dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Stop kojení

Stop kojení

Strana:1 2

Zdeňka -----------:07.02.2012 11:20Ale nemáš potíže s tvrdými nalitými prsy, že ne?

To už právě ne, tak jsem myslela, že jsem bez mléka...

Holky, když to tu tak čtu, tak jsem nakonec ráda, že jsem toto nemusela řešit:-)

Jana:07.02.2012 12:03Holky, když to tu tak čtu, tak jsem nakonec ráda, že jsem toto nemusela řešit:-)

No nás to čeká a jsem zvědavá jak to dopadne. Stále kojím a už to někdy bolí jak má malá zuby. Ale ještě jí chci dopřát.

Kristýna ---------:07.02.2012 12:40No nás to čeká a jsem zvědavá jak to dopadne. Stále kojím a už to někdy bolí jak má malá zuby. Ale ještě jí chci dopřát.

To Ti je ovšem ještě neprokousala, že?

Tina:07.02.2012 13:57To Ti je ovšem ještě neprokousala, že?

Zatím ne. Jednou ze spaní mě kousla.

Kristýna ---------:07.02.2012 20:46Zatím ne. Jednou ze spaní mě kousla.

No, tak to asi nepřijde. Má zoubky i nahoře?

Tina:07.02.2012 21:01No, tak to asi nepřijde. Má zoubky i nahoře?

Ano už má zoubky i nahoře=)

Lari měla zoubky brzy, tak rafala...Chvilku, ale běsně:)

Tina:08.02.2012 09:08Lari měla zoubky brzy, tak rafala...Chvilku, ale běsně:)

Nejvíc to bolelo, když se jí prořízla špičička prvního zoubku, v 6 měsících jednička nahoře.

Zdeňka -----------:08.02.2012 09:13Nejvíc to bolelo, když se jí prořízla špičička prvního zoubku, v 6 měsících jednička nahoře.

To mě nevadilo, až když měla nahoře i dole.

Luci dneska s plnou pusou šunky říkala MASO a já jsem jí špatně rozumněla, slyšela jsem PLSO. Tak jsem ji trochu škádlila a opakovala jsem to. Ona se na mě podívala takovým pohledem "mámo, ty jsi hloupá", culila se a prohlásila TO MÁ MIMINKO! :)

Tak se přidáváme i my. Michalka už nechce prsíčko. Docela je mi z toho smutni, že si už nedudlinká. No mám doma už velkou holčičku. Ale kojit do 14.měsíců i to je krása.

Tina:12.01.2012 19:46Tak budü muset ukončit kojení z důvodu vlastního zdraví:( Jak jste to měly s ukončováním nebo jak byste to udělaly????

Tak tady nevím, ještě jsem to nezažila, že bych musela...

Kristýna ---------:17.04.2012 23:20Tak se přidáváme i my. Michalka už nechce prsíčko. Docela je mi z toho smutni, že si už nedudlinká. No mám doma už velkou holčičku. Ale kojit do 14.měsíců i to je krása.

Ano, to zamrzí, když samo přestane chtít. No ale horší je, když by chtělo a ty mu to musíš ze závažných důvodů odmítat a ono to nechápe... Stejně jste šikulky!

No já jsem přestala v 7 měsíci kojit, mléko odešlo samo, a postupně když ho bylo méně a méně, tak jsem jí dokrmovala kojeneckým mlékem a tak si na to zvykla, ona ani nějak nebyla závislá na to moje mléko, pila i hodně z lahvičky odsáté, takže ta změna nebyla tak strašná, a hlavně jsem vybrala mléko aby bylo hodně podobné tomu mateřskému chuťově Bebu, Nutrilon uplně odmítala a ani se nedivím je to hnus na chuť.

A myslím si, že jsi kojila dlouho a teď už jí to nic nedává, hlavně tam skoro už nic nemůžeš mít. Má to je na žízeň, tak bych si z toho moc hlavu neděla. Právě mi přijde, čím je to dítě starší, tím hůř se odstavuje, než to mladší dítě. Ale třeba je rozumná a když jí to vysvětlíš, tak to pochopí už.

Kristýna ---------:17.04.2012 23:20Tak se přidáváme i my. Michalka už nechce prsíčko. Docela je mi z toho smutni, že si už nedudlinká. No mám doma už velkou holčičku. Ale kojit do 14.měsíců i to je krása.

My už zase kojíme :D

Tina:18.04.2012 12:28My už zase kojíme :D

Fakt jo teda vy jste šikulky. Třeba to taky znovu na Mišku přijde

Kristýna ---------:18.04.2012 23:30Fakt jo teda vy jste šikulky. Třeba to taky znovu na Mišku přijde

No, ale Lari se sama neodstavila. Musela jsem kvůli RTG, ona by jinak chtěla hned. Když se dětátko samo odstaví, tak už pak většinou nechce. Jka dlouho Miška nechce?

Tina:19.04.2012 08:17No, ale Lari se sama neodstavila. Musela jsem kvůli RTG, ona by jinak chtěla hned. Když se dětátko samo odstaví, tak už pak většinou nechce. Jka dlouho Miška nechce?

No teď to bude tak měsíc. A myslím si , že už ani nebude. Raději si dá maso=)

Strana:1 2

Články s tématikou této diskuze

Pitný režim dětí

Pro lidský organismus je velmi důležitá voda. Ta je základní a nejvíce zastoupenou složkou v potravě..

Umělá výživa pro kojence

Příčin, proč nemohou být některá děťátka kojená, je velká řada. Maminka může být nemocná nebo nemá o..

Strava dětí do 1 roku

Každá maminka chce nebo si přeje, aby její děti pěkně jedly. Aby měly dostatek vitamínů. A tak mamin..

Kojení

Kojení je nejpřirozenější způsob výživy malých dětí a výlučné krmení mateřským mlékem je doporučován..

Výbavička pro miminko

Na příchod miminka by se měla každá budoucí maminka připravit s dostatečným předstihem. Je potřeba k..

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama