| Maminka | - výsledky ankety zobrazeni až po hlasování - | |
| Betynka | - výsledky ankety zobrazeni až po hlasování - | |
| Máma a já | - výsledky ankety zobrazeni až po hlasování - | |
| Family Star | - výsledky ankety zobrazeni až po hlasování - | |
| Miminko | - výsledky ankety zobrazeni až po hlasování - | |
| jiný | - výsledky ankety zobrazeni až po hlasování - | |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | Milé maminky, čtete pravidelně nebo dokonce máte předplacený nějaký časopis pro maminky? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | Jeden čtvrtek v listopadu roku 2009 jsem se vracela z Olomouce ze školy domů, už jsem věděla, če čekám mimi. Chtěla jsem si koupit nějaký časopis na cestu do autobusu a objevila jsem časopis Máma a já a od té doby jsem si ho oblíbila a na 2 sezóny předplatila. Ale teď už mi trochu připadá, že se tam dost věcí opakuje, tak už předplatné asi obnovovat nebudu. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Občas jse si koupila Maminku nebo Betynku, ale stejně jsem neměla moc času na jejich čtení. Někdy jsem je přečetla na jeden zátah, jindy jen tak prolistovala. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | To znám :) Luci si taky listuje a na každé stránce komentuje MIMI, MIMI :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | To dělá i Larinka:) Nebo když tam bylo kojení, tak BUM BUM nebo pije. Za chvíli nebude vědět, co to bylo:( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | Dříve jsem si kupovala Blesk pro ženy a Tinu, ale poslední dobou mi nezbývají penízky ani na ten časopis :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Za za časáky neutácím. Ani nemám čas číst, ted jsem četla při pauze u kadeřnice. Přijde mi to i zbatečné za to utrácet, vše najdeš na netu .... :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 31 karma: +1/-0 | Když jsem otěhotněla,kupovala jsem si každý časopis o dětech.Měsíčně jsem za to utrácela hromadu kč.Neměla jsem ani místo,kde je budu dávat.Potom jsem zjistila,že se pořád vše opakuje a moje dítě není podle tabulek (pozdě lezl,chodil),takže se nebudu stresovat tím,že čtu,kdy a proč by mělo dítě dělat to a ono:) Všechny časopisy jsem darovala na gyndu a zase si kupuju časopisy typu Svět ženy a Žena a život.Zase jsem to já:D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | Já jsem tu hromadu nastřádanou věnovala jedné těhulce z baráku, když jsme se stěhovali pryč :) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 tato reakce: +1/-0 | No to byl bleskový nápad, bylo mi to líto vyhodit a pak mě to napadlo. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Já se přiznám žádnej časopis jsem nečetla a nečtu o dětech.. Ani jsem nevěděla že tyto časopisy jsou :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | No jo, ona je veeelká spousta info na internetu. My jsme ale hodně dlouho byli bez připojení, tak mě ty časopisy bavily. Měla jsem na ně víc času, když jsem furt neseděla u pc :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Asi tak nápodobně. Koupím prolistuji odhodím. Dříve si to přečte Miška než já se k tomu dostanu |
|---|---|
|   |