| Ano, i přes pravidelné mazání. | 4 | |
| Ano, ale nemazala jsem se. | 1 | |
| Ne, pomohlo pravidelné mazání. | 2 | |
| Ne, i když jsem se nemazala. | 2 |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | Holky, udělaly se vám v těhotenství strie na břichu? (Nebo i jinde?) A kdo máte za sebou více jak jedno těhotenství, stalo se některé, že v jednom ano a ve druhém ne? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 288 karma: +2/-0 | Tak v prvním těhotenství jen trochu na stehnech,ale mazala jsem pravidelně dvakrát denně.A v druhém jsem mazala taky a moc to nepomohlo,mám je i na břichu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Pouze jedno těhu a ani jedna strie či jiná prasklina... moc jsem nemazala a jsem postarší... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | Hmm, takže když v prvním nic, tak to stejně nezaručuje, že se neobjeví u druhého...no to jsi mě moc nepotěšila:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Neboj, to není pravidlem. Někdo je děsně "striatý" po prvním , někdo po čtvrtém vůbec... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | Díky:-) Hned budu spát klidněji:-) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | Ty víš, jak mi udělat radost:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Že váháš, když bude třeba a i když ne, tak se na mě obrat:) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Tak já jsem flekatá celá - prsa, břicho, boky i stehna. A mažeme pravidelně. Ale je to stejně zbytečné. Na přípravku píšou, že máme mazat 3x denně po dobu půl hodiny. To bych chtěla vidět, kdo to dodržuje. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Cože??? No, to je vrchol. To je doba mazací:( Jak flekatá??? To máš ty pigmentové skvrny, to nebou strie:) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Strie a pořádný. Holt, kdo k tomu má dispozice, může mazat jak chce. Mažeme každé ráno a je to na nic. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Může to po porodu i vymizet. No, s těmi dispozicemi a dědičnosti je to někdy pravdy na mě také skákou věci po předcích, některé bych se striemi měnila.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | Já si taky myslím, že mazání může strie sice malinko zmírnit, ale pokud k tomu jsou dispozice, tak asi zabránit jim nejde. Ale aspoň pak zesvětlají. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Jo, jedna holka je po porodu neměla. To jsem nechápala, předtím ano i ty skvrny a pak vůbec Nic:) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Jestli nezesvětlaj, tak si budu muset místo plavek koupit neopren. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | Tak to je super. I když toto jsem teda ještě nikde neslyšela. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Já to viděla na vlastní oči. Nechápu to doted. Neměla je předtím namalované!!!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | Dani, to určitě řešit nebudeš. Komu je co po tom. Budeš máma a to s sebou nese i změnu těla. Ale hlavně to za to určitě stojí. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Jistě, že jo. A zesvětlají 100% . Strie mají i bezdětné a celulitidu jsem viděla i na mužském:)))) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | To je možné, ale mám je od prsou až skoro ke kolenům. Takže opravdu krása :-( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | No tak to budeš originál:-) Neboj, určitě se to po porodu trochu ztratí a v nejhorším se to dá výhledově spravit laserem. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | V těhu se celé tělo mění. Pak se hodně věcí dává tu samou dobu dohromady. Je to složitý proces a Ty budeš krásná a štastná máma:) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Tak to aby začal Adam šetřit. To bude potřeba laserů :-D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | Hezky napsané, přesně, když budeš šťastná, tak budeš i krásná!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Šmarjá, ztratí!!! Laser nebude třeba |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Já mazala jednou denně zapomínala jsem. A vše mi po půl roce zmizelo. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | Mazala sem pravidelně jak psali na krému a jak při prvním,druhém,ale i při třetím těhotenství se mi udělali a někde i nová do staré.Je to děs,mažu se i ted a není to nic platné,jen trochu vybledli a nejsou tedy tolik vidět.Jen pár mám opravdu velkých a hlubokých a těch se asi už nezbavím. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 288 karma: +2/-0 | Ale ty to můžeš mít úpně jinak :-) Opravdu záleží na typu kůže jak rychle ti rostlo nebo roste bříško,to takhle nemůžeš brát:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | mám za sebou 3 těhotenství a strie se mi udělaly jenom na stehnech ale nejsou tak viditelné, takže v pohodě , občas jsem mazala a občas zase ne, ale přímo mastičku na strie jsem neměla, mazala jsem klasickým tělovým mlékem |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 532 karma: +6/-1 | No uvidíme. Za pár měsíců dám vědět, jak jsem dopadla:-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 288 karma: +2/-0 | TO jo to nám dej vědět,Ono stejně s tím nic nenaděláš to je úděl ženských.A navíc si potom říkám,že manžel to chápe a ví proč se tak stalo,že už nemám bříško jak v 18 a ostatní ať si myslí co chtějí.:-)) |
|---|---|
|   |
Vývoj plodu Od 13. týdne těhotenství už nemluvíme o budoucím dítěti jako o embryu, ale jako o plodu ..