ONLINE příspěvků: 6 105 karma: +14/-1 | Ze začátku jsem Michalku kojila dost dlouho. Doktorka mi řekla, at kojím 7 minut z jednoho prsu. No jednou jsem to zkusila a Míša dost vyváděla. Tak jsem jí nechala at si papká a relaxuje u prsa jak dlouho potřebuje. Možná je to chyba, ale Míša je spokojená. Tak kojím i hodinu v noci u toho usneme.=´) Jen ted u příkrmů jí někdy prso vezmu dřív.=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Skoro 18 měsíců . Skoro 7 plně a pa jsme přídávaly od mrkvičky veškěrou zeleninku . Ted dlabeme skoro vše , hlavně zdravé :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 105 karma: +14/-1 | To jste šikulky velikánské. My 6. měsíců plně. A ted papáme tyky zdravě ale i s mlíčkem =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No , mlíčko jedem také o sto šest :))) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 105 karma: +14/-1 | Někdy mám dojem jestli ho není mmálo ale kdepak =) Je ho hojně |
|---|---|
|   |
příspěvků: 2 467 karma: +13/-0 | ahojda, kojila jsem 8 měsíců, od 6ti měsíců s příkrmy, bohužel déle jsem mlíčko neměla, a byla nucena přejít na umělou výživu, krásný den |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | I tak jsi udělala dost pro své mimi :) To je krásné :) Také přeji krásný ted už večer :) |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 105 karma: +14/-1 | To je super takhle pěkně miminkům dopřávat mlíčko=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | ano , ano když to jde proč ne. Mléko má mít dítě do 3 let ...bud mamky nebo umělé !!! |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 105 karma: +14/-1 | Jasnačka jen je pohodlnější dát 3 letému díteti flašku než prso=) třeba na veřejnosti =) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Tak do 3 let asi kojit nebudu , ale možná do 2 bych to viděla . Uvidím , co můj zdravotní stav atd ... Mléka je zatím dost , mohu konkurovat mlékárnám :DDDDD |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | Znám jednu maminku, která řešila, jak bude kojit svoji dceru, když má jít do školy. Jestli bude chodit místo obědu domů na kojení. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | To jsem také slyšela . No , nevím. To už je asi přehnané :) A navíc musela mít asi i další mimi , to nevím jestli u mě hrozí ... a do šesti fákt NEEE :) Včera jsem cosi viděla - nevím jestli to bylo z dlouhodobého kojení , ale byla to trága až hnus fialový a to já takto skončit nechci :D |
|---|---|
|   |
ONLINE příspěvků: 6 105 karma: +14/-1 | No pěkně =) Tak ono je to zdravé dřív také kojili třeba do 6 let=) Což já bych už tedy nepotřebovala. Ale pokud by to dítě potřebovalo tak asi ano=) Uvidíme co bude. Moje kamarádka kojila do 3 let. Dokonce jednou kluk dostal hysterický záchvat na mlíčko v autobuse.=) |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Do těch 3 to je v poho a déle asi teda jako nee |
|---|---|
|   |
příspěvků: 1 434 karma: +4/-0 | Já kojila skoro dva roky prvního a u druhé se mi mlíčko ztrácelo postupně od třetího měsíce, takže jsem na pátém už neměla nic.:( No, co se dá dělat, takže jsme na Nutrilonu..:( |
|---|---|
|   |
příspěvků: 503 karma: +3/-0 | Holky zaregistruju že se mi ztrácí mlíko?nebo je to nárazově bum a mlíko nikde? |
|---|---|
|   |
moderátor příspěvků: 3 259 karma: +13/-1 | To by mě taky zajímalo. Dřív mi mlíko dokonce ukapávalo a teď už ne. |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | Netuším, spíše to jde pomalu. Ale ztratit se Ti vůbec nemusí. Mě se neztratilo... Kvůli RTG jsem přestala kojit a koncem ledna a nyní už zase občas jedeme a to budou malé dva roky. |
|---|---|
|   |
|---|---|
|   |
příspěvků: 404 karma: +1/-0 | to vůbec není málo ! 8 měsíců je náhodou dlouho, jsi šikulka! |
|---|---|
|   |
příspěvků: 11 447 karma: +22/-6 | No, malá chce sem tam ještě ted z cecíku a to jí budou za pár dní dva roky. Takže moje vize byla vyplněna:) |
|---|---|
|   |