dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Jak dlouho kojit

Jak dlouho kojit

Strana:1 2

Já vím, že hlad nemá ona je tam spokojená. ale přes den se to dá vyřešit ale v noci fakt nezvládám a Jirka ten vůbec.

Kristýna ---------:07.11.2011 09:03Já vím, že hlad nemá ona je tam spokojená. ale přes den se to dá vyřešit ale v noci fakt nezvládám a Jirka ten vůbec.

v noci potřebuješ spát , dávej jí spíš přes den at je v noci napitá a dej jí vydatnou večeři a holt at si pořve :(

Večeři má hodně sytou budu s tím něco muset udělat.

moderátor

Tina:07.11.2011 09:04v noci potřebuješ spát , dávej jí spíš přes den at je v noci napitá a dej jí vydatnou večeři a holt at si pořve :(

Taky bych ji nechala vyřvat. Ona to za pár dní pochopí. Lepší se teď pár dní nevyspat, než třeba ještě půl roku řešit, že je potřeba v noci kojit.

No tak to asi budu muset zkusit=(

Kristýna ---------:07.11.2011 10:05No tak to asi budu muset zkusit=(

To ano , jinak to nejde vydržet . Nebo teda jde , já to jak je vidět vydržela , ale je to DĚSIVOST

Tina:05.11.2011 07:38No , když přestanu kojit , tak nechci ani mlíko . Co bych s ním dělala ??? :)))

Do těch dvou let je to asi optimální . Ale lékaři tvrdí / někteří , že tak do roka , že pak už to není mlíko / Tak nevím , proč se ty názory tak různí ? :-(

proboha....a co jsem to teda tomu našemu chudáčkovu od roka do dvou cpala za hnus?když né mléko....pomooooc. Ale žije, tak to bude ok

poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012)

Kateřina Bekárková:08.11.2011 08:53proboha....a co jsem to teda tomu našemu chudáčkovu od roka do dvou cpala za hnus?když né mléko....pomooooc. Ale žije, tak to bude ok

Já myslím , že hnus to není . Každý má jiný názor a do 2 let určo super !!!

Měla bys dostat medajlovitost :)

Jo, to jste mi připoměli, jak jsem seděla nedávno v čekárně u gynekologa a jedna starší paní viděla, jak tahám lahvičku pro malého a už na mě koukala jako přes prsty, jo. A povídá mi ...:"Vy už nekojíte? " říkám jí, že bohužel ne, že jsem o mlíčko přišla. A ona: "no, to je ale špatný...." (jako výraz, že JÁ jsem ta špatná) prý: "moje dcera, ta kojila skoro až dva roky!!!" TAk jí povídám: "NO, to já taky paní, ...u prvního...:))) Normální kravka. To se to kecá tady těm, co mají teprve první a vědí hovno jaký to je lítat kolem dvou dětí.

moderátor

Andrea:08.11.2011 13:34Jo, to jste mi připoměli, jak jsem seděla nedávno v čekárně u gynekologa a jedna starší paní viděla, jak tahám lahvičku pro malého a už na mě koukala jako přes prsty, jo. A povídá mi ...:"Vy už nekojíte? " říkám jí, že bohužel ne, že jsem o mlíčko přišla. A ona: "no, to je ale špatný...." (jako výraz, že JÁ jsem ta špatná) prý: "moje dcera, ta kojila skoro až dva roky!!!" TAk jí povídám: "NO, to já taky paní, ...u prvního...:))) Normální kravka. To se to kecá tady těm, co mají teprve první a vědí hovno jaký to je lítat kolem dvou dětí.

Tak já byla kojená 6 měsíců, bratr už jen 2 měsíce, protože mamka neměla mléko. A sestra vůbec, protože byla v inkubátoru. A pochybuju, že by mamka byla špatný rodič. Tyhle chytrý řeči zbožňuju. A jinak jsme všichni tři zdraví, takže ani po zdravotní stránce jsme nestrádali.

Dana --------:08.11.2011 14:05Tak já byla kojená 6 měsíců, bratr už jen 2 měsíce, protože mamka neměla mléko. A sestra vůbec, protože byla v inkubátoru. A pochybuju, že by mamka byla špatný rodič. Tyhle chytrý řeči zbožňuju. A jinak jsme všichni tři zdraví, takže ani po zdravotní stránce jsme nestrádali.

Báby se pletou do čeho namají !!!

Já mléko mám , tak kojím ...kdybych neměla , tak svou dceru nechám hlady bo cooo ???

To je otřes , že se lidé pletou do toho do čeho namají !!!

Tina:09.11.2011 19:28Báby se pletou do čeho namají !!!

Já mléko mám , tak kojím ...kdybych neměla , tak svou dceru nechám hlady bo cooo ???

To je otřes , že se lidé pletou do toho do čeho namají !!!

JO, taky mi to vadí, jak kdybych byla špatná máma, že nekojím. Fanouška jsem kojila dva roky, no tak prostě když nespím, dělala jsem všechno možný, kojící čaje mi už lezly zpátky....prostě to nešlo, no. A jí je po tom houby. Hlavně, jeslti ona vůbec kojila.

No, to mi taky jedna mladá paní v lékárně povídala, když jsem sháněla něco na rozkojení - mimochodem mi doporučili homeopatika, dobrý, ale stejně jsem to nezachránila - stála za mnou v řadě a viděla, co kupuju a povídá: "no, ono stačí jen častěji přikládat...." :))) Holky, já šla do kolen. Ano, měla pravdu, ale to vydržíš den, dva a padáš na hubu každý dvě hodiny kojit, když se u toho staráš ještě o druhý dítě, tzn., že si nemůžeš jít lehnout ani přes den, protože tam máš prostě to druhý....No, hned mi došlo, že paní má první a myslí si, jak je chytrá. Vím, myslela to dobře, ale já v tu chvíli zrovna nevyspáním neviděla....Tak jí jen povídám, "já vím, paní, to mi nemusíte říkat, máte první, žejo" No, stejně si myslela, že jsem asi líná kojit, tak se nemůžu divit....děs

Tina:27.10.2011 08:48Dceři bude 18 měs. stále kojím . Někdy mi to už opravdu vadí a je mi to nepříjemné . Mám artrozu a ted ještě nějaký problem , který se teprve hledá :)

Už jsem se občas naštvala a řekla , že končím :) Dětská lékařka se zhrozila a řekla , že mám přestat , že tam už toho stejně moc není a kor , když mám tu artrozu...

Já mám mléka dost a i když mi to občas fakt vadí a asi i to mne oslabuje , tak si myslím , že pro malou dělám dobře . Stejně doporučují do 3 let by mělo dětátko mléko a učit jí na nějaký Sunar ? to bude zase boj

Kristy,mě paní doktorka také doporučila přestat kojit,protože mi šlo o zdraví,docela hodně jsem porodem zhodila a měla jen 47kg a doktorka řekla,že potřebuji přibrat,ale že dokud budu kojit,tak že nepřiberu,protože kojení tělo hodně vysiluje,takže jsem musela přestat v 8 měsících,ale malá se naštěstí na falšku naučila rychle .-)Kdybych mohla,kojím co nejdéle to jde.....

Hanka ---------:09.11.2011 20:26Kristy,mě paní doktorka také doporučila přestat kojit,protože mi šlo o zdraví,docela hodně jsem porodem zhodila a měla jen 47kg a doktorka řekla,že potřebuji přibrat,ale že dokud budu kojit,tak že nepřiberu,protože kojení tělo hodně vysiluje,takže jsem musela přestat v 8 měsících,ale malá se naštěstí na falšku naučila rychle .-)Kdybych mohla,kojím co nejdéle to jde.....

No , já jsem nějak nemohla zhubnout . Trvalo to , ale už je to good až na břicho , ale to bych musela cvičit :)

Ted mám trošku problémy a vysokou sedimentaci - nevím zda to může mít spojitost :(

mudr nic neříkají - určitého .

Ted mám zase novou diagnozu od sousedky , měla stejné potíže a bolesti -zánět žaludku ...tak uvidím :(

Hanka ---------:09.11.2011 20:26Kristy,mě paní doktorka také doporučila přestat kojit,protože mi šlo o zdraví,docela hodně jsem porodem zhodila a měla jen 47kg a doktorka řekla,že potřebuji přibrat,ale že dokud budu kojit,tak že nepřiberu,protože kojení tělo hodně vysiluje,takže jsem musela přestat v 8 měsících,ale malá se naštěstí na falšku naučila rychle .-)Kdybych mohla,kojím co nejdéle to jde.....

Jinak určitě bych vám doporučila vápník aspoň 500mg a to denně,protože s tou artrozou to není žádná sranda! A kojení vám bere hodně vápníku. Jinak já jsem přes bylinky,takže na artrozu i při kojení vím,co by bylo,je to OK Beta a má vstřebatelnost vápníku až 40% a je vhodná právě pro kojící maminky,které potřebují maximální množství vápníku.

Tina:09.11.2011 20:31No , já jsem nějak nemohla zhubnout . Trvalo to , ale už je to good až na břicho , ale to bych musela cvičit :)

Ted mám trošku problémy a vysokou sedimentaci - nevím zda to může mít spojitost :(

mudr nic neříkají - určitého .

Ted mám zase novou diagnozu od sousedky , měla stejné potíže a bolesti -zánět žaludku ...tak uvidím :(

Tak držím moc pěstičky a myslím na vás,ať jste brzy v pořádku,zdraví je to nejcennější co máme!!!

Hanka ---------:09.11.2011 20:33Tak držím moc pěstičky a myslím na vás,ať jste brzy v pořádku,zdraví je to nejcennější co máme!!!

Jééé , to jsem ráda , moc děkuji !!!

No , hlavně to zdravíčko , tak at jste u vás doma také všichni fit jako rybky a štastní a spokojení :)

mě příjde třeba divný, že se na první dokrmovací mléka nemůže dávat ze zákona sleva.

Příjde mi nefér, že mamina, která si určo nevybrala dobrovolně nekojit a vyhazovat kč za mléka, si nemůže ani slevu dát.

Soudruzi nahoře jsou ve vatě, jim je to jedno.

Kateřina Bekárková:15.11.2011 20:09mě příjde třeba divný, že se na první dokrmovací mléka nemůže dávat ze zákona sleva.

Příjde mi nefér, že mamina, která si určo nevybrala dobrovolně nekojit a vyhazovat kč za mléka, si nemůže ani slevu dát.

Soudruzi nahoře jsou ve vatě, jim je to jedno.

Dnes Ti nedají nic zadara ani se slevou . To je minulost těžce dávná .

Vše zacvakej a neremcej , nekojíš Tvůj problém !Nevím , co by se dělo , kdyby na to nějaká mamina neměla ?

Tina:16.11.2011 18:40Dnes Ti nedají nic zadara ani se slevou . To je minulost těžce dávná .

Vše zacvakej a neremcej , nekojíš Tvůj problém !Nevím , co by se dělo , kdyby na to nějaká mamina neměla ?

To je jednoduchý, zavřou jí, že se nestará o dítě, že je podvyživené ...

Andrea:16.11.2011 18:56To je jednoduchý, zavřou jí, že se nestará o dítě, že je podvyživené ...

no , to je dobré :)

Andrea:16.11.2011 18:56To je jednoduchý, zavřou jí, že se nestará o dítě, že je podvyživené ...

jo holka, jak koho....

moderátor

Dana --------:08.11.2011 14:05Tak já byla kojená 6 měsíců, bratr už jen 2 měsíce, protože mamka neměla mléko. A sestra vůbec, protože byla v inkubátoru. A pochybuju, že by mamka byla špatný rodič. Tyhle chytrý řeči zbožňuju. A jinak jsme všichni tři zdraví, takže ani po zdravotní stránce jsme nestrádali.

Tak jsem se o víkendu bavila s mamkou o kojení. Takže změna. Já jsem byla kojená jen 6 týdnů a bratr 2 týdny :-) A nic špatného na nás nepozoruju. Takže mamky, nevěště hlavy :-D

Dana --------:23.01.2012 12:23Tak jsem se o víkendu bavila s mamkou o kojení. Takže změna. Já jsem byla kojená jen 6 týdnů a bratr 2 týdny :-) A nic špatného na nás nepozoruju. Takže mamky, nevěště hlavy :-D

No, já úplně nevěším. Kojím přes 20měsíců, tak si myslím, že hojně. Už se pokouším přestávat, ale to ze zdravotních důvodů...

Strana:1 2

Články s tématikou této diskuze

Obezita batolat

Obezita celosvětově narůstá a bohužel se stále častěji vyskytuje i u malých dětí. Podle statistiky v..

Dudlík

Dudlíky - ano či ne? O tom, zda dítěti dát dudlík, či nikoli se vedou nekonečné spory. Víceméně je p..

Předčasně narozené děti

Předčasně narozené děti se vyznačují některými tělesnými charakteristikami. Především velikost dítět..

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama