dnes je čtvrtek 23.2.2012, svátek má Svatopluk
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Caveman

Caveman

Už jste shlédli představení Caveman? Známí nám doporučili, prý je to dost humorné. Na poslední chvíli jsme sehnali lístky a plánujeme vyrazit. Jsem na to docela zvědavá a moc se těším. Slyšela jsem na to pozitivní hodnocení.

moderátor

Taky bych na to chtěla jít, ale tady nikde v okolí ho nedávají, což mě trošku mrzí. Ale snad se to tady časem objeví. Nemusí teda teď, protože bych tam stejně nemohla.

reny1:27.01.2012 21:30Už jste shlédli představení Caveman? Známí nám doporučili, prý je to dost humorné. Na poslední chvíli jsme sehnali lístky a plánujeme vyrazit. Jsem na to docela zvědavá a moc se těším. Slyšela jsem na to pozitivní hodnocení.

Když jsem chodívávala do divadla, tak na toto předtavení bylo vždy vyprodáno....

To neznám,můžete mi to nějak přiblížit?

reny1:27.01.2012 21:30Už jste shlédli představení Caveman? Známí nám doporučili, prý je to dost humorné. Na poslední chvíli jsme sehnali lístky a plánujeme vyrazit. Jsem na to docela zvědavá a moc se těším. Slyšela jsem na to pozitivní hodnocení.

ani nevím, že něco takového je :-DDD nějak nestíhám sledovat co dávají v kinech nebo divadlech.... poslední dobou ani nevím co dávají v TV :-D

Veronika ------:28.01.2012 11:16To neznám,můžete mi to nějak přiblížit?

Říká se tomu "oneman show", takže asi prý jedem muž vypráví o zvycích můžu a žen. Prostě přibližuje chování mužů a žen z přirozeného hlediska. Je to chápáno asi tak, že ženy se nějak chovají, protože jsou to ženy a mají to v mozku trochu jinak uspořádané a to samé je u mužů. Je to podáno humornou formou a prý se tam každý člověk najde. Slyšela jsem, že je to sranda od začátku až do konce. Tak jsem na to zvědavá. S manželem se chystáme vyrazit.

reny1:28.01.2012 20:50Říká se tomu "oneman show", takže asi prý jedem muž vypráví o zvycích můžu a žen. Prostě přibližuje chování mužů a žen z přirozeného hlediska. Je to chápáno asi tak, že ženy se nějak chovají, protože jsou to ženy a mají to v mozku trochu jinak uspořádané a to samé je u mužů. Je to podáno humornou formou a prý se tam každý člověk najde. Slyšela jsem, že je to sranda od začátku až do konce. Tak jsem na to zvědavá. S manželem se chystáme vyrazit.

To může být zajímavé.

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama