příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To už právě ne, tak jsem myslela, že jsem bez mléka... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Holky, když to tu tak čtu, tak jsem nakonec ráda, že jsem toto nemusela řešit:-) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No nás to čeká a jsem zvědavá jak to dopadne. Stále kojím a už to někdy bolí jak má malá zuby. Ale ještě jí chci dopřát. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To Ti je ovšem ještě neprokousala, že? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Zatím ne. Jednou ze spaní mě kousla. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, tak to asi nepřijde. Má zoubky i nahoře? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Ano už má zoubky i nahoře=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Lari měla zoubky brzy, tak rafala...Chvilku, ale běsně:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Nejvíc to bolelo, když se jí prořízla špičička prvního zoubku, v 6 měsících jednička nahoře. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To mě nevadilo, až když měla nahoře i dole. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Luci dneska s plnou pusou šunky říkala MASO a já jsem jí špatně rozumněla, slyšela jsem PLSO. Tak jsem ji trochu škádlila a opakovala jsem to. Ona se na mě podívala takovým pohledem "mámo, ty jsi hloupá", culila se a prohlásila TO MÁ MIMINKO! :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Tak se přidáváme i my. Michalka už nechce prsíčko. Docela je mi z toho smutni, že si už nedudlinká. No mám doma už velkou holčičku. Ale kojit do 14.měsíců i to je krása. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 404 karma: +1/-0 | Tak tady nevím, ještě jsem to nezažila, že bych musela... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Ano, to zamrzí, když samo přestane chtít. No ale horší je, když by chtělo a ty mu to musíš ze závažných důvodů odmítat a ono to nechápe... Stejně jste šikulky! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 540 karma: +3/-0 | No já jsem přestala v 7 měsíci kojit, mléko odešlo samo, a postupně když ho bylo méně a méně, tak jsem jí dokrmovala kojeneckým mlékem a tak si na to zvykla, ona ani nějak nebyla závislá na to moje mléko, pila i hodně z lahvičky odsáté, takže ta změna nebyla tak strašná, a hlavně jsem vybrala mléko aby bylo hodně podobné tomu mateřskému chuťově Bebu, Nutrilon uplně odmítala a ani se nedivím je to hnus na chuť. A myslím si, že jsi kojila dlouho a teď už jí to nic nedává, hlavně tam skoro už nic nemůžeš mít. Má to je na žízeň, tak bych si z toho moc hlavu neděla. Právě mi přijde, čím je to dítě starší, tím hůř se odstavuje, než to mladší dítě. Ale třeba je rozumná a když jí to vysvětlíš, tak to pochopí už. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | Fakt jo teda vy jste šikulky. Třeba to taky znovu na Mišku přijde |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, ale Lari se sama neodstavila. Musela jsem kvůli RTG, ona by jinak chtěla hned. Když se dětátko samo odstaví, tak už pak většinou nechce. Jka dlouho Miška nechce? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 102 karma: +14/-1 | No teď to bude tak měsíc. A myslím si , že už ani nebude. Raději si dá maso=) |
|---|---|
|   |
Pro lidský organismus je velmi důležitá voda. Ta je základní a nejvíce zastoupenou složkou v potravě..
Příčin, proč nemohou být některá děťátka kojená, je velká řada. Maminka může být nemocná nebo nemá o..
Každá maminka chce nebo si přeje, aby její děti pěkně jedly. Aby měly dostatek vitamínů. A tak mamin..
Kojení je nejpřirozenější způsob výživy malých dětí a výlučné krmení mateřským mlékem je doporučován..
Na příchod miminka by se měla každá budoucí maminka připravit s dostatečným předstihem. Je potřeba k..