příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Jakou používáte aviváž? Používaly jste i pro mimi aviváž nebo ne? Nebo máte pro sebe jinou nežli pro dětátko? |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Pro mimi aviváž nepoužívám. Pro nás mám Silan Fresh Sky. Nemám ráda moc navoněné věci, takže tohle je takové neutrální. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Stejně mi přide, že at je jaká je aviváž, tak dlouho nevoní:( Vydrží to nejvíce ze sušičky nebo mám takový pocit. Ale je to jedno, aviváž by měla mít hlavně jiné účinky nežli jen vonět:) |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | To určitě má. Třeba při nadměrném užívání aviváže prý ručníky tolik nesají :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | To asi jo, někde jsem se utírala ručníkem bez aviváže a byl tvrdý jak prkno:) Ano, když je použito moc aviváže, tak jsou jakoby hebvábné a nejsou toliko savé. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | používám aviváž od Dedry, a jsem spokojená, prádlo je hebké a voňavé a vůně vydrží dlouho :-) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | Já si myslím,že aviváž není pro miminka dobrá,hodně aviváží způsobuje vyrážku a může i spustit alergii. Na Dominikovi věci aviváž nepoužívám,ale na ty starší už ano.Když je dítko už starší je třeba to vyzkoušet,pak se podle výsledku zařídit. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Já mám pro nás lenor modrý je na něm dětátko=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Dedra je super. Taky jsem sní spokojená |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Ještě že jsme Ti jí s LARI PORADILY, ŽE ? :ddd |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |