moderátor ONLINE příspěvků: 184 karma: +2/-0 | Mě se to nepodařilo a docela mě to mrzí. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 17 karma: +0/-0 | Nu což, ani já jsem to letos nestihl... Ani nemáme draka, tedy kromě toho našeho malého sedmiletého draka :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 karma: +0/-0 | Dobrý den, my ano.Ale opravdu jen v jeden den kdy foukal silný vítr jsme s Terezkou zašli na kopec a pouštěli draka a moc se jí to líbilo.Poprvé kdy nám drak opravdu létal.Bylo to fajn |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 184 karma: +2/-0 | Ted uz je to spise na staveni snehulaka ale to taky nemusi byt spatny :) |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | Sněhuláka stavím každý rok. Aspoň malinkýho z poprašku. Doufám, že tuto zimu taky nějakého stihnu. Teď jsme bohužel nemocní. S drakem je to horší. Toho jsem nepouštěla kolik let. |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | Tak letos jsme pouštění draka stihli. Sice občas stojíme jako blbci na poli, protože vítr zrovna ustal, občas se pohádáme, protože každý máme svůj způsob, ale i tak je to pěkné. Bohužel pár dní už nefoukalo. Snad ještě aspoň jednou letos vyrazíme. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 6 720 karma: +10/-2 | Letos žádný drak neproběhl :) Možná příští rok , to už bude malá vetší ... Takhle bys s ním řádila jen já :D |
|---|---|
|   |
moderátor ONLINE příspěvků: 1 777 karma: +6/-0 | My jsme také zatím řádili bez dětí. A pobavili jsme se i tak. Je fakt,že malé dítě z pouštění zatím nic mít nebude. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 081 karma: +1/-0 | Ještě ne, ale myslím, že na to ještě dojde.....:) Pozdě, ale přeci. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 289 karma: +3/-0 | Mně to taky dost mrzelo, že jsme to nestihly. Máme draka koupeného už dávno a ještě jsme ho nestihli použít. Škoda. Vyhlídky počasí na další dny neslibují žádné velké teplo. Tak z toho letos asi nic nebude. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 6 720 karma: +10/-2 | Nestihly jsmwe to s amlou , snad příští rok , to už bude i větší :) |
|---|---|
|   |