dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

V noci na mlíčko

V noci na mlíčko

Strana:1 2

Dagmar -------:05.02.2012 13:18Tak to taky toho moc nenaspí, tak to jsem ráda, že je to taky u někoho stejné. Ale po tom Hajaja, je to trošku lepší, ale včera vypila málo, tak se kolem 3h probudila a pak v 7h.

Tak to máme hodně podobné:) Horší, že to Hajaja nedělají pro děti od dvou let (nikde jsem to neviděla) a nám budou dva ročky za měsíc, tak nevím co mu budu dávat, jestli Hami Hajaja 3 nebo Hami 4. Aby se mi po tom obyč mlíčku zase nebudil 3xza noc na mléko:(

my davame sunar uz od 2 mesice,pac jsem prisla o mleko malej si da vecer kolem 18-18:30 veceri a pak se budi kolem pul 1 na mleko.stava se mi ze se vzbudi az kolem 5-6 nekdy se vzbudi i v 7 rano a dostane snidani

Michaela:06.02.2012 13:58Tak to máme hodně podobné:) Horší, že to Hajaja nedělají pro děti od dvou let (nikde jsem to neviděla) a nám budou dva ročky za měsíc, tak nevím co mu budu dávat, jestli Hami Hajaja 3 nebo Hami 4. Aby se mi po tom obyč mlíčku zase nebudil 3xza noc na mléko:(

No právě, nikde jsem také neviděla tyhle mlíčka na noc, pro starší děti. Hami to aspoň dělá od 12 měsíců, ale Beba to dělá jen do 6měs a pak už ne. No dneska jsem jí musela nechat vybrečet v těch 2 ráno, zkouší to totiž každý den ve stejnou dobu. Tak jsem jí tak chvilku nechala plakat a když zjistila že neprijdu, tak přestala a usnula a vzbudila se v 6h. Tak to už je pro mě přijatelnější, uvidíme dneska v noci.

Dagmar -------:08.02.2012 15:25No právě, nikde jsem také neviděla tyhle mlíčka na noc, pro starší děti. Hami to aspoň dělá od 12 měsíců, ale Beba to dělá jen do 6měs a pak už ne. No dneska jsem jí musela nechat vybrečet v těch 2 ráno, zkouší to totiž každý den ve stejnou dobu. Tak jsem jí tak chvilku nechala plakat a když zjistila že neprijdu, tak přestala a usnula a vzbudila se v 6h. Tak to už je pro mě přijatelnější, uvidíme dneska v noci.

Mě na dnešek vypil před spaním Mlíčko s kaší od Nestlé a spal až do 6h, tak jsem mu jedno mlíčko Hajaja dala ještě ráno ať nemá hlad a nemusíme chvátat z postele a polehávali jsme ještě do 7:30:)

Strana:1 2
© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama