příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | S Larinkou jsme měly jogurt a kousek banánu, lari ještě piškotky- to bylo hned zrána. Já potom měla celozrnné chleby se selskou sýrovou pomazánkou a Lari tyčinku dětského sýra. Já kafíčko s mlékem Lari vodičku s pomerančem. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | já měla párek a bagetku, sice totálně nezdravá snídaně, ale jednou za čas :-D, Anina měla bagetku s medíkem a kakao |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | No teda vy si žijete:) Já se přiznám, také si jednou za čas dám nějakou "prasárničku" jako párek atd:) Ale když to není denně.) Dříve jsem jedla asi vele nezdravě, ted už jen sem tam:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | Lucinka měla rohlíček s šunečkou, ale opapala více šunky než rohlíku :-D a pak měla ještě banán. Já obligátní kafíčko a rohlíky s Váhalovou slaninkou. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | No tak já snídám kávičku,samotnou bez ničeho //tedy s cigaretkou :-)// Noa dominik má kolem 6h mlíčko a pak ještě spinká,když se vzbudí koelm 9h tak má toustový chlebík se sýrem či šunkou.Někdy piškotky. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Dobré ránko, zatím jsme měly selský jogurtový nápoj Jonáš a domácí borůvkovou buchtičku:) Lari má ještě otevřený jogurt a já přemýšlím, do čeho ještě "vlítnu" :D |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | Já jsem si ke kávičce dala vánočku s ramou a marmeládou jahůdkovou, Lucinka měla meruňkový jogurt. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | Tak já mám kávičku a děti si dělali toasty. Domí papal šunku. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Larinka zrovna baští a vypila selský jogurtový nápoj Jonáš a namáčí si dětské sušenky v jogurtu a pokousala kus banánu. Já jsem měla také Jonáše a housku se selským jogurtem :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | Anina měla piškoty s kakaem, a my čaj a chlebík s máslem a medem |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Tak Miška plátkový sýr trošku chlebíku, čajík. A já rohlíček s máslíčkem,rajčátkem, papričkou a kafíčko |
|---|---|
|   |
příspěvků: 812 karma: +5/-0 | já jsem posnídala dva krajíčky chleba s taveným sýrem a malý hrníček kafíčka,...a v poledne jsme zjistila, že jsem ho ani nedopila! Mrňousek z bříška už si poroučí. A Lucinka měla banán a pak Sunárek Svačinku krupičnou kaši s červeným ovocem. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Jojo mrňousek už vyvádí co=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Poslední dobou nesnídám,ale když se k tomu dostanu je to většinou pečivo s něčím :o)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | A s čím pak s něčím je široký pojem???? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | sýr salám nebo si ho prostě zapečeme,se sýrem i salámem :D |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Larinka papkala jahodo-vanilkové Lipánka, já měla borůvkový domácí koláš od kamarádky, včera ho done¨sla do Solné:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | chlebík s máslem a sýremk pití mlíčko |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Larinka si vybrala jogurtek a zkusila jsem jí udělat Sunar a ten nechce, je to týden co naposledy dostala cecík a pořád chce. Ráno se moc snažila. Sunar tedy nic moc ochutnala jsem :( Já si dám bílou kávičku, asi banán a jogurt nebo něco máznu :) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 339 karma: +6/-0 | housku se šunkou a malá měla smetánek a k tomu jsme měli čaj :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Rohlíček s másilkem kafíčko. Michalka chlebík, sýr, banánek a čajík |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | No tak já total nezdravě,míchaná vajíčka a topinky se sýrem :-) Domi mlíčko a piškotky |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Natálka měla trošku mléčka a jogurt :) a já nic |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Lari zatím Tvaroháčka a já kafínko s mlékem. Dáme něco později:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Miška piškotky, čajík a já zatím jen kafíčko=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Tak já to ještě dohnala chlebíkem se sýrovou pomazánkou a jogurtovým hermošem.) Larinka měla chléb s dětským sýrem. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Maximálně největší tak ještě obídek=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Jj, už mám rozjeté lečo. Ale možná dám ještě něco jako druhou snídani |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | No aspon něco když už nic jiného:))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Taky pravda jen si holčinky dopřejte |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | dala jsem si chleba se salámem |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 135 karma: +10/-2 | já dnes jen kávu děti mlíko či čajík + chlebík s maslem a šunku |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | Miška piškotky, jogurtík a čaj.To jsem nestihla vyfotit A já Kafíčko džus,housku s pomazánkou a červenou paprikou. Fotografie u této reakce zobrazena pouze uživatelům s ověřeným účtem. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 3 027 karma: +9/-3 | Natálka měla jahodového piškotíka. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Lari si vybrala Tvaroháčka dnes toho smatanového. Pak sýrové tyčinky a trošku ojídá Zámecký rohlík a makovku. Já kávičku a sladké rohlíky:) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Ještě jsem si včera koupila prasárnu- Sýrové párka, tak do nich asi hupsnuuuu :)))) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | ano, ano. Třeba to bude sváčáá:)))) Děkuji |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 2 311 karma: +6/-0 | Jednu housku? Za půl hodiny bych šla vybílit ledničku. A to i netěhotná. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 8 102 karma: +11/-3 | Taky koukám, že je Týnka dietářka:)))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 4 661 karma: +10/-1 | No však já půjdu ledničku také ještě navštívit=) |
|---|---|
|   |