárek? To snad nebude tak těžký, kup mu nějakýho obrovských plyšáka nebo nějakou obrázkovou mini knížku třeba, co mě tak napadá rychle.... Prostě něco, co bude mít u sebe a bude si s tím často hrát. Případně se můžeš podívat na http://www.poraddarky.cz a načerpat i nějakou inspiraci tam, je tam taky dostatek originálních tipů na dárky. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | když on od všechno má celkem dost. a hlavně jsou mu 3,na mobil má ještě čas. ;) ale děkuju za radu.! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 6 720 karma: +10/-2 | Auto , knížku , Lego , krámy jsou přeplněmé vším možným ... Nějaké stvebnice , autodráha , vláčky .... |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | toho všeho má dost. asi mu koupím oblečení :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 381 karma: +0/-0 | a co poukázky? Už hodně obchodů to má ve svém sortimentu, prostě tam kde přítelkyně ráda nakupuje, kupte poukázky. Je to praktický a přece nedáváte peníze. Jo ale jinak myslím, že ta kosmetika, pokud to neni modrá indulona udělá vždycky každý ženský radost. Katka |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 381 karma: +0/-0 | jo a já si s tim powerballem málem vykloubila ruku. Asi jsem telátko, ale já to nějak hodně roztočila a druhý den jsem fakt necítila ruku. Jo a málem jsem se spálila. Asi jsem fakt divná |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 381 karma: +0/-0 | |
|---|---|
|   |
příspěvků: 6 720 karma: +10/-2 | No , já budu letos na vánoce obdarovávat jen malou a jelikož jí ted 13tého bude rok a půl , tak to ještě není tak náročné :) Jinak nevím také komu co bych kupovala ? Nějak mi dochází inspirace :-( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 081 karma: +1/-0 | Já tedy s inspirací problém nemám, spíš s těmi penězi....:))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 6 720 karma: +10/-2 | No , tak jasně být kupa prachů , tak je inspirace také . To není umění . Ale za málo peněz hodně muziky ano ... Tak to jsem také myslela . Takže já letos řeším jen malou , max každému nějaká drobnost . |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 381 karma: +0/-0 | tak mě by potěšila- kabelka, parfém, outdoor botky na letní tůry, vstupenky do divadla- na stojáka, vstupenka na muzikál, ....dál nevim jo a nějaká permice na hlídání dětí....myslím ty moje, že by pravidelně někdo vyzvedával... hm, to je vlastně sen a né Vánoční dárek. Pardon. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 081 karma: +1/-0 | I ty se někdy můžou splnit.....:)A já ti to přeju! |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | A co když dostaneš jen něco z toho? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 381 karma: +0/-0 | jé, tos mě Ádí pobavila, moje babi jsou nehlídací, prostě co jsem si porodila, o to ať se taky postarám |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 6 720 karma: +10/-2 | Já nechápu ty báby , tedy babičky , co občas nepohlídají . Vždyt je to potřeba a nedělají to jen pro ty mámy , ale i pro ty děti !!!!!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 744 karma: +9/-2 | Dárky se dobře nakupují na www.svetmimi.cz |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 081 karma: +1/-0 | Jo, před chvilkou babička odjela, zrovna to tu řešíme s manželem. Vzala jsem si i sladké na nervy, protože to se prostě nedá. Přijela jen na "kafíčko" a že pospíchá na nákupy. Takže Tomáška ani neviděla, ten spinkal venku v kočárku. Už jsme to tu také probírali, že to druhé dítko prostě jako by nebylo :( No, asi si na to taky nikdy nezvyknu a je mi to líto už kvůli dětem. Tomášek se taky už těší na babičky a oni si myslej, že je prostě ještě malej na to, aby si ho vůbec všímali......Babička mě akorát vyplašila, že jede na oběd, tak jsem rychle vařila, ostatně jako vždy :) a babička prostě jen tak odjede. Minule jsme se tomu smály, jak jsme rozdávali jídlo po sousedech, protože jsem navařila kýbl omáčky, knedlík a babička přijela najedená. Tak jsme aspoň pohostili sousedy :)))) |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | Tak jsem v koncích. Co mám koupit Adamovi k Vánocům. Mám jeden dárek k svátku a potřebuju ještě dva dárky k Vánocům. Tak teď baby raďte. Každopádně NE
Ale musíte to psát zakódovaně, nebo si to přečte :-D |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | Parfém :-) |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | Tak to úplně nesnáší. To nesmím používat ani já. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 229 karma: +6/-2 | nepotřebuje dokoupit nějakou věc k holení... |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | To dostal už vloni. Celý strojek :-( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 229 karma: +6/-2 | to ten můj taky, má planžetový a už mu to trhá vousy, tak bude potřebovat náhradní.. |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | Nejhorší je, že on mi koupil celkem drahý dárek - nová ramena na luk. Po porodu totiž ty, co mám, už nenatáhnu, jak jsem netrénovala. Další dva dárky jsem si vlastně koupila sama, tak to má jednodušší. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 229 karma: +6/-2 | no tak buď podobně vyčůraná a nech ho ať si taky něco koupí sám... |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | Kalendář s fotkama- vaše,kamarádů,z dovolený :) |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | Kalendáře jsme dávali vloni všem ostatním a příští rok to chceme udělat zas, protože to už bude mimi. Vloni dostal puzzle s mojí fotkou ve spodním prádle a ještě to nebyl schopný postavit. Potvorák jeden! |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | Vyhubovat :-))) |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | Na to je moc líný. To by tam totiž musel dojít (dojet). Asi se na něj vykašlu a koupím mu největší blbost, kterou najdu u Vietnamců. Naposled nám ukazovali rybičky co jezdí po skluzavce :-D |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 2 525 karma: +7/-3 | Sním je to těžký :-D (jo je to chlap) :-D Tak to nevím co,třeba stírací los a třeba i vyhraje ;-) |
|---|---|
|   |
Každý rodič na rodičovské dovolené to myslí s rodinou dobře, a proto když může, jde si vydělat nějak..