dnes je čtvrtek 23.2.2012, svátek má Svatopluk
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Časopisy

Časopisy

Jaký časopis čtete/znáte a líbí se vám?
Maminka- výsledky ankety zobrazeni až po hlasování -
Betynka- výsledky ankety zobrazeni až po hlasování -
Máma a já- výsledky ankety zobrazeni až po hlasování -
Family Star- výsledky ankety zobrazeni až po hlasování -
Miminko- výsledky ankety zobrazeni až po hlasování -
jiný- výsledky ankety zobrazeni až po hlasování -
Celkem hlasů: 5

Milé maminky, čtete pravidelně nebo dokonce máte předplacený nějaký časopis pro maminky?

Zdeňka -----------:27.01.2012 07:51Milé maminky, čtete pravidelně nebo dokonce máte předplacený nějaký časopis pro maminky?

Jeden čtvrtek v listopadu roku 2009 jsem se vracela z Olomouce ze školy domů, už jsem věděla, če čekám mimi. Chtěla jsem si koupit nějaký časopis na cestu do autobusu a objevila jsem časopis Máma a já a od té doby jsem si ho oblíbila a na 2 sezóny předplatila. Ale teď už mi trochu připadá, že se tam dost věcí opakuje, tak už předplatné asi obnovovat nebudu.

Občas jse si koupila Maminku nebo Betynku, ale stejně jsem neměla moc času na jejich čtení. Někdy jsem je přečetla na jeden zátah, jindy jen tak prolistovala.

Tina:27.01.2012 08:19Občas jse si koupila Maminku nebo Betynku, ale stejně jsem neměla moc času na jejich čtení. Někdy jsem je přečetla na jeden zátah, jindy jen tak prolistovala.

To znám :) Luci si taky listuje a na každé stránce komentuje MIMI, MIMI :)

Zdeňka -----------:27.01.2012 08:45To znám :) Luci si taky listuje a na každé stránce komentuje MIMI, MIMI :)

To dělá i Larinka:) Nebo když tam bylo kojení, tak BUM BUM nebo pije. Za chvíli nebude vědět, co to bylo:(

Dříve jsem si kupovala Blesk pro ženy a Tinu, ale poslední dobou mi nezbývají penízky ani na ten časopis :-)

Vlaďka :27.01.2012 10:33Dříve jsem si kupovala Blesk pro ženy a Tinu, ale poslední dobou mi nezbývají penízky ani na ten časopis :-)

Za za časáky neutácím. Ani nemám čas číst, ted jsem četla při pauze u kadeřnice. Přijde mi to i zbatečné za to utrácet, vše najdeš na netu .... :D

Když jsem otěhotněla,kupovala jsem si každý časopis o dětech.Měsíčně jsem za to utrácela hromadu kč.Neměla jsem ani místo,kde je budu dávat.Potom jsem zjistila,že se pořád vše opakuje a moje dítě není podle tabulek (pozdě lezl,chodil),takže se nebudu stresovat tím,že čtu,kdy a proč by mělo dítě dělat to a ono:) Všechny časopisy jsem darovala na gyndu a zase si kupuju časopisy typu Svět ženy a Žena a život.Zase jsem to já:D

Lenka ---------:27.01.2012 12:58Když jsem otěhotněla,kupovala jsem si každý časopis o dětech.Měsíčně jsem za to utrácela hromadu kč.Neměla jsem ani místo,kde je budu dávat.Potom jsem zjistila,že se pořád vše opakuje a moje dítě není podle tabulek (pozdě lezl,chodil),takže se nebudu stresovat tím,že čtu,kdy a proč by mělo dítě dělat to a ono:) Všechny časopisy jsem darovala na gyndu a zase si kupuju časopisy typu Svět ženy a Žena a život.Zase jsem to já:D

Já jsem tu hromadu nastřádanou věnovala jedné těhulce z baráku, když jsme se stěhovali pryč :)

Zdeňka -----------:27.01.2012 13:10Já jsem tu hromadu nastřádanou věnovala jedné těhulce z baráku, když jsme se stěhovali pryč :)

To mě nenapadlo :(

tato reakce: +1/-0

Lenka ---------:27.01.2012 13:12To mě nenapadlo :(

No to byl bleskový nápad, bylo mi to líto vyhodit a pak mě to napadlo.

Já se přiznám žádnej časopis jsem nečetla a nečtu o dětech..

Ani jsem nevěděla že tyto časopisy jsou :D

Míla:27.01.2012 13:35Já se přiznám žádnej časopis jsem nečetla a nečtu o dětech..

Ani jsem nevěděla že tyto časopisy jsou :D

No jo, ona je veeelká spousta info na internetu. My jsme ale hodně dlouho byli bez připojení, tak mě ty časopisy bavily. Měla jsem na ně víc času, když jsem furt neseděla u pc :-)

Tina:27.01.2012 08:19Občas jse si koupila Maminku nebo Betynku, ale stejně jsem neměla moc času na jejich čtení. Někdy jsem je přečetla na jeden zátah, jindy jen tak prolistovala.

Asi tak nápodobně. Koupím prolistuji odhodím. Dříve si to přečte Miška než já se k tomu dostanu

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama