dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Lži doma

Lži doma

Strana:1 2

Míla:27.01.2012 13:05To je jasné to chápu/promiň že tykám,ale tady je to zvykem/

:)) Máma se taky rozvedla kvůli hodně důvodům,ale taky tam byla ta lež.Nechápu jak jsou toho chlapy schopní

Po svatbě máme jen 4,5roku. Máme 22měs chlapečka.Nechápu,jak může mít žaludek na lhaní v důležitých věcí.Prožívám největší peklo v mém životě.Je na mě hodný,vše ok,ale už mu nevěřím ani nos mezi očima:(

Lenka ---------:27.01.2012 13:01Tak,co se týká lži....manžel mi pořád lhal:( A proto se teď rozvádíme,nemůžu takhle žít.Lhal v důležitých věcech,kdy šlo o hodně.A když nemám oporu v manželovi,tak teda radši budu sama:(

Ženská to ve své podstatě v životě nemá lehké, říká se o nás, že si vše moc bereme.. tím co píšeš mi připomínáš mého bývalého, který se dělal lepším než je. Opora a láska je hrozně důležitá... držím palečky ať najdeš co hledáš a jsi spokojená..

Monika :27.01.2012 13:21Ženská to ve své podstatě v životě nemá lehké, říká se o nás, že si vše moc bereme.. tím co píšeš mi připomínáš mého bývalého, který se dělal lepším než je. Opora a láska je hrozně důležitá... držím palečky ať najdeš co hledáš a jsi spokojená..

Přesně tak.Manžel to celé roky uměl.Když byl problém,tak co,že?Pomůžou nám rodiče a on si užíval dále.Měl poslední možnost a nevyužil ji.Tak jsem se rozhodla pro rozvod.Je to hrůza.Hodně lidí si myslí,že ničím rodinu,ale spíš většina říká,ať rychle uteču nebo mě ztáhne ke dnu.a když už máme dítě,nechci,aby tím trpěl.Díky těm lžím se u nás vše zastavilo,už asi ani ta láska tam není.jsme spíš jako kamarádi.Musíme zatím spolu bydlet,máme dům na hypotéku:(Moc bych chtěla najít chlapa,který mi bude oporou,mohla bych mu věřit a zabezpečil nás.Jenže,se bojím ,že už takového nenajdu.Sama s dítětem?Sice je mi 25let,ale po porodu jsem tlustá.Ale zase hodně společenská,....jenže....:(

Lenka ---------:27.01.2012 13:26Přesně tak.Manžel to celé roky uměl.Když byl problém,tak co,že?Pomůžou nám rodiče a on si užíval dále.Měl poslední možnost a nevyužil ji.Tak jsem se rozhodla pro rozvod.Je to hrůza.Hodně lidí si myslí,že ničím rodinu,ale spíš většina říká,ať rychle uteču nebo mě ztáhne ke dnu.a když už máme dítě,nechci,aby tím trpěl.Díky těm lžím se u nás vše zastavilo,už asi ani ta láska tam není.jsme spíš jako kamarádi.Musíme zatím spolu bydlet,máme dům na hypotéku:(Moc bych chtěla najít chlapa,který mi bude oporou,mohla bych mu věřit a zabezpečil nás.Jenže,se bojím ,že už takového nenajdu.Sama s dítětem?Sice je mi 25let,ale po porodu jsem tlustá.Ale zase hodně společenská,....jenže....:(

Je hodně chlapů kteří hledají ženskou jako jsi ty, tak neházej flintu do žita, třeba můj kamarád hledá ženskou asi 5 let a nemůže pořád najít prý kvůli práci a to je naprosto zabespečenej, byt, auto a dobrou práci.. A pokud jde o tvůj nynější život, budeš to mít těžký,ale zvládneš to a třeba nakonec zjistíš, že to opravdu bylo to nejlepší co se mohlo stát..

Monika :27.01.2012 13:31Je hodně chlapů kteří hledají ženskou jako jsi ty, tak neházej flintu do žita, třeba můj kamarád hledá ženskou asi 5 let a nemůže pořád najít prý kvůli práci a to je naprosto zabespečenej, byt, auto a dobrou práci.. A pokud jde o tvůj nynější život, budeš to mít těžký,ale zvládneš to a třeba nakonec zjistíš, že to opravdu bylo to nejlepší co se mohlo stát..

Jééé,moc děkuji za hezká slova.Tohle momentálně potřebuju.Já bych dala cokoliv za chlapa,o kterým píšeš.Bych se za ním odstěhovala i do Aše,fakt.Ale hlavně,abych byla aspon spokojená,nemusím být šťastná.Kéžby se někdo našel.Jsem tak společenská,dokážu se zasmát i sama sobě,miluju lidi,umím se postarat i o dům,dítě a chlapa.Proč toho manžel nevyužil?Co jsem dělala tam špatně?Asi jsem se hodně starala?:(

Lenka ---------:27.01.2012 13:34Jééé,moc děkuji za hezká slova.Tohle momentálně potřebuju.Já bych dala cokoliv za chlapa,o kterým píšeš.Bych se za ním odstěhovala i do Aše,fakt.Ale hlavně,abych byla aspon spokojená,nemusím být šťastná.Kéžby se někdo našel.Jsem tak společenská,dokážu se zasmát i sama sobě,miluju lidi,umím se postarat i o dům,dítě a chlapa.Proč toho manžel nevyužil?Co jsem dělala tam špatně?Asi jsem se hodně starala?:(

nemáš zač děkovat, každá to někdy potřebujeme slyšet..Někdy je to starání na obtíž, ale stalo se. Pokud budeš chtít bližší info o bezva chlápkovi a nebo foto, ozvi se..

Monika :27.01.2012 13:40nemáš zač děkovat, každá to někdy potřebujeme slyšet..Někdy je to starání na obtíž, ale stalo se. Pokud budeš chtít bližší info o bezva chlápkovi a nebo foto, ozvi se..

Já se starala s mírou.Měl uvařeno,vypráno,na pivo jsem ho pouštěla.Ale prostě asi není stvořený pro rodinu.Jo,určitě chci fotečku:) Pošleš mi ji?Vím,asi je to brzo,ale jako kamarád by se hodil,ne?Co si myslíš?Nespěchám moc?je pravda,že k manželovi už dlouho nic necítím a chybí mi ta láska opravdová:(

Lenka ---------:27.01.2012 13:42Já se starala s mírou.Měl uvařeno,vypráno,na pivo jsem ho pouštěla.Ale prostě asi není stvořený pro rodinu.Jo,určitě chci fotečku:) Pošleš mi ji?Vím,asi je to brzo,ale jako kamarád by se hodil,ne?Co si myslíš?Nespěchám moc?je pravda,že k manželovi už dlouho nic necítím a chybí mi ta láska opravdová:(

ty musíš vědět jestli se cítíš na nějaký jiný vztah ať už kamarádský nebo jiný, můžu ti o něm říct, že lepšího kamaráda jsme nikdy neměla, když byl potřeba tak přišel a pomohl.. akorát to máš trochu z ruky on bydlí na vysočině..kam chceš poslat tu fotku,až nějakou najdu..

Monika :27.01.2012 13:47ty musíš vědět jestli se cítíš na nějaký jiný vztah ať už kamarádský nebo jiný, můžu ti o něm říct, že lepšího kamaráda jsme nikdy neměla, když byl potřeba tak přišel a pomohl.. akorát to máš trochu z ruky on bydlí na vysočině..kam chceš poslat tu fotku,až nějakou najdu..

Jj,jsem připravená,protože už dlouho to neklape.Asi už rok:(Já se tak snažila...můj email je:lenka-smidova@centrum.cz.Nebo na facebooku jsem taky:)Jsem hodně zvědavá na fotečku:)

Lenka ---------:27.01.2012 13:55Jj,jsem připravená,protože už dlouho to neklape.Asi už rok:(Já se tak snažila...můj email je:lenka-smidova@centrum.cz.Nebo na facebooku jsem taky:)Jsem hodně zvědavá na fotečku:)

tak já půjdu hledat foto a pak pošlu :)

Monika :27.01.2012 13:57tak já půjdu hledat foto a pak pošlu :)

Děkuju:)Třeba je to osud:)

Lenka ---------:27.01.2012 13:58Děkuju:)Třeba je to osud:)

to se uvidí, jak to vše dopadne :)

Strana:1 2
© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama