dnes je úterý 7.2.2012, svátek má Veronika
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Pouštění draka s dětmi

Pouštění draka s dětmi

moderátor

Mě se to nepodařilo a docela mě to mrzí.

Nu což, ani já jsem to letos nestihl... Ani nemáme draka, tedy kromě toho našeho malého sedmiletého draka :)

Dobrý den,

my ano.Ale opravdu jen v jeden den kdy foukal silný vítr jsme s Terezkou zašli na kopec a pouštěli draka a moc se jí to líbilo.Poprvé kdy nám drak opravdu létal.Bylo to fajn

moderátor

patrik:17.11.2008 22:43Nu což, ani já jsem to letos nestihl... Ani nemáme draka, tedy kromě toho našeho malého sedmiletého draka :)

Ted uz je to spise na staveni snehulaka ale to taky nemusi byt spatny :)

moderátor

Sněhuláka stavím každý rok. Aspoň malinkýho z poprašku. Doufám, že tuto zimu taky nějakého stihnu. Teď jsme bohužel nemocní. S drakem je to horší. Toho jsem nepouštěla kolik let.

moderátor

Tak letos jsme pouštění draka stihli. Sice občas stojíme jako blbci na poli, protože vítr zrovna ustal, občas se pohádáme, protože každý máme svůj způsob, ale i tak je to pěkné. Bohužel pár dní už nefoukalo. Snad ještě aspoň jednou letos vyrazíme.

Letos žádný drak neproběhl :) Možná příští rok , to už bude malá vetší ... Takhle bys s ním řádila jen já :D

moderátor

Tina:23.10.2011 12:51Letos žádný drak neproběhl :) Možná příští rok , to už bude malá vetší ... Takhle bys s ním řádila jen já :D

My jsme také zatím řádili bez dětí. A pobavili jsme se i tak. Je fakt,že malé dítě z pouštění zatím nic mít nebude.

Ještě ne, ale myslím, že na to ještě dojde.....:) Pozdě, ale přeci.

Nene je zima brrrr=)

Mně to taky dost mrzelo, že jsme to nestihly. Máme draka koupeného už dávno a ještě jsme ho nestihli použít. Škoda. Vyhlídky počasí na další dny neslibují žádné velké teplo. Tak z toho letos asi nic nebude.

Mě také nee :(

Tina:14.11.2011 10:01Mě také nee :(

Nestihly jsmwe to s amlou , snad příští rok , to už bude i větší :)

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama