dnes je čtvrtek 23.2.2012, svátek má Svatopluk
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Odběry krve

Odběry krve

Máte rádi odběry krve? Omdlíváte?
Ano, odběry mi nevadí- výsledky ankety zobrazeni až po hlasování -
Nevadí mi, ale omdlívám- výsledky ankety zobrazeni až po hlasování -
Nemám ráda odběry- výsledky ankety zobrazeni až po hlasování -
Celkem hlasů: 5

Ahój mamky,tak nemáte rádi když musíte jít na odběry krve?

Jak to máte s žílami?? a omdlíváte při tom???

moderátor

Myslím, že odpověď ANO je zvláštní. To jako, kdybych to měla vyhledávat dobrovolně. Ale odběry mi nic nedělají. Jen mi občas nemůžou najít žílu nebo pak zastavit krev. Ale většinou je to bez problémů. Teda až na jednu operaci. To už nevěděli, kde mě tu žílu napíchnout, tak to bylo na ruce na záprstí.

Já jsem prý jednou omdlela, když brali krev mamce. Od té doby to ona občas vzpomíná, a tak se na vlastní odběry netěším. Čekají mě nalačno 14.2.

Odběry nesnáším,dělá se mi hodně zle,omdlévám.Když mi má doktorka bere krev,otevírá okno,mě pokládá na lůžko s podloženýma nohama.

A když berou krev mým dětem,omdlévám též.

Já to ráda nemám,hledají mi dlouho žíly a když už jí najdou jsem ráda že ze mě vůbec něco dostanu,Vždy mám ,,štěstí" že mi musí odebírat ne malé množství :/

A Dani dobrovolně to vyhledávají lidé co chodí darovat plazmu :)

moderátor

Míla:26.01.2012 12:14Já to ráda nemám,hledají mi dlouho žíly a když už jí najdou jsem ráda že ze mě vůbec něco dostanu,Vždy mám ,,štěstí" že mi musí odebírat ne malé množství :/

A Dani dobrovolně to vyhledávají lidé co chodí darovat plazmu :)

To já nemůžu. Mně by při větším množství odběru krve nebo plazmy museli krev vracet. Ale jinak s ní problémy nemám.

nesnáším odběry krve, fuj... ale hold občas je to nutné, nejhorší je sestra u naší obvodní doktorky, to je děs, když bere krev, vezme jehlu jak na prase, a ještě se ani netrefí, nebo propíchne žílu, to je fakt síla...vůbec nechápu naši doktorku, že tam takovou sestru trpí, je to důchodkyně, má dioptrie,ale hold za ní asi neodvádí žádné srážky a dává ji minimální mzdu tak proto ji tam má, ale je to fakt hrůza, nejen že neumí brát krev ale ještě ke všemu je šíleně protivná!!!!

Míla:26.01.2012 11:35Ahój mamky,tak nemáte rádi když musíte jít na odběry krve?

já tedy odběry beru jako kruté zlo, párkrát mě z odběrů vezli přímo na lůžko do nemocnice...

Míla:26.01.2012 11:35Ahój mamky,tak nemáte rádi když musíte jít na odběry krve?

Tak mně to nevadí. Že bych to nějak vyhledávala, tak to určitě ne, ale když je potřeba, tak to beru v klidu. Udělalo se mi špatně jen jednou a to, když jsem byla na konci těhu. asi mi rychle spadl tlak nebo něco a málem jsem s sebou švihla. Jako dítě jsem bývala často v nemocnici a dodnes si pamatuju, jak mi jednou brali 16 zkumavek zaráz. To už mě ta ruka fakt bolela a mám to vryté do paměti dodnes.

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama