příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Klíííd kotě:) Nerozčiluj se, nemá to cenu:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | :-) No jo, nemá, já vím, ale štve mě to, kam to tu spěje. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já vím, mě také a mám obavy, ale snažím se všechny chmury zahnat i když to nejde. Dokáže to všechno vytočit:( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No právě. A nejhorší na tom všem je, když člověk přemýšlí, jak na tom budou naše děti:-( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Si pamatuji, jak po revoluci Klaus říkal ty debility jako utahujte si opasky, VAŠE DĚTI SE BUDOU MÍT DOBŘE:( No, pomalu bych věkem kdybych začla brzy mohla být babička a je to čím dál horší.... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No právě, pak člověk uvažuje, jestli děti vůbec mít a to kvůli jejich budoucnosti:-( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, když už se ani neočkuje, tak je to smutný mooc:( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No fakt už nejsou vůbec žádný jistoty, ani v tom že budeš mít třeba zítra práci apod. Je to fakt smutné:-( |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | já jsem se ptala u doktorky jak to bude s nějakým přeočkováním TBC a ona mi řekla, že když byla malá očkovaná v porodnici tak ted je chráněná, ale kdyby náhodou něco, tak se začnou dělat testy kolik má protilátek a v případě by se ještě přeočkovala.... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Nojo, vy jste ještě byli očkovaný....buď ráda. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | jj však jsem, aspon něco .. |
|---|---|
|   |