dnes je čtvrtek 23.2.2012, svátek má Svatopluk
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Nákup bot

Nákup bot

Jaký obchod preferujete při nákupu bot? Jsme dost spokojeni s Deichmanem. Vždycky si tam vybereme a i cenově je to přijatelný obchod. Nerada kupuju boty u čínské nebo podobné výroby. Máme tu zkušenost doma všichni.

reny1:26.01.2012 21:31Jaký obchod preferujete při nákupu bot? Jsme dost spokojeni s Deichmanem. Vždycky si tam vybereme a i cenově je to přijatelný obchod. Nerada kupuju boty u čínské nebo podobné výroby. Máme tu zkušenost doma všichni.

Kubíkovi taky ráda kupuju boty u Deichmana. Od číňanů bych mu nikdy nekoupila, to snad radši aby chodil bez bot. Nekupuju u nich ani pro sebe. Já mám velikost 35 někdy 36, takže kupuju kde zrovna mají na mně:-)

reny1:26.01.2012 21:31Jaký obchod preferujete při nákupu bot? Jsme dost spokojeni s Deichmanem. Vždycky si tam vybereme a i cenově je to přijatelný obchod. Nerada kupuju boty u čínské nebo podobné výroby. Máme tu zkušenost doma všichni.

Také tam sem tam nakoupím, kde jsem tedy byla zklamaná, tak to bylo v Renu. Prodavačka milá všechno, ale malé prodala velké boty, takže jsem jen vyhodila peníze z okna. Jinak jsem hodně kupovala u Bati. Bačkorky kupuji většinou jinde. Mají tvdrdou podrážku a není bílá, jsou kvalitní a hezké, ale stojí ccca 200kč a více.

moderátor

Kupujeme většinou ve sportech trekové boty. Mám velikost 42, tak si moc vybírat nemůžu. Spíš to řeším pánskou obuví. V běžné obuvi mi na nohu nic nejde. Jednou mi dokonce u Bati řekli, že dámská končí 41 a větší už oni nedělají. A naznačili něco v tom smyslu, že je to moje chyba, že mám velkou nohu.

Dana --------:27.01.2012 08:37Kupujeme většinou ve sportech trekové boty. Mám velikost 42, tak si moc vybírat nemůžu. Spíš to řeším pánskou obuví. V běžné obuvi mi na nohu nic nejde. Jednou mi dokonce u Bati řekli, že dámská končí 41 a větší už oni nedělají. A naznačili něco v tom smyslu, že je to moje chyba, že mám velkou nohu.

Já mám vel 41. To je také docela problém, tyto velikosti jsou většinou ihned pryč a ve slevě mají jen ty malé velikosti:(

Kolik měříš Dani?

moderátor

Tina:27.01.2012 08:40Já mám vel 41. To je také docela problém, tyto velikosti jsou většinou ihned pryč a ve slevě mají jen ty malé velikosti:(

Kolik měříš Dani?

Normálně. Nejsem nějaký super čahoun, 172 cm. Ale velikost 42 máme v rodině skoro všichni (mamka, taťka, já i Adam). Brácha to kazí, má 46 a ségra JEN 39-40.

Dana --------:27.01.2012 08:43Normálně. Nejsem nějaký super čahoun, 172 cm. Ale velikost 42 máme v rodině skoro všichni (mamka, taťka, já i Adam). Brácha to kazí, má 46 a ségra JEN 39-40.

Aha, myslela jsem, že jsi větší. Ale nohu 42 má hodně žen i moje nevlastní ségra. Nechápu, že je nemají normálně v obchodech.

Dana --------:27.01.2012 08:43Normálně. Nejsem nějaký super čahoun, 172 cm. Ale velikost 42 máme v rodině skoro všichni (mamka, taťka, já i Adam). Brácha to kazí, má 46 a ségra JEN 39-40.

Tak to je dobrý, já s mým číslem 38 mám snad pidinohu, to tak vypadá. Je pravda, že si boty celkem dobře vybírám, nemám ani vysoký nárt, ani vystouplé klouby u palců. Ten problém má moje mamka a ačkoli má taky 38 jako já, tak má fakt problémy s boty, dost jich díky vystouplým kloubům zlikviduje. Takže spíš preferuje levnější boty, protože prý pro ní nemá cenu kupovat drahé boty.

Dana --------:27.01.2012 08:37Kupujeme většinou ve sportech trekové boty. Mám velikost 42, tak si moc vybírat nemůžu. Spíš to řeším pánskou obuví. V běžné obuvi mi na nohu nic nejde. Jednou mi dokonce u Bati řekli, že dámská končí 41 a větší už oni nedělají. A naznačili něco v tom smyslu, že je to moje chyba, že mám velkou nohu.

Já mám opačný problém, u Baťi taky na sebe neseženu. Se svojí 35-36. Leda dětské s beruškama:-) Taky to nechápu, že v dnešní době nedělají boty ve více velikostech.

Boty kupuji přímo v obuvi. Mají českou výrobu a jsem spokojená

Kristýna ---------:30.01.2012 13:16Boty kupuji přímo v obuvi. Mají českou výrobu a jsem spokojená

A v které obuvi?

Zuzana ---------:30.01.2012 13:19A v které obuvi?

Hele jak se jmenuje přesně nevím jestli Dumbo. Nespomenu si ale mají tam pěknou obuv je to v Žirovnici

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama