příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak budü muset ukončit kojení z důvodu vlastního zdraví:( Jak jste to měly s ukončováním nebo jak byste to udělaly???? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | jak to co se stalo???Já přišla o mléko,ale určitě bych to neudělala najednou ale postupně. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak mudr mi to dnes oznámil... Nejdříve, se ptal, jak budu dlouho kojit.. Říkala jsem, že tak do 2let malé, to bude v květnu.. Pak mě vyšetřil a řekl, že bych měla co nejdříve, tak do měsíce. Takhle mi ani nemohou udělat RTG. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | aha to je škoda,ale nic neuděláš,hlavní je zdraví Lari to vynahradíš jinak :)) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Hlavně Lari už je velká a přece jenom se jí to trošku bude dát vysvětlit. Hlavně už pěkně papá jídla, a to je dobře. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To jo, tak kojím i tak dlouho... Zatím všichni mudr říkali, že do 1,5 roka super, pak už to prý nemá takovou cenu |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Vždyť to nejlepší si jí dala. Doporučuje se do 6.měsíců a tys vydržela dlouho |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Tinuš, taky přemýšlím o odstavování, tak si můžem sdělovat, jak nám to jde :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, taky si myslím. Už mi to někdy vadí, citím jak mne vysavá :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Zdeni, tak jo:) A proč Ty???? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 tato reakce: +1/-0 | Spolu s vysvětlováním, že mám v bříšku ještě menší mimi...:) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Tak to půjde dobře, když ji to takhle vysvětlíš. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Takže vážně:))) Hezký gratuluji:) Ale to nemusíš končit ne? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Akorát na to máme minimálně čtvrt roku, než se mi to bříško vyklene a bude kojení nepohodlné a téměř neproveditelné... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jistě a pro mne máte radu? :))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Chm, chtělo by to, aby ji mohl hlídat někdo jiný než ty, aby na prso nemyslela... |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Úplně se nabízí. Pořiď ji sourozence :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Nemusím, ale je to dobrá příležitost... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, ale to nějako moc nejde. Byla v sobotu u babí a půjde tam tak možná až další sobotu:( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | JOO, no tak Daníííííí:DDDD hahhaa dobrý vtip.... Na to je třeba 2 :DDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Některým maminkám fungovalo, když si prostě bradavky přelepily náplastí a vysvětlovaly dítku, že už nic neteče, že prsíčka mají bebí nebo nefungují... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, zkusit to mohu, ale moc tomu nevěřím |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Taky znám tokové případy. A pomohlo to, ale mám strach, že na Mišku to platit nebude. Ona je moc vyčůraná. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Nápodobně, Lari sundá naplást a sosak bude jak vzteklá:D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | No tak to bude obnášet hodně trpělivosti z tvé strany a budeš si s ní muset hodně hrát, zabavovat ji, aby si na mlíčko od tebe ani nevzpomněla. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, tak to je také nemožné. Na něj myslí i ve spaní :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Holky, když to tak čtu, tak jsem nakonec ráda, že jsem toto nemusela řešit:-) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | I Michala ve spánku. Teď má zase období se alespoň jednou přicucnout. A už si i poradí sama. Sundá triko a nasaje se |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, počkej to bude ještě gradovat:))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | já jsem bohužel přišla o mléko na 8mi měsících, malá byla nemocná a skoro nepila a mléčko se nějak vytratilo :-( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jé, to je škoda. A jaké mléko jste potom pily holčiny? Já nevím zda nemám ještě malé nějaké pořídit, ale myslím, že ho ctít stejně nebude:( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 345 karma: +3/-0 | Hm.. to je škoda. Vzhledem k tomu, že dcerka od 13ti měsíců už pít nechtěla a mléka jsem měla dost, tak jsem musela odstříkávat. To jsem dělala asi 2-3 dny a pak se mléko ztratilo samo. Tvorba mléka je nejspíš závislá na intenzitě sání dítěte a když dítě nesaje, tak se mléko tvořit nebude. Hlavně ať nedostaneš zánět do prsu. Doporučuju raději pořádně odstříkat. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, já jsem nikdy neodsříkávala, tedy jen 1x a nelíbilo se mi to. Trvalo to vždy to malá vypila. Tak jsem si je přes noc stahla a uvidím. Malá ještě pochtívá, je mi jí líto:( A Ty jsi pak malé dávala jaké mléko? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | kupovali jsme Hami... kamarádka kupuje sunar, mě už teda Anina Hami nechce, kamarádky kluk sunar chce stále :-) takže nevím jaký je v těch mlíčkách krom ceny rozdíl :-) každé by mělo být kvalitní.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | A od kdy do kdy Aninka měla to Hami? Jo, kvalitní jsou prý všechna mléka... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | od 8-9 měsíce, ale kupovala jsem to pro děti od 6. měsíců |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, ale malá už má více než 20měs, tak to bude složitější:( A mléko jsi již neměla či malá už nechtěla? Já jsem malé dala naposledy před dvěma dny- chtěla by tedy furt, ale kvůli RTG už nemohu:( a pořád mléko mám. Stahla jsem se elastickým obvazem, ale nevím, zda to pomůže:( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | mě se právě že ztratilo samo, pak jsem ještě zkoušela malou přiložit, ale už tam nic nebylo :-(, a malé jsem kupovala mléko od 6. měsíců dlouho, protože mi to mléko od 1.roku nechtěla, takže i když ji bylo více měsíců měla stále tohle pro mimina :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | AHA, no škoda, že neexistují nějaké zkušební balíčky, kupovat klasické balení a co pak s tím, když to nebude chtít? |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Na 20 měsících bych to už neřešila. Jestli pije vodu a čaje, tak by ji to mohlo stačit. Jí už normálně, takže nepotřebuje mléko ani jako stravu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | no tak přinejhorším proděláš 200 :-), dělám si legraci, ono totiž ty mlíčka pro miminka jsou prý sladší než ty pro větší děti, alespoň takhle mi to vysvětlila v lékárně, když jsem ji říkala, že mi to mlíčko pro starší děti nechce... dále je rozdíl v tom, že to mlíčko pro starší děti má asi větší obsahy živin, ale když jsem se koukala na balení, tak jsem v tom teda moc velký rozdíl neviděla, takže to asi bude jenom v té chuti, když si tak vzpomínám, tak mám dojem, že to mlíčko pro miminka bylo jemnější, kdežto pro ty starší děti, bylo takové hrubší... jiný rozdíl nevím :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To mléko pro nejmenší je nejvíce podobné mateřskému. Hele, kdybych projela 200kč, tak čert to vem, ale abych tady pak neměla rozdělané všechna možná mléka co existují:DDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | tak si je vypiješ ty :-D vždyt je to zdravé a má to plné vápníku a vitamínů :-DD a nebo z toho uděláš nějakou mňamku ze sušeného mléka, určitě něco jde :-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, tak jo. Pak až to budu mít denně a budu toho mít plné zuby, tak si na Tebe vzpomenu:DDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | tak jo, dej vědět :-)víš co jsem udělala ze zbytky mléka, které už Anina nechtěla?? nalila jsem ho kočkám a ty si počmákly :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jo, dík za radu, abych si ještě pořídila kočky:DDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Uf uf, Kikuška je příšerná přísavka, ani si toho nevšimnu, sedím u pc a Luci ke mně přijde, vyhrne mi tričko a obslouží se.Jenže u toho dělá blbiny, po očku pozoruje něco...a pak si neuvědomuje, že nejsem hračka anebo dudlík, stiskne, tahá a moc to bolí :( Tak se snažím tohle dopoledne odbourávat. Malá se dožaduje, vzteká, vyřvává a sápe se po mně. Nakonec -světe div se- ji přivedl na jiné myšlenky návrh na čištění zoubků. Nadšeně odběhla ke koupelně :)) Fotografie u této reakce zobrazena pouze uživatelům s ověřeným účtem. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, já už nekojím od 25tého a mléko mám pořád. Dnes se malá přisála, já myslela, že nic a ono ejhle....mlékárnááá hadr. Kdy jako vymizí??? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já si také myslela, že to bude boj. 25tého jsem šla na vleký RTG ráno dostala, pak už ne.. Předtím jsem měla to samé jako Ty:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Ale nemáš potíže s tvrdými nalitými prsy, že ne? |
|---|---|
|   |