dnes je úterý 7.2.2012, svátek má Veronika
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Vánoční dárky

Vánoční dárky

Strana:1 2
moderátor

Můžete mě někdo poradit hezkej vánoční dárek pro přítelkyni. Myslim ze dávat jako vánoční dárek oblečení a kosmetiku není ideální, nerad bych se netrefil do vkusu.

Adam -----:14.11.2008 14:39Můžete mě někdo poradit hezkej vánoční dárek pro přítelkyni. Myslim ze dávat jako vánoční dárek oblečení a kosmetiku není ideální, nerad bych se netrefil do vkusu.

Viděl jsem luxusní heboučkej župan, krásnej. A drahej (asi za 3000,-). Zlatým šperkem taky nic nezkazíš.

Adam -----:14.11.2008 14:39Můžete mě někdo poradit hezkej vánoční dárek pro přítelkyni. Myslim ze dávat jako vánoční dárek oblečení a kosmetiku není ideální, nerad bych se netrefil do vkusu.

ahoj tak co třeba bahenní lázně? dostala jsem pobyt s procedurou k výročí svatby od manžela a bylo to SUPR!!!

moderátor

patrik:14.11.2008 17:10Viděl jsem luxusní heboučkej župan, krásnej. A drahej (asi za 3000,-). Zlatým šperkem taky nic nezkazíš.

Jo župan o tom sem taky uvažoval, dnes sem si jeden prohližel, cca za 1900 a byl velmi přijemnej. Ale problém je v tom, že ženuška župan ma, ale ja ne. Takže to je spiše dárek pro mě než ode mě :)

Chjo, taky nemám ještě nic vymyěleno... Už vidím, jak budu dárky nahánět klasicky 20 - 23 prosince.

moderátor

patrik:21.11.2008 09:41Chjo, taky nemám ještě nic vymyěleno... Už vidím, jak budu dárky nahánět klasicky 20 - 23 prosince.

To sem udelal jedny vanoce, to bylo fakt peklo.

moderátor

Ahoj.

Potřebovala bych poradit, co pro přítele. Budeme spolu slavit první vánoce a nevím, co by bylo nejvhodnější, abych neurazila a slavili jsme spolu ještě dalsí vánoce. Pár blbinek už mám, ale chtělo by to ještě nějaký normální dárek.

Dana --------:25.11.2008 17:18Ahoj.

Potřebovala bych poradit, co pro přítele. Budeme spolu slavit první vánoce a nevím, co by bylo nejvhodnější, abych neurazila a slavili jsme spolu ještě dalsí vánoce. Pár blbinek už mám, ale chtělo by to ještě nějaký normální dárek.

Do jake castky bys rada ten darek poridila?

moderátor

patrik:30.11.2008 18:04Do jake castky bys rada ten darek poridila?

Přibližně 1000 Kč

Sice neporadim jaky darek, ale vyborne pritelkyni prekvapis, kdyz ji z vanoc udelas pohadku.... tady je inspirace:

http://vimjak.cz/napady/jak-prekvapit-manzelku-ci-pritelkyni-originalnim-darkem

Dana --------:02.12.2008 20:59Přibližně 1000 Kč

Me by treba potesil v teto cenove hladine PowerBall...

Pokud clovek pracuje stale s mysi, na procviceni zapesti a vlastne cele paze je to skvela vec.

Podle datumu koukám,že moje odpověď je asi zbytečná,ale přesto se musím podělit...začínám shánět dárky k vánocům a našla jsem jedny zajímavý stránky www.darkujem.cz Jsou na nich typy na dárky - zejména všelijaký žertovný blbůstky,který mě docela zaujaly a pak je tam taky tip na jeden e-shop prodávající stříbrné šperky a to za docela bezkonkurenční ceny.

Já třeba dostala k vánocům poukaz na kosmetické ošteření pleti, srand ana tom je, že jsem to vybrala teprve včera, dřív jsem se tam totiž nedostala. Až doma jsem od přítele vyzvěděla, že ten poukaz stál cca 800 Kč a byla jsem tam asi hodinu, musím vám říci, že lepší relax jsem ještě nezažila, ještě bych vám mohla poradit masáž, ta je na tom s relaxem a odpočinkem stejně. Pokud opravdu nevíte, mohu doporučit nějaký parfém od essens, zkuste jejich webovky, nebo se ozvěte, nádherně to voní. Nebo bych vám mohla ještě poradit konopný shop, pokud se rozhodnete, pište si o kod na slevu.

Taky mám doma problém s přítelem kolem dárků, ale on to má stejný semnou. Oboum nám stačí, že budeme všichni zdraví a děti porostou v normální osobnost bez nějakých větších výkyvů. Jsme spolu tři roky a celou dobu si kupujeme jenom potřebné věci jako náhradní planžety do holícího strojku, nebo nové sklíčka do dioptrických brýlí, nebo něco potřebného do kuchyně. Z kraje jsem zkoušela kupovat oblečení, ale pak jsem se lekla, co toho je ve skříních. Je jenom jeden človíček o kterého se u stromečku nebojím a to je malá Denda, to jí bude rok a bude spokojená jen se stromečkem..

Dobrá rada mějte se rádi o tom vánoce jsou, vše ostatní je navíc.

PŘESNĚ JAK PÍŠE SLEČNA NEBO PANÍ : Nějaký relax v kosmetáku , či medová , čokoládová nebo Thai masáž . Tím myslím nikoho neurazíte . Nebo potom nějaký pobyt v lázních , na horách či u moře ... Podle toho co Vaše žena preferuje . Také se dá koupit pozemek na MĚSÍCI :) dostanete certifikát :D

Super se dá pořídit na slevomatech ... ají tam i originálí věci a já se ještě nespálila :)

No to by mi Jirka koupil hned ten pobyt na měsíci =)

Kristýna ---------:25.10.2011 18:37No to by mi Jirka koupil hned ten pobyt na měsíci =)

Mluvila jsem o pozemku :) Ale pobyt by také šel , ale byl by o mnoho dražší . Takhle koupíš kousíček - plácnu za 400kč :)))) je to spíš taková sranda ..

Anebo sponzorovat nějaké zvíře v Zoo , také dostanete certifikát :))))

moderátor

Tina:29.10.2011 09:59Mluvila jsem o pozemku :) Ale pobyt by také šel , ale byl by o mnoho dražší . Takhle koupíš kousíček - plácnu za 400kč :)))) je to spíš taková sranda ..

Anebo sponzorovat nějaké zvíře v Zoo , také dostanete certifikát :))))

To zvíře mi přijde lepší. To má aspoň nějaký význam pomoct zvířeti. Pozemek na Měsíci se platí komu, když nikoho není? Takhle ty peníze dostane třeba ZOO.

Dana --------:29.10.2011 10:01To zvíře mi přijde lepší. To má aspoň nějaký význam pomoct zvířeti. Pozemek na Měsíci se platí komu, když nikoho není? Takhle ty peníze dostane třeba ZOO.

To už ani nevím komu se platí , ale myslím , že ty peníze také na něco jsou . ....Nebo se dají pojmenovávat hvězdy , také se dostane certifikát ...

Ale to je spíš pro lidi , co nevědí co s penězi . Ted na MD bych to nekupovala.

Potřebovala bych poradit co koupit 3letému bráchovi pod stromeček?Už jsem z toho v koncích... :(

Míla:29.10.2011 15:13Potřebovala bych poradit co koupit 3letému bráchovi pod stromeček?Už jsem z toho v koncích... :(

Tříletému bráchovi koupit Vánoční dárek? To snad nebude tak těžký, kup mu nějakýho obrovských plyšáka nebo nějakou obrázkovou mini knížku třeba, co mě tak napadá rychle.... Prostě něco, co bude mít u sebe a bude si s tím často hrát. Případně se můžeš podívat na http://www.poraddarky.cz a načerpat i nějakou inspiraci tam, je tam taky dostatek originálních tipů na dárky.

altik:30.10.2011 12:58Tříletému bráchovi koupit Vánoční dárek? To snad nebude tak těžký, kup mu nějakýho obrovských plyšáka nebo nějakou obrázkovou mini knížku třeba, co mě tak napadá rychle.... Prostě něco, co bude mít u sebe a bude si s tím často hrát. Případně se můžeš podívat na http://www.poraddarky.cz a načerpat i nějakou inspiraci tam, je tam taky dostatek originálních tipů na dárky.

když on od všechno má celkem dost. a hlavně jsou mu 3,na mobil má ještě čas. ;) ale děkuju za radu.!

Míla:31.10.2011 12:44když on od všechno má celkem dost. a hlavně jsou mu 3,na mobil má ještě čas. ;) ale děkuju za radu.!

Auto , knížku , Lego , krámy jsou přeplněmé vším možným ... Nějaké stvebnice , autodráha , vláčky ....

Tina:31.10.2011 12:45Auto , knížku , Lego , krámy jsou přeplněmé vším možným ... Nějaké stvebnice , autodráha , vláčky ....

toho všeho má dost. asi mu koupím oblečení :)

a co poukázky?

Už hodně obchodů to má ve svém sortimentu, prostě tam kde přítelkyně ráda nakupuje, kupte poukázky. Je to praktický a přece nedáváte peníze.

Jo ale jinak myslím, že ta kosmetika, pokud to neni modrá indulona udělá vždycky každý ženský radost.

Katka

patrik:13.12.2008 17:44Me by treba potesil v teto cenove hladine PowerBall...

Pokud clovek pracuje stale s mysi, na procviceni zapesti a vlastne cele paze je to skvela vec.

jo a já si s tim powerballem málem vykloubila ruku.

Asi jsem telátko, ale já to nějak hodně roztočila a druhý den jsem fakt necítila ruku. Jo a málem jsem se spálila.

Asi jsem fakt divná

patrik:14.11.2008 17:10Viděl jsem luxusní heboučkej župan, krásnej. A drahej (asi za 3000,-). Zlatým šperkem taky nic nezkazíš.[/citace

no nevim, například mě by zlatý šperk fakt radost neudělal a hlavně myslím, že to neni o penězích.

Mě kdyby manžel koupil župan za tři tis. tak ho asi bacim.

Co pořádný parfem, jít do parfumerie, zjistit co se přítelkyni líbí a pak to jít koupit?

Já miluju vůně, ale nerada za ně vyhazuji Kč, ale kdyby mi manžel dal např. eternity k Vánocům, vůbec bych se nezlobila.

No , já budu letos na vánoce obdarovávat jen malou a jelikož jí ted 13tého bude rok a půl , tak to ještě není tak náročné :)

Jinak nevím také komu co bych kupovala ? Nějak mi dochází inspirace :-(

Tina:01.11.2011 19:45No , já budu letos na vánoce obdarovávat jen malou a jelikož jí ted 13tého bude rok a půl , tak to ještě není tak náročné :)

Jinak nevím také komu co bych kupovala ? Nějak mi dochází inspirace :-(

Já tedy s inspirací problém nemám, spíš s těmi penězi....:)))

Andrea:02.11.2011 21:47Já tedy s inspirací problém nemám, spíš s těmi penězi....:)))

No , tak jasně být kupa prachů , tak je inspirace také . To není umění . Ale za málo peněz hodně muziky ano ... Tak to jsem také myslela . Takže já letos řeším jen malou , max každému nějaká drobnost .

tak mě by potěšila-

kabelka, parfém, outdoor botky na letní tůry, vstupenky do divadla- na stojáka, vstupenka na muzikál, ....dál nevim

jo a nějaká permice na hlídání dětí....myslím ty moje, že by pravidelně někdo vyzvedával...

hm, to je vlastně sen a né Vánoční dárek. Pardon.

Kateřina ---------:03.11.2011 21:19tak mě by potěšila-

kabelka, parfém, outdoor botky na letní tůry, vstupenky do divadla- na stojáka, vstupenka na muzikál, ....dál nevim

jo a nějaká permice na hlídání dětí....myslím ty moje, že by pravidelně někdo vyzvedával...

hm, to je vlastně sen a né Vánoční dárek. Pardon.

I ty se někdy můžou splnit.....:)A já ti to přeju!

Andrea:03.11.2011 21:22I ty se někdy můžou splnit.....:)A já ti to přeju!

A co když dostaneš jen něco z toho?

Andrea:03.11.2011 21:22I ty se někdy můžou splnit.....:)A já ti to přeju!

jé, tos mě Ádí pobavila,

moje babi jsou nehlídací, prostě co jsem si porodila, o to ať se taky postarám

Kateřina ---------:04.11.2011 21:11jé, tos mě Ádí pobavila,

moje babi jsou nehlídací, prostě co jsem si porodila, o to ať se taky postarám

Nojo, to známe...:(

Andrea:04.11.2011 21:12Nojo, to známe...:(

Já nechápu ty báby , tedy babičky , co občas nepohlídají . Vždyt je to potřeba a nedělají to jen pro ty mámy , ale i pro ty děti !!!!!!

Dárky se dobře nakupují na www.svetmimi.cz

Tina:05.11.2011 10:24Já nechápu ty báby , tedy babičky , co občas nepohlídají . Vždyt je to potřeba a nedělají to jen pro ty mámy , ale i pro ty děti !!!!!!

Jo, před chvilkou babička odjela, zrovna to tu řešíme s manželem. Vzala jsem si i sladké na nervy, protože to se prostě nedá. Přijela jen na "kafíčko" a že pospíchá na nákupy. Takže Tomáška ani neviděla, ten spinkal venku v kočárku. Už jsme to tu také probírali, že to druhé dítko prostě jako by nebylo :( No, asi si na to taky nikdy nezvyknu a je mi to líto už kvůli dětem. Tomášek se taky už těší na babičky a oni si myslej, že je prostě ještě malej na to, aby si ho vůbec všímali......Babička mě akorát vyplašila, že jede na oběd, tak jsem rychle vařila, ostatně jako vždy :) a babička prostě jen tak odjede. Minule jsme se tomu smály, jak jsme rozdávali jídlo po sousedech, protože jsem navařila kýbl omáčky, knedlík a babička přijela najedená. Tak jsme aspoň pohostili sousedy :))))

moderátor

Tak jsem v koncích. Co mám koupit Adamovi k Vánocům. Mám jeden dárek k svátku a potřebuju ještě dva dárky k Vánocům. Tak teď baby raďte.

Každopádně NE

• oblečení
  • kosmetiku
  • blbosti
  • věci do auta
  • věci k PC
  • elektroniku

Ale musíte to psát zakódovaně, nebo si to přečte :-D

Dana --------:04.12.2011 12:14Tak jsem v koncích. Co mám koupit Adamovi k Vánocům. Mám jeden dárek k svátku a potřebuju ještě dva dárky k Vánocům. Tak teď baby raďte.

Každopádně NE

• oblečení
  • kosmetiku
  • blbosti
  • věci do auta
  • věci k PC
  • elektroniku

Parfém :-)

moderátor

Míla:04.12.2011 13:58Parfém :-)

Tak to úplně nesnáší. To nesmím používat ani já.

Dana --------:04.12.2011 12:14Tak jsem v koncích. Co mám koupit Adamovi k Vánocům. Mám jeden dárek k svátku a potřebuju ještě dva dárky k Vánocům. Tak teď baby raďte.

Každopádně NE

• oblečení
  • kosmetiku
  • blbosti
  • věci do auta
  • věci k PC
  • elektroniku

nepotřebuje dokoupit nějakou věc k holení...

moderátor

Monika :04.12.2011 17:00nepotřebuje dokoupit nějakou věc k holení...

To dostal už vloni. Celý strojek :-(

Dana --------:04.12.2011 17:02To dostal už vloni. Celý strojek :-(

to ten můj taky, má planžetový a už mu to trhá vousy, tak bude potřebovat náhradní..

moderátor

Monika :04.12.2011 17:04to ten můj taky, má planžetový a už mu to trhá vousy, tak bude potřebovat náhradní..

Nejhorší je, že on mi koupil celkem drahý dárek - nová ramena na luk. Po porodu totiž ty, co mám, už nenatáhnu, jak jsem netrénovala. Další dva dárky jsem si vlastně koupila sama, tak to má jednodušší.

Dana --------:04.12.2011 17:06Nejhorší je, že on mi koupil celkem drahý dárek - nová ramena na luk. Po porodu totiž ty, co mám, už nenatáhnu, jak jsem netrénovala. Další dva dárky jsem si vlastně koupila sama, tak to má jednodušší.

no tak buď podobně vyčůraná a nech ho ať si taky něco koupí sám...

Kalendář s fotkama- vaše,kamarádů,z dovolený :)

moderátor

Míla:04.12.2011 17:57Kalendář s fotkama- vaše,kamarádů,z dovolený :)

Kalendáře jsme dávali vloni všem ostatním a příští rok to chceme udělat zas, protože to už bude mimi. Vloni dostal puzzle s mojí fotkou ve spodním prádle a ještě to nebyl schopný postavit. Potvorák jeden!

Dana --------:04.12.2011 18:07Kalendáře jsme dávali vloni všem ostatním a příští rok to chceme udělat zas, protože to už bude mimi. Vloni dostal puzzle s mojí fotkou ve spodním prádle a ještě to nebyl schopný postavit. Potvorák jeden!

Vyhubovat :-)))
co nějakou relaxační masáž??:-)

moderátor

Míla:04.12.2011 18:13Vyhubovat :-)))

co nějakou relaxační masáž??:-)

Na to je moc líný. To by tam totiž musel dojít (dojet). Asi se na něj vykašlu a koupím mu největší blbost, kterou najdu u Vietnamců. Naposled nám ukazovali rybičky co jezdí po skluzavce :-D

Dana --------:04.12.2011 18:15Na to je moc líný. To by tam totiž musel dojít (dojet). Asi se na něj vykašlu a koupím mu největší blbost, kterou najdu u Vietnamců. Naposled nám ukazovali rybičky co jezdí po skluzavce :-D

Sním je to těžký :-D (jo je to chlap) :-D

Tak to nevím co,třeba stírací los a třeba i vyhraje ;-)

Strana:1 2
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)

Články s tématikou této diskuze

Hlídání dětí

Každý rodič na rodičovské dovolené to myslí s rodinou dobře, a proto když může, jde si vydělat nějak..

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama