příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Ahoj holky, v jakém znamení jsou narozeny Vaše děti? Projevují se na nich už teď nějaké charakteristické rysy dané pro jejich znamení? A co vy a partneři? Malá je ve znamení Panny a je fakt, že některé obecné vlastnosti na ní už vidím. Jinak já jsem býk a manžel beran jak vyšitej a to je občas pekelná kombinace:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Malá je Býk, modlila jsem se, aby nebyla Blíženec:) A jupíí není, já jsem Lev :) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Já jsem rybička. A plno věcí na mě fakt sedí. Adam je blíženec, ale o blížencích nevím nic. Zato vím, co to je, když máte v rodině tři berany (mamka, taťka a sestra). Brácha je taky ryba. A špuntík bude taky rybička maličká :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No tak lev a býk, to jsou obě docela silná znamení:-) My měli doma tři býky (já, mamka a brácha) a dva lvy(taťka a druhej brácha) :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Rybky jsou takové citlivější, že jo? A jinak s beranama to je občas teda fáákt těžký:-)) A mít doma přímo tři...no to jsi asi neměla lehký:-) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | JJ. Rybky jsou dost uzavřené a mají takový svůj vnitřní svět. To už Adam poznal. Občas mu myšlenkama utíkám někam pryč. Tvrdohlaví berani, fakt chvílemi děs. Ale Itálie u nás nebyla. Spíš se prásklo dveřmi a musel být každý beran někde jinde. Ale říká se, že když tohle berani překonaj, tak jeden bez druhého nevydrží. A u našich je to asi pravda. Krom práce jsou pořád spolu, mají stejné kamarády i záliby. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No ono každé znamení má něco dobrého a něco horšího. Hlavní je se s tím nějak naučit pracovat a pak to jde:-) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ryby jsou citlivé, ale mužský jsou většinou i přesto takové svinuchy:)A blíženci mají dvě tváře:) Trošku Jakyl a Hyde, ale zajisté ne vždy:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No tak nevzpomínám si na žádná dramata:-) Naši jsou spolu pořád, mladší brácha s nima bydlí ještě taky a já a ten prostřední máme už své rodiny a bydlení, takže se to trochu rozptýlilo:-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak to je dobře. Snad u nás také nebudou žádné problémy:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Neboj, ono to není jen o povaze podle znamení, řekla bych, že to je jen takový základ, ale zbytek záleží na mnoha dalších okolnostech. A proč by vám to nefungovalo?:-)) I když v jejich pubertě si užijeme asi všechny:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Zajisté je jen 12 znamení, tak kdyby se všechno měřilo dle toho, tak je jen 12 typů lidí:D Už se těším na pubertu...chjooooo |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No to bude asi záživné:-) Ale tak zvládli to naši rodiče, zvládneme to taky. Ještě že existují barvy na vlasy:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | :) popřípadě se dají i nastřelit:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | :-) Jasně, nebo si nakoupím paruky a budu mít co týden jiný účes, heč:-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jo, to já už tu potřebu mám :)Ale i kvalitní jsou dost drahé:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | To jsou. Ale na druhou stranu, když si vezmu, že za kadeřnici nechám v průměru 1000,- a mezi návštěvami ještě barvím doma, tak se to možná za chvíli vrátí. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, ale co když spadné:())??? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Jako myslíš, co když zafouká vítr a odnese mi ji z hlavy?:-))) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No tak ji musím rychle chytit a znovu narazit. Nebo když bude fakt vítr, tak si koupím ještě kulichy se zavazováním pod krkem:-))) To budu fešanda, co?:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No když bude v létě foukat, tak bychom vypadaly s kulichy naraženými na palici jak paka:) A jak bychom se potily:))))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Víš co, na léto oholím hlavu dohola, aby nebyly vidět šediny a hotovo:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | no, tak asi Ti to bude slušet, ale já bych nemohla na ulici :DDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | :-)) Já jo, budu strašit kolemjdoucí:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | :) a BUDEŠ ŘÍKAT, že jsi bláznivej Bejk:DD Šmarjá, malá je také býk...no pocem, jestli bude střelená jako Ty:DDDD Vlastně bude určo po mě.DDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Chacha:-)) Neboj, to býci obvykle v povaze nemají:-)) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Paličatost, mají rádi hezké a někdy i luxusnější věci, docela jsou na majetek, ale v tom smyslu, že mají rádi svoje zázemí, jinak myslím, že jsou starostlivý, chrání svoji rodinu zuby nehty, jdou docela klidní, dokud je nevytočí "červený hadr", pak je lepší se jim klidit z cesty. Taky jsou pracovití a dokáží si jít za svým cílem i tvrdou dřinou. Jsou určitě rozvážnější než berani. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To je maličko stejné jako u lva. Jééé, to mě čekají věci, zaltíčko moje se už projevuje ted..Si s ní užiju:(((((( POMOOOOOC |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | To jo, jen lev je víc bohémský a potřebuje být častěji středem pozornosti, to býci nee. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, dovol :))) Dávej pozor na ústa, jsem LEV:DDDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Já vím, ale na tom, že si víc užíváte života a jste rádi, když vás ostatní obdivují, není přece nic špatného, ne? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | to ne:) Ale také to tak asi nemá každý lev. Kupříkladu na mě už není nic k obdivování dlouhá léta:D |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | To si myslíš ty,ale ostatní to můžou vidět úplně jinak:-)Co ty víš, kdo ti třeba i závidí! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, nejhorší je, že mi to prd co mám závidí... Teda ne všichni, ale i to že jsem zhubla po porodu. Přitom nevidí ty ostatní problémy, nervy apod... Jsem prostě lev král zvířat a to někoho asi irituje:DDD Tak jejich věc:))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Přesně:-) To víš, lidi vidí jen to, co chtějí. To je jak u nás, někteří závidí, že máme domek. Ale už nikdo nevidí, že to byla stará barabizna, do které jsem nacpali spoustu peněz, které budeme dalších 30 let splácet, takže všechny peníze jdou do splátek. a to že jsme se tu nadřeli jak mezci, už taky nikdo nevidí. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jako vy máte barák??? Tak to jsem rudá závistí:DDD No, ale jak píšeš je to splácení a dřina a stálá údržba a opravy. To stojí také ranec, kupříkladu nová střecha apod. Když děláš jani do těch znamení, tak které znamení nejvíce závidí??? Nepiš, že lev, bo si to jdu už dneska hodit:DDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No ani mi nemluv. Střechu máme původní a děsím se toho, až se bude muset taky renovovat:-( Nevím, kde na to vezmeme. A závidět nemusíš, je to takové 3+kk a garáž, nic velkýho. A fakt se furt spravuje:-( A jinak do těch znamení až tak nedělám, jen ty co znám, tak si občas srovnávám:-) A stou závistí jsi mě dostala, ale zkusím to zjistit:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To jsem se ptala jen tak pro zajínavost:) Jestli to bude lev, tak to tady nepiš, ale do zpráv nebo si mě tady budou ženský dobírat:) Snad střecha vydrží co nejdéle a budou jí jednou financovat děti či vnoučata nejlépe praprapravnoučata:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No s tou střechou by to bylo fajn, ale určitě se nám to nevyhne. Už tak se tam musel měnit jeden nebo dva trámy a zbytek na sebe asi nenechá extra dlouho čekat:-( Jinak jsem se ptala mýho, jestli neví, ale říkal, že závist není nijak daná znamením. Ale i kdyby, tak lev to není 100%. Ríká se, že nejtemnější znamení je štír, ale v čem to spočívá, to nevím, možná spíš v nějaké zákeřnosti. Lvi jsou podle mě spíš přejícní, aspoň, co znám. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Štíři jsou dost zajímavé znamení....Mylsím, že trochu čarodějnické a prý velmi eroticky založené- nej milenci a milenky... Štíra ani štířici jsem nezkusila:DDDDDDDDDDD Tak nemohu říct:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No tak to já taky ne. i když jsem jednoho štíra znala, ale to už je móóc dávno:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No a??? Já štíry znám, ale ne tak..... sexuálně:))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Já jsem rak,Natálka rak a Miky ryba :D někdy je to zajímavé :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | A nic:-)) To jsem byla ještě mladá a naivní a k ničemu nedošlo:-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Chjooo, sem myslela, že to potvrdíš:DDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Ale Vlaďka tu píše, že má přítele Štíra, tak by nám mohla poreferovat, jestli to platí:-))) Co Vladi?? |
|---|---|
|   |