příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | A jací jsou Raci v reálu? Myslím, třeba z vlastní zkušenosti co považuješ za přednosti a co naopak za negativa? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Já jsem třeba hodně optimistická,ale taky někdy dost cholerická :-D:-D:-D a hlavně raci jsou tvrdohlavý ,a to já dokážu.Stojím si za tím,co řeknu..! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | A jéé, tak to se máme na co těšit. Už tak jsme tvrdohlaví my dva, můj je ještě cholerik a jestli je tohle račí vlastnost, tak bude u nás časem veselo:-) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | ono se to dá překousnout :)) ale hlavně někteří raci mají i jinou povahu :)) já bych doma třeba nechtěla býka |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Ty by jsi mě nechtěla??? Teď jsi ranila moje city, auuuu:-) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | promiň já jsem na býky nikdy nebyla :)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Tak aspoň máme jasno, že?:-))) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No a nic..... Tak šuuuup a nenapínat? Jací jsou štíříííí??? :DDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No jo, ona tu teď asi není, tak se jen tak odpovědi nedočkáme. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Není, ale nevěřím , že tu žádná neměla štíra:( |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Manžel Ti funí na záda, že ?:DDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Nefuní:-))) Ale přečíst by si to tu mohl, to je fakt:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, tak a už bychom měly žárlivé znamení:D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | tak to on je na 100%:-) Ale zase lepší, než kdyby mu bylo všechno jedno, ne? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, to určitě:) Dobrá, budu si dávat majzla na berany:DDDDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | No vidíš, nakonec se tu nasbírají užitečné informace:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ještě, že jsi založila toto téma:) Díkes za všechny:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Chudáci berani, teď u tebe nemají šanci:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Třeba jo:) Nejsem si vědoma, zda nějakého znám:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Tak to nic neznamená, třeba nějakýho novýho potkáš. Už vidím, jak se s někým seznámíš a první co bude...Nejsi náhodou beran?:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Ano, jistě, řeknu, DOUFÁM, ŽE JSI TEN PRAVEJ ŠTÍR:))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | :-) No vidíš, aspoň nám pak budeš moct říct, jestli to platí nebo ne:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, ale předtím to musí někdo potvrdit, nerada bych pak byla zklamaná:DDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 289 karma: +12/-2 | Tady se nejspíš nikdo nepřizná:-) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Nechci vyloženě pomlouvat štíry, ale jednoho znám. A je fakt, že se s tím štírem špatně vychází. Chvílemi nám přijde až takový falešný a nepřístupný. Ale může to být jen povahou a ne znamením. Těžko říct. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já dobře znám tři štíry, je to zvláštní znamení. Kámoš je pohodář, kamarádka super. Je fakt, že je upřímná, až mě to někdy naštvalo, ale myslela to vždy upřímně a když jsem se nad tím zamyslela, tak jsem to vzala a i se poučila. Mohu se na ná ní spolehnout a požádat jí o pomoc a vše jí říct. Takových lidí moc není v dnešní době. Je to asi vážně trochu tajemné a silné znamení. Záleží i na jiných věcech jako je povaha, výchova atd. Jak řekl Kraus, kdyby to bylo podle znamení je jen 12 typů lidí:D U některých lidí vůbec nevím v jakém jsou znamení. U někoho to sedí u jiného bych to nehádala..... |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | To je to samé, jako všechny předpovědi podle jména (hodí se k sobě partneři, sečtěte písmenka ve jménech) nebo podle dne narození. Já tomuhle moc nevěřím. Ale jednou přišla babička, že chce vědět o svém znamení. Tak jsem ji to na netu našla a bylo tam, že takoví lidé mají stále svoji pravdu a že nepřistoupí na kompromis atd. Babička se naštvala, že taková určitě není, že je to lež. Vlastně to akorát odsouhlasila svým chováním. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Babička se chudák vytočila a ještě to odsouhlasila:) Je to fakt i vychovou, já bych byla taky silnější lev, být vychovávaná dle moderních metod např. Respektovat a být respektován, ale když bylo zapotřebí nebo si to máma myslela, tak jsem dostala " kvalitní nářez" :D a myslím, že aspon nejsem úplná kráva:D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 342 karma: +9/-0 | Já se znameními nezabývám, jen si občas pro legraci přečtu horoskop, když se mi naprostou náhodou dostane pod ruku. Věřím, že povahu člověka ovlivňují jiné věci než zrovna vzájemné postavení planet či čeho. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | ok, tak teď to čtu... tak to můžu jenom potvrdit :-DDD.... asi na tom zvěrokruhu něco bude.... já si nemůžu stěžovat....:-))) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | ještě kozorozi jsou žárlivý - ufff.. viz můj bývalý manžel.... už nechci kozoroha :-))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | hledej hledej.... :-) vidíš to, kkdyž jsem ho poznala, tak jsem ani nevěděla, že je štír a už vůbec jsem nečetla jeho znamení :-DD nějak se o to moc nezajímám.... :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To mi ani neříkej, manžela jsem neměla, ale takovou známost a donedávna mě uháněl. A jeho žárlivost byla hrozná. Sledoval mě atd a málem se porval s dvoumetrovým basketbalistou a to už bylo dávno po známosti... Otřes!!! Hezkej byl ale žárlil... vrrr |
|---|---|
|   |
příspěvků: 939 karma: +5/-0 | Náš Kubíček je Štír a opravdu se nezapře :-/ jsem jen zvědavá, jestli se to projeví i v těch zájmech, jak se to popisuje... Ja jsem byk a manzel Vodnar - taky neprilis prizniva kombinace... |
|---|---|
|   |
Nejznámějším prvkem čínské astrologie je stejně jako u klasického znamení zvěrokruhu 12 znamení. Avš..
Nejznámějším prvkem čínské astrologie je stejně jako u klasického znamení zvěrokruhu 12 znamení. Avš..