dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Znamení zvěrokruhu

Znamení zvěrokruhu

Strana:1 2

Ahoj holky, v jakém znamení jsou narozeny Vaše děti? Projevují se na nich už teď nějaké charakteristické rysy dané pro jejich znamení? A co vy a partneři?

Malá je ve znamení Panny a je fakt, že některé obecné vlastnosti na ní už vidím. Jinak já jsem býk a manžel beran jak vyšitej a to je občas pekelná kombinace:-)

Související články

• Čínská znamení - Prase
    Nejznámějším prvkem čínské astrologie je stejně jako u klasického znamení zvěrokruhu 12 znamení. Avš..
  • Čínská znamení - Pes
    Nejznámějším prvkem čínské astrologie je stejně jako u klasického znamení zvěrokruhu 12 znamení. Avš..
  • Čínská znamení - Kohout
  • Čínská znamení - Opice
  • Čínská znamení - Ovce

Malá je Býk, modlila jsem se, aby nebyla Blíženec:) A jupíí není, já jsem Lev :)

moderátor

Já jsem rybička. A plno věcí na mě fakt sedí. Adam je blíženec, ale o blížencích nevím nic. Zato vím, co to je, když máte v rodině tři berany (mamka, taťka a sestra). Brácha je taky ryba. A špuntík bude taky rybička maličká :-D

Tina:14.01.2012 12:13Malá je Býk, modlila jsem se, aby nebyla Blíženec:) A jupíí není, já jsem Lev :)

No tak lev a býk, to jsou obě docela silná znamení:-) My měli doma tři býky (já, mamka a brácha) a dva lvy(taťka a druhej brácha) :-)

Dana --------:14.01.2012 12:15Já jsem rybička. A plno věcí na mě fakt sedí. Adam je blíženec, ale o blížencích nevím nic. Zato vím, co to je, když máte v rodině tři berany (mamka, taťka a sestra). Brácha je taky ryba. A špuntík bude taky rybička maličká :-D

Rybky jsou takové citlivější, že jo? A jinak s beranama to je občas teda fáákt těžký:-)) A mít doma přímo tři...no to jsi asi neměla lehký:-)

moderátor

Jana:14.01.2012 12:16Rybky jsou takové citlivější, že jo? A jinak s beranama to je občas teda fáákt těžký:-)) A mít doma přímo tři...no to jsi asi neměla lehký:-)

JJ. Rybky jsou dost uzavřené a mají takový svůj vnitřní svět. To už Adam poznal. Občas mu myšlenkama utíkám někam pryč.

Tvrdohlaví berani, fakt chvílemi děs. Ale Itálie u nás nebyla. Spíš se prásklo dveřmi a musel být každý beran někde jinde. Ale říká se, že když tohle berani překonaj, tak jeden bez druhého nevydrží. A u našich je to asi pravda. Krom práce jsou pořád spolu, mají stejné kamarády i záliby.

Dana --------:14.01.2012 12:19JJ. Rybky jsou dost uzavřené a mají takový svůj vnitřní svět. To už Adam poznal. Občas mu myšlenkama utíkám někam pryč.

Tvrdohlaví berani, fakt chvílemi děs. Ale Itálie u nás nebyla. Spíš se prásklo dveřmi a musel být každý beran někde jinde. Ale říká se, že když tohle berani překonaj, tak jeden bez druhého nevydrží. A u našich je to asi pravda. Krom práce jsou pořád spolu, mají stejné kamarády i záliby.

No ono každé znamení má něco dobrého a něco horšího. Hlavní je se s tím nějak naučit pracovat a pak to jde:-)

Jana:14.01.2012 12:15No tak lev a býk, to jsou obě docela silná znamení:-) My měli doma tři býky (já, mamka a brácha) a dva lvy(taťka a druhej brácha) :-)

A vše dobře fungovalo?:)

Dana --------:14.01.2012 12:15Já jsem rybička. A plno věcí na mě fakt sedí. Adam je blíženec, ale o blížencích nevím nic. Zato vím, co to je, když máte v rodině tři berany (mamka, taťka a sestra). Brácha je taky ryba. A špuntík bude taky rybička maličká :-D

Ryby jsou citlivé, ale mužský jsou většinou i přesto takové svinuchy:)A blíženci mají dvě tváře:) Trošku Jakyl a Hyde, ale zajisté ne vždy:)

Tina:14.01.2012 12:25A vše dobře fungovalo?:)

No tak nevzpomínám si na žádná dramata:-) Naši jsou spolu pořád, mladší brácha s nima bydlí ještě taky a já a ten prostřední máme už své rodiny a bydlení, takže se to trochu rozptýlilo:-))

Jana:14.01.2012 12:29No tak nevzpomínám si na žádná dramata:-) Naši jsou spolu pořád, mladší brácha s nima bydlí ještě taky a já a ten prostřední máme už své rodiny a bydlení, takže se to trochu rozptýlilo:-))

Tak to je dobře. Snad u nás také nebudou žádné problémy:)

Tina:14.01.2012 12:32Tak to je dobře. Snad u nás také nebudou žádné problémy:)

Neboj, ono to není jen o povaze podle znamení, řekla bych, že to je jen takový základ, ale zbytek záleží na mnoha dalších okolnostech. A proč by vám to nefungovalo?:-)) I když v jejich pubertě si užijeme asi všechny:-)

Jana:14.01.2012 12:37Neboj, ono to není jen o povaze podle znamení, řekla bych, že to je jen takový základ, ale zbytek záleží na mnoha dalších okolnostech. A proč by vám to nefungovalo?:-)) I když v jejich pubertě si užijeme asi všechny:-)

Zajisté je jen 12 znamení, tak kdyby se všechno měřilo dle toho, tak je jen 12 typů lidí:D

Už se těším na pubertu...chjooooo

Tina:14.01.2012 12:39Zajisté je jen 12 znamení, tak kdyby se všechno měřilo dle toho, tak je jen 12 typů lidí:D

Už se těším na pubertu...chjooooo

No to bude asi záživné:-) Ale tak zvládli to naši rodiče, zvládneme to taky. Ještě že existují barvy na vlasy:-)

Jana:14.01.2012 13:02No to bude asi záživné:-) Ale tak zvládli to naši rodiče, zvládneme to taky. Ještě že existují barvy na vlasy:-)

:) popřípadě se dají i nastřelit:)

Tina:14.01.2012 13:07:) popřípadě se dají i nastřelit:)

:-) Jasně, nebo si nakoupím paruky a budu mít co týden jiný účes, heč:-))

Jana:14.01.2012 13:25:-) Jasně, nebo si nakoupím paruky a budu mít co týden jiný účes, heč:-))

Jo, to já už tu potřebu mám :)Ale i kvalitní jsou dost drahé:)

Tina:14.01.2012 13:28Jo, to já už tu potřebu mám :)Ale i kvalitní jsou dost drahé:)

To jsou. Ale na druhou stranu, když si vezmu, že za kadeřnici nechám v průměru 1000,- a mezi návštěvami ještě barvím doma, tak se to možná za chvíli vrátí.

Jana:14.01.2012 13:30To jsou. Ale na druhou stranu, když si vezmu, že za kadeřnici nechám v průměru 1000,- a mezi návštěvami ještě barvím doma, tak se to možná za chvíli vrátí.

No, ale co když spadné:())???

Tina:14.01.2012 13:30No, ale co když spadné:())???

Jako myslíš, co když zafouká vítr a odnese mi ji z hlavy?:-)))

Jana:14.01.2012 13:31Jako myslíš, co když zafouká vítr a odnese mi ji z hlavy?:-)))

Ano, přesně tak :)

Tina:14.01.2012 13:31Ano, přesně tak :)

No tak ji musím rychle chytit a znovu narazit. Nebo když bude fakt vítr, tak si koupím ještě kulichy se zavazováním pod krkem:-))) To budu fešanda, co?:-)

Jana:14.01.2012 13:36No tak ji musím rychle chytit a znovu narazit. Nebo když bude fakt vítr, tak si koupím ještě kulichy se zavazováním pod krkem:-))) To budu fešanda, co?:-)

No když bude v létě foukat, tak bychom vypadaly s kulichy naraženými na palici jak paka:) A jak bychom se potily:)))))

Tina:14.01.2012 13:37No když bude v létě foukat, tak bychom vypadaly s kulichy naraženými na palici jak paka:) A jak bychom se potily:)))))

Víš co, na léto oholím hlavu dohola, aby nebyly vidět šediny a hotovo:-)

Jana:14.01.2012 13:40Víš co, na léto oholím hlavu dohola, aby nebyly vidět šediny a hotovo:-)

no, tak asi Ti to bude slušet, ale já bych nemohla na ulici :DDDD

Tina:14.01.2012 13:41no, tak asi Ti to bude slušet, ale já bych nemohla na ulici :DDDD

:-)) Já jo, budu strašit kolemjdoucí:-)

Jana:14.01.2012 13:43:-)) Já jo, budu strašit kolemjdoucí:-)

:) a BUDEŠ ŘÍKAT, že jsi bláznivej Bejk:DD Šmarjá, malá je také býk...no pocem, jestli bude střelená jako Ty:DDDD Vlastně bude určo po mě.DDD

Tina:14.01.2012 13:44:) a BUDEŠ ŘÍKAT, že jsi bláznivej Bejk:DD Šmarjá, malá je také býk...no pocem, jestli bude střelená jako Ty:DDDD Vlastně bude určo po mě.DDD

Chacha:-)) Neboj, to býci obvykle v povaze nemají:-))

Jana:14.01.2012 13:46Chacha:-)) Neboj, to býci obvykle v povaze nemají:-))

Neee a co mají??? :DDD

Tina:14.01.2012 13:46Neee a co mají??? :DDD

Paličatost, mají rádi hezké a někdy i luxusnější věci, docela jsou na majetek, ale v tom smyslu, že mají rádi svoje zázemí, jinak myslím, že jsou starostlivý, chrání svoji rodinu zuby nehty, jdou docela klidní, dokud je nevytočí "červený hadr", pak je lepší se jim klidit z cesty. Taky jsou pracovití a dokáží si jít za svým cílem i tvrdou dřinou. Jsou určitě rozvážnější než berani.

Jana:14.01.2012 13:50Paličatost, mají rádi hezké a někdy i luxusnější věci, docela jsou na majetek, ale v tom smyslu, že mají rádi svoje zázemí, jinak myslím, že jsou starostlivý, chrání svoji rodinu zuby nehty, jdou docela klidní, dokud je nevytočí "červený hadr", pak je lepší se jim klidit z cesty. Taky jsou pracovití a dokáží si jít za svým cílem i tvrdou dřinou. Jsou určitě rozvážnější než berani.

To je maličko stejné jako u lva. Jééé, to mě čekají věci, zaltíčko moje se už projevuje ted..Si s ní užiju:(((((( POMOOOOOC

Tina:14.01.2012 13:52To je maličko stejné jako u lva. Jééé, to mě čekají věci, zaltíčko moje se už projevuje ted..Si s ní užiju:(((((( POMOOOOOC

To jo, jen lev je víc bohémský a potřebuje být častěji středem pozornosti, to býci nee.

Jana:14.01.2012 13:54To jo, jen lev je víc bohémský a potřebuje být častěji středem pozornosti, to býci nee.

No, dovol :))) Dávej pozor na ústa, jsem LEV:DDDDD

Tina:14.01.2012 13:55No, dovol :))) Dávej pozor na ústa, jsem LEV:DDDDD

Já vím, ale na tom, že si víc užíváte života a jste rádi, když vás ostatní obdivují, není přece nic špatného, ne?

Jana:14.01.2012 13:57Já vím, ale na tom, že si víc užíváte života a jste rádi, když vás ostatní obdivují, není přece nic špatného, ne?

to ne:) Ale také to tak asi nemá každý lev. Kupříkladu na mě už není nic k obdivování dlouhá léta:D

já jsem - Panna
přítel - Štír
Honza - Panna
David - Váhy
Anetka - Ryba

Tina:14.01.2012 14:36to ne:) Ale také to tak asi nemá každý lev. Kupříkladu na mě už není nic k obdivování dlouhá léta:D

To si myslíš ty,ale ostatní to můžou vidět úplně jinak:-)Co ty víš, kdo ti třeba i závidí!

Jana:14.01.2012 18:56To si myslíš ty,ale ostatní to můžou vidět úplně jinak:-)Co ty víš, kdo ti třeba i závidí!

No, nejhorší je, že mi to prd co mám závidí... Teda ne všichni, ale i to že jsem zhubla po porodu. Přitom nevidí ty ostatní problémy, nervy apod...

Jsem prostě lev král zvířat a to někoho asi irituje:DDD Tak jejich věc:)))

Tina:14.01.2012 19:03No, nejhorší je, že mi to prd co mám závidí... Teda ne všichni, ale i to že jsem zhubla po porodu. Přitom nevidí ty ostatní problémy, nervy apod...

Jsem prostě lev král zvířat a to někoho asi irituje:DDD Tak jejich věc:)))

Přesně:-) To víš, lidi vidí jen to, co chtějí. To je jak u nás, někteří závidí, že máme domek. Ale už nikdo nevidí, že to byla stará barabizna, do které jsem nacpali spoustu peněz, které budeme dalších 30 let splácet, takže všechny peníze jdou do splátek. a to že jsme se tu nadřeli jak mezci, už taky nikdo nevidí.

Jana:14.01.2012 19:05Přesně:-) To víš, lidi vidí jen to, co chtějí. To je jak u nás, někteří závidí, že máme domek. Ale už nikdo nevidí, že to byla stará barabizna, do které jsem nacpali spoustu peněz, které budeme dalších 30 let splácet, takže všechny peníze jdou do splátek. a to že jsme se tu nadřeli jak mezci, už taky nikdo nevidí.

Jako vy máte barák??? Tak to jsem rudá závistí:DDD

No, ale jak píšeš je to splácení a dřina a stálá údržba a opravy. To stojí také ranec, kupříkladu nová střecha apod.

Když děláš jani do těch znamení, tak které znamení nejvíce závidí???

Nepiš, že lev, bo si to jdu už dneska hodit:DDDD

Tina:14.01.2012 19:08Jako vy máte barák??? Tak to jsem rudá závistí:DDD

No, ale jak píšeš je to splácení a dřina a stálá údržba a opravy. To stojí také ranec, kupříkladu nová střecha apod.

Když děláš jani do těch znamení, tak které znamení nejvíce závidí???

Nepiš, že lev, bo si to jdu už dneska hodit:DDDD

No ani mi nemluv. Střechu máme původní a děsím se toho, až se bude muset taky renovovat:-( Nevím, kde na to vezmeme. A závidět nemusíš, je to takové 3+kk a garáž, nic velkýho. A fakt se furt spravuje:-(

A jinak do těch znamení až tak nedělám, jen ty co znám, tak si občas srovnávám:-) A stou závistí jsi mě dostala, ale zkusím to zjistit:-)

Jana:14.01.2012 19:10No ani mi nemluv. Střechu máme původní a děsím se toho, až se bude muset taky renovovat:-( Nevím, kde na to vezmeme. A závidět nemusíš, je to takové 3+kk a garáž, nic velkýho. A fakt se furt spravuje:-(

A jinak do těch znamení až tak nedělám, jen ty co znám, tak si občas srovnávám:-) A stou závistí jsi mě dostala, ale zkusím to zjistit:-)

To jsem se ptala jen tak pro zajínavost:) Jestli to bude lev, tak to tady nepiš, ale do zpráv nebo si mě tady budou ženský dobírat:)

Snad střecha vydrží co nejdéle a budou jí jednou financovat děti či vnoučata nejlépe praprapravnoučata:)

Tina:14.01.2012 19:15To jsem se ptala jen tak pro zajínavost:) Jestli to bude lev, tak to tady nepiš, ale do zpráv nebo si mě tady budou ženský dobírat:)

Snad střecha vydrží co nejdéle a budou jí jednou financovat děti či vnoučata nejlépe praprapravnoučata:)

No s tou střechou by to bylo fajn, ale určitě se nám to nevyhne. Už tak se tam musel měnit jeden nebo dva trámy a zbytek na sebe asi nenechá extra dlouho čekat:-(

Jinak jsem se ptala mýho, jestli neví, ale říkal, že závist není nijak daná znamením. Ale i kdyby, tak lev to není 100%. Ríká se, že nejtemnější znamení je štír, ale v čem to spočívá, to nevím, možná spíš v nějaké zákeřnosti. Lvi jsou podle mě spíš přejícní, aspoň, co znám.

Jana:14.01.2012 19:25No s tou střechou by to bylo fajn, ale určitě se nám to nevyhne. Už tak se tam musel měnit jeden nebo dva trámy a zbytek na sebe asi nenechá extra dlouho čekat:-(

Jinak jsem se ptala mýho, jestli neví, ale říkal, že závist není nijak daná znamením. Ale i kdyby, tak lev to není 100%. Ríká se, že nejtemnější znamení je štír, ale v čem to spočívá, to nevím, možná spíš v nějaké zákeřnosti. Lvi jsou podle mě spíš přejícní, aspoň, co znám.

Štíři jsou dost zajímavé znamení....Mylsím, že trochu čarodějnické a prý velmi eroticky založené- nej milenci a milenky... Štíra ani štířici jsem nezkusila:DDDDDDDDDDD Tak nemohu říct:)

Tina:14.01.2012 19:29Štíři jsou dost zajímavé znamení....Mylsím, že trochu čarodějnické a prý velmi eroticky založené- nej milenci a milenky... Štíra ani štířici jsem nezkusila:DDDDDDDDDDD Tak nemohu říct:)

No tak to já taky ne. i když jsem jednoho štíra znala, ale to už je móóc dávno:-)

Jana:14.01.2012 19:37No tak to já taky ne. i když jsem jednoho štíra znala, ale to už je móóc dávno:-)

No a??? Já štíry znám, ale ne tak..... sexuálně:)))

Já jsem rak,Natálka rak a Miky ryba :D někdy je to zajímavé :D

Tina:14.01.2012 19:38No a??? Já štíry znám, ale ne tak..... sexuálně:)))

A nic:-)) To jsem byla ještě mladá a naivní a k ničemu nedošlo:-))

Jana:14.01.2012 19:39A nic:-)) To jsem byla ještě mladá a naivní a k ničemu nedošlo:-))

Chjooo, sem myslela, že to potvrdíš:DDD

Ale Vlaďka tu píše, že má přítele Štíra, tak by nám mohla poreferovat, jestli to platí:-)))

Co Vladi??

Strana:1 2
Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama