ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Každá máme určitě ráda sex,Ale provozovali jste ho i v těhotenství?měla jste chutě na ,,to"prostě vlítnout,a v jakém měsíci nejvíce? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | No já měla chutě strašný. Nejhorší bylo to že to nešlo. Bylo mi furt špatně. Ale největší choutky začali od konce 7 měsíce. To bych mohla furt.=) Ale už jsme se bály=) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Není čeho se bát. Já jsem naštěstí nevolnosti neměla.Neměla jsem problém s ničím. :) Jen stím mít chuť na ,,to" to přítel strašně moc šílel.Ze začátku vůbec nepochodil.. Asi až ve 3 měsíci,ale nejvíc mně to chytlo na začátku 9 ... jenže známe chlapi :D |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | Já se nebála a těžko to šlo vysvětlit=) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | mně se líbil přítel vždycky. Miláčku já bych...a já hm..já ne dobrou :D |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | NO TO PATŘÍ K TĚHOTENSTVÍ =)NÁHODOU JE TO ROZTOMILÉ |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | roztomilé co?škemrání...nebo říct že ne,a pak si třeba vyslechnout že mám jiného?:/:D |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | no to asi poslouchá každá =). je to roztomilé v tom jak si chlap může myslet, že ženská s pupkem na pokraji z hroucení a termínu porodu bude mít ještě milence. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | No to jo,chlapi jsou divní. Já jsem třeba podezřívala přítele když jsem byla v 7měsíci . chodil moc na brigády :)) a já měla nervy.. :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | Jelikož jsme z kraje těhotenství byla tak nějak mimoň, tak to moc nešlo. Ale po informacích jak na tom jsme a dobrém těhotenském stavu, kdy malá byla v pořádku, nám nepomohlo nic, přítel jezdí každý den domů na oběd, tak že to mohlo být i třikrát denně, rychlovka nebo ne bylo jedno. Chutě byli veliké a potřeba ještě větší, stupňovalo se to příchodem porodu. Od kamarádek jsme měla info, že si mám dávat pozor na sedmý měsíc, že je ten měsíc v těhotenství začarovaný, samovolné potraty atd., věděli jsme, že to není sranda a člověk si o tom i něco přečetl na internetu.. , ale po domluvě nás dva nic nemohlo zastavit. Největší problém byl hledat ty správné polohy, aby nám to oboum bylo příjemné a nic mě nebolelo, navíc to zvětšující se břicho začalo taky potom zavazet no to byla sranda . Ráda na to vzpomínám a někdy bych to vrátila zpět, bylo to ale jiné a takové spontání a pudové, jako bychom si nabírali pocity na pozdější pauzu, která musela přijít. Bylo hezké vidět přítele , jak si mě při obědě prohlíží a hladí a přeměřuje rukama pupíček, vlastně nemusel nic říct a bylo a stalo se. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Jéééééééééééééé to je hezké.To tomu mímu jsme taky přidělávala chutě,ale mně se nějak nechtělo v těhotenství skoro vůbec,a když se mi povedlo mít chuť přítel byl ztahaný. No každopádně to na mně přiletělo v 9měsíci,ale zase jsem si vyslechla že bych si mohla vyvolat porod,když na to mám chuť nic mně nezastaví.Takže bylo to co si přála nastávající matka :) k porodu jsem se stejně dostavila až 10.dní po termínu,ale bez sexu.. :o) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | jé, to by byli ti naši chlapi asi chudáčci, kdyby devět měsícu nic, pak dalších šest týdnů... celé těhotenství normálně....no akorát se musí přizpůsobit to vorvaní panděro... poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Celé těhotenství???? jak si na to proboha mohla mít chuť.Neříkám že nemůžeš,ale většina těhotných nechce sex nějakou dobu. Jo to panděro,to je fajne já se na něj několikrát vymluvila a byl klid,někdy to neprošlo. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | No a já po porodu ještě 6 měsíců v kuse krvácela =( |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Takže si nebyla s něčim v pořádku? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | No byla jsem na kontrole a stále bylo vše ok. Nakonec se zjistilo, že antikoncepce a kojení dělají v mém těle nepořádek =) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | To muselo být na vztek. :( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | no já na to prostě fakt chuť měla, akorát jsem se na sebe nemohla koukat, páč jsem si připadala vážně jako velryba. poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | No to bylo šílený. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Jéééééééé když tě chlap miluje přežije i to krásné těhotenské břísko ne. :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | :( to věřim! |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | Ted čekám až přestanu kojit a pak mi dá antikoncepci. |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | ty nemůžeš brát Azálii? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | Nene krvácím po ní |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Tak to chce asi jen celibát nebo ,,čepičku" :) ale jsou i jiné možnosti antikoncepce při kojení,to nevíš? |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | Jaká =) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | No mně doktor ještě doporučoval nitroděložní tělísko Mirena,no moc si nepamatuju ale když se zeptáš svého dr,na gyndě měl by ti poradit. :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 104 karma: +14/-1 | Na to jsem se ptala prý až po druhém dítěti. =( |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Co to je za blbost?Já mám jen 1dítě,a doporučil mi to hned.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | jo to já se mu líbim pořád...teda...tvrdí to. Ale já sama se na sebe nemohla koukat. poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | jejda a proč?já sem těhotenský bříško uplně milovala,a koukala na něj skoro pořád :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | víš proč? Kdybych byla jak ty modelky, že maj jen to bříško krásný...ale mě se to rozteklo po celým těle. Ti nevim, ale sexi jsem si nepřipadala. poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | No každá to bere asi jinak,ale co...Máš radost?že máš mimčo :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | no já už mám trochu přerostlý mimča, ale to víš že mám, jsou to zlatíčka. poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Kdo by neměl,já jsem si taky nejdřív nebyla jistá,ale teď jsem NEJŠŤASTNĚJŠÍ! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | tak to je dobře poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 464 karma: +13/-2 | No tak já jsem mohla v těhotenství taky furt,ale pan doktor nám to omezil na minimum.A ty přesdívky ,,verlibko moje a tak" také na to ráda vzpomínám.A polohy,ty sme vymýšlet nemuseli,protože to šlo jen zezadu :)))))))) nebo z boku v leže :)))))))) děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
poslední zápisek: Zaspali sme !!!!!!!!!!! (datum 18.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Jooooooooo nám to řekl taky,ale co si budem povídat ;) Taky mi tak říkal verlybko atd atd.. :-))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | To mě se moje bříško taky moc líbilo a přítel si ho jen a jen chválil .:):) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | no a ten můj říká že chce ještě takoví bříško..:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 464 karma: +13/-2 | No ten můj mi na bříško moc nesahal,bál se.Jen pozoroval když malý kopal a točil se.To jsem měla břicho vždy šišatý :)) No jasný že jsme pana doktora moc neposlouchali a sexík si užili,ale opatrně.Pak s velkým pupíkem už to byl problém,jsem se nemohla hýbat a to jsme se nasmáli,jsem funěla jak bernardýn. :)) děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | Fůůůůůůůů fůůůůůůůůůů fůůůůůůůůůůůůůůůů já jsem pak přítelovi řekla že už má smůla,že jsem natolik těžká a on takové tinťítko že nic nebude,vždycky jsem ulehla ve 22.00 i dříve do hajan a spala,a on si hrál skoro do rána na počítači :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 414 karma: +0/-0 | jo, holka, bůhví s čím si hrál:))) poslední zápisek: besídka (datum 17.05.2012) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 4 143 karma: +15/-3 | no většinou když jsem se podívala co dělá tak hrál hry na internetu,a ikdyby si hrál s něčím jiným,jeho věc je dospělej ;) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | To funění jsme zažili všechny a co si pamatuju, tak ten můj po sexuální stránce nabíral zážitky na pozdější pauzu a jeho ruce jsem měla na pupíku pořád... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 464 karma: +13/-2 | Tak mi jsme pauzu celkem zvládli,za to potom - to byl rachot. děti: Dominik 26.10.2010 (1,6 rok), Matěj 26.8.2001 (10,7 let), Anetka 11.10.2000 (11,6 let)
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak mamky, nové mamky, pochlubte, jak to bylo u vás se sexem v těhu... Potřebuji inspiraci.. |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | A stačí ti informace, kolikrát za určité období, nebo potřebuješ i podrobnosti? 0:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | :)))) No, tak kdyby byl i videozáznam, tak by to bylo nejlepší:DD |
|---|---|
|   |