příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Máte nějaké special plány na dnešní den ? My tedy uvidíme dle toho jak malé bude, ale vypadá v poho ... Tak asi couračka spojená s nákupem . |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Koukám jsme se dneska strefili do stejného=). Co my no my čekáme strejdu. Až do 1.1 takže uvařit uklidit a čekat=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Jé , to budete se strýčkem slavit Silvestr :) A to je Tvůj strýc nebo Mišky ? :D |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Aha , takže Tvůj bratr nebo švagr ? :) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Tak to budete mít veselo a dobré plány . Co budet ponikat ? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Netuším ale počítám, že válet se u tv koukat na pohádky a přejídat se=)Ať máme zásoby v sobě když má být ta krize |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | To se právě rozjíte a pak budete chtít víc a víc :D |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Tak my měli dneska ultrazvuk. Posunuli nám termín porodu dopředu. Takže to nevyjde na moje narozeniny :-( Ale brácha už skáče radostí, protože to vypočítali na jeho :-) Nám by se stejně nejvíc líbilo 29.2., tak uvidíme. Ještě mě čeká prádlo, takže o zábavu postaráno. Ale byli jsme koupit první oblečky pro mimi. Je to strašně drahý a blbě se shání neutrální barva. Samá růžová nebo bleděmodrá. Ale našli jsme béžovou s medvídkem. To se mi moc líbilo. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Posouvat si to mohou jak chtějí , stejně to bude na miminku :) A posunuli to o dost ? Oblečky drahé jsou , to je pravda ! :( A koupili jste to béžové ? |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | JJ. Máme medvídkové dupačky s čepičkou. A posunuli to o 9 dní, což je docela dost. Ale uvidíme, kdy se nakonec rozhodne vylézt ven. Hlavně, když to nebude už teď. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Tak to je fajn , že máte oblečky :) To jo , to je dost :) Ale záleží na mimi , takže klíd a ted to určo nebude :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | dneska žehlení a pak si asi budeme jenom hrát :-) zítra do práce, tak si musím dnešek odpočinout :-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | No sehnat neutrální oblečení je docela potíž.Buď je to čistě pro holčičku nebo chlapečka. Neutrál se shání velmi špatně. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | Starší děti odjeli k babičkám,doktory už máme vyřízený,nákup hotový tak budem řádit doma asi až do konce týdne.Mám v plánu uklidit synovy pokoj a přetěhovat,možná vymalovat. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Tak to je maglajzíček :) Na dnes jsem žádné plány neměla a nakonec jsme stejně bendily s kámoškami venku . Bylo to super . Ty neplánované akce jsou nejlepší :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | včera i dnes makačka v práci - inventura... a zítra slavíme svátek syna - jmenuje se Davídek :-) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Teda vy z těch oslav jen tak nevyjdete :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Tak přejeme super oslavuuu :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | My byly dnes venku kvůli uspání a povedlo se :))) Nakoupila jsem potraviny a od Ježíška jsem si koupila džíny a super padnou :) Jinak ve všech plavu a tyto sednou ....juuuuu :))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | ono tak velká nebude, nějaký zákusek, chlebíček a asi trochu vína :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Však i tak je to pěkné a stačí to :) I malá oslava se počítá :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Dnes bychom měly jít s holkama juk na nákupy a potom do pizzerie na véču. Dnes je první den v týdnu, kdy nebudeme někde u doktorů:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | My máme odpoledne sraz s jednou maminkou z Brna, kterou jsme poznaly přes maminet :) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | To se neboj, těšíme se. A Luci bude mít kamaráda, jsem zvědavá, jestli se bude stydět anebo si budou hrát. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Určitě si budou hrát:) Nejspíš to bude i první láska:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | Dnes sme byli na návštěvě u kamarádky.Když sme dorazili domů čekalo nás překvápko.Taťka byl doma a bude s námi doma celé odpoledne - o víkendu bude v práci,tak proto. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Jelikož byl celý týden hektický, tak si dnes asi uděláme relaxační den a nikam se nebudeme hnát. Zítra máme Solnou jeskyni. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | No tak mi dnes budem modelovat z moduritu.Děti jsou nějaký nastydlý trošku,tak budem doma. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | My jsme dneska slavili narozeniny, dortíček, chlebíčky, kafíčko a vínečko :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Ty brdokok :) Si žijete:) Vše nej, přejeme:) My dnes dle plánu doma, malá hají na terase a ted blbneme. Zítra jdeme do Solné:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Ted jsme dsnídaly, jdu dát sprchu, vyčistíme si zubáky. Pak si pohrajeme, dáme obídek a pojedeme do Solné a po cestě se potkáme s našema holkama P+R :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | ráno cvičák se psem, pak žehlení, oběd u mamky :-) pozvala na nás na řízečky .. teď dáme kafíčko a budu si užívat neděle :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | Táta už od včerejška mluví o úklidu, tak jsem zvědavá a sama se do toho nehrnu, i když už se podlaha v obýváku pokrývá téměř souvislou vrstvou hraček, Lucinčiných kousků oblečení, počmáraných papírů a pastelek...a kdo ví čeho všeho ještě a to nemluvím o zbytku bytu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Tak u nás se provádí úklid denně a kdyby ne, tak nevím. Ale potřebovala bych se spíše zase pustit do úklidu a vyhazení skříní a úložných prostor. To dnes dělat určitě nebudu. Bude to spíš relaxační neděle i když s malou dračicí to zcela nejde:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Dneska netuším. Ale něco vymyslíme během dne. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | U nás také, přes týden chodím malé stále za patami s koštětem a sbírám věci a učím ji, ať si po sobě hračky uklízí. Ale tento víkend stávkuju :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | No, někdy je to do zblbnutí... Také sem tam stávkuji, ale dlouho to nevydržím a navíc si nechci zlomit nohu:))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | No je to někdy o rozlámaniny. A jak to bolí když zakopneš o kostičku |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | NO, PRÁVĚ. To je šílené, nehledě na to, že mohu i spoustu hraček zdevastovat:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | Dnes jsem uklízela kluků pokoj,velký úklid-prach,vše umýt a tak.Ještě musím dát dohromady kuchyňský kout.Tatka je doma,tak uklízí auto a sklep.Dcera mu pomáhá,je to takyvý jeho ocásek,všude je s ním :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Dneska nic extra v plánu není,jelikož malá trpí asi nastydlostí nebo zuby,tak asi budeme doma.Mikymu stejně není dobře,a mě bolí zub,takže dnešní plán je nejspíš uvařit a Být doma.. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 218 karma: +2/-0 | Já půjdu buď sám na nenamazaný běžky nebo se ženou na klidnou procházku :) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | To by mě zajímalo, co je obtížnější :-D |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 218 karma: +2/-0 | Nemám vosk :) |
|---|---|
|   |