příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | Nemůže mi to zakazovat, sám tam je každý den.. ano po nějaké době nečinosti profilu ho smažou a pak se musí udělat nový.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Aha, to jsem něvěděla, mám ho asi 5 let. Darebáci!!! No, tak to joo, já myslela, že by se mohl bát že by Tě někdo balil a .... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | no to se stát může a stávalo, právě proto jsem tam přestala chodit.. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | pacholci a jaký máš profil? Naoplátku můžeš vidět můj výstřih :D |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | já myslím, že když se nepřihlásíš cca 6 měsíců, tak ti ho automaticky odstraní |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Aha, tak to jsem takovou prodlevu asi neměla... Ale cccccoooooo si to dovolují vůůůbecc ??:DDD |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | to je proto, když si tam člověk zakládá více profilů, aby to nebylo přetížené, když se tam stejně už nepříhlásí, ale stačí se tam jednou za čas přihlásit a rušit tě nebudou a ke všemu si myslím, že ti posílají upozornění na meila, že se to v případě nečinnosti zruší, ale nevím přesně :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To je pravda nějací ouchylníci jsou schopni si jich denně založit X... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Jo, vlastně jsem měla rande z Lidé i s jedním klučinou, co moderuje v tv, velkej sympoš. Párkrát jsme se hezky přiopili a pokecali:))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 105 karma: +14/-1 | Nezkoušela a nevím asi bych do toho nešla |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | no a to je všechno ?? nic jiného ?? |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Nene, volal třeba , jestli dojedu k němu, ale já nejela. Ale je to perfektní kluk:) Jinak randíček bylo více a někdy - minimálně i více :)))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | tolik chlapů zase není, tak si honem vyber. :)))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | jo a hlavně už jsou dost přebraní :-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | ale dopřát Tínce nějakýho normálního a pořádnýho můžeme... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To jste hodné... Existuje vůbec takovej chlap? :))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | jo někde určitě ano......a v pohádkách určitě |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | já si myslím, že existuje a přijde až to budeš nejméně čekat... uvidíš :-) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | u mě to bylo tak, že jsem se zařekla, že už žádný ho chlapa nechci ani vidět ani o nich slyšet! měla jsem všech chlapů totálně plné zuby :-)) byla jsem sama asi rok a půl a vůbec mi to nevadilo, byla jsem spokojená a hlavně v klidu... než se mi do cesty namotal Jarda :-DD.... a ani toho jsem ze začátku nechtěla, jak jsem již psala v jiném tématu, ale... nakonec to dopadlo úplně jinak než jsem chtěla :-)) ale zase na druhou stranu musím říct, že jsem tomu ráda :-) že to tak dopadlo, hihihi takže neboj.... on se ten pravý taky najde :-) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Já se nebojím. Já jsem zvyklá a skoro raději sama, tedy ne zcela sama, ale nejsem zvyklá s někým žít a být denně. Ale možná se to změní. Uvidíme. Chlapů je dost, když je chut na mužskou společnost, tak není problém s někým někam zajít, ale ted si raději užiji malé nebo dám přednost spánku. Naštěstí jsem si všeho užila, tak nelituji, že nemohu dělat věci tak často jako dříve - cestovat, navštěvovat kina, divadla a chodit na randíčka..... Ale seznamky koukám jsou super, je tady hodně štastných:) Máš recht, chce to čas a třeba přijde také takový fajn Štír jakého mám Ty Vladko:) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | u mě to bylo stejné, když se mi zachtělo, tak jsem si na nějaké rande zašla :-) ale pak zase hezky šup domů do klídečku :-)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To je někdy lepší nežli se otravovat denně s kdejakým, že ? :)))) |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Někdy jsou na randíčku prima, ale mít to doma- to by byla vražda!!!! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 | máš pravdu, já se s tím svým dala dohromady úplně náhodou, někdo by řekl, že to byl osud... |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | A tak asi třeba něco jako osud je. Nebo jak si to zařídíš.))) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 333 karma: +7/-3 tato reakce: +1/-0 | každý si to pojmenuje podle svého, ale já za sebe bych řekla, že je to osud :)) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Pravděpodobně asi ano:)))) |
|---|---|
|   |