dnes je pátek 18.5.2012, svátek má Nataša
JMÉNO  
HESLO
Zapomenuté heslo, Registrace
Aktuální diskuze
(15 max)

Jak dlouho kojíte?

Jak dlouho kojíte?

Ze začátku jsem Michalku kojila dost dlouho. Doktorka mi řekla, at kojím 7 minut z jednoho prsu. No jednou jsem to zkusila a Míša dost vyváděla. Tak jsem jí nechala at si papká a relaxuje u prsa jak dlouho potřebuje. Možná je to chyba, ale Míša je spokojená.

Tak kojím i hodinu v noci u toho usneme.=´)

Jen ted u příkrmů jí někdy prso vezmu dřív.=)

Související články

• Zavádění příkrmů
    Asi většina maminek je už netrpělivá, kdy konečně nastane chvíle, až bude moct svému drobečkovi dát ..
  • Strava dětí do 1 roku
    Každá maminka chce nebo si přeje, aby její děti pěkně jedly. Aby měly dostatek vitamínů. A tak mamin..

Skoro 18 měsíců . Skoro 7 plně a pa jsme přídávaly od mrkvičky veškěrou zeleninku . Ted dlabeme skoro vše , hlavně zdravé :)

To jste šikulky velikánské. My 6. měsíců plně. A ted papáme tyky zdravě ale i s mlíčkem =)

No , mlíčko jedem také o sto šest :)))
Vy jste také velké šikulky :))))

Někdy mám dojem jestli ho není mmálo ale kdepak =) Je ho hojně

ahojda, kojila jsem 8 měsíců, od 6ti měsíců s příkrmy, bohužel déle jsem mlíčko neměla, a byla nucena přejít na umělou výživu, krásný den

Vlaďka :01.11.2011 14:47ahojda, kojila jsem 8 měsíců, od 6ti měsíců s příkrmy, bohužel déle jsem mlíčko neměla, a byla nucena přejít na umělou výživu, krásný den

I tak jsi udělala dost pro své mimi :) To je krásné :)

Také přeji krásný ted už večer :)

To je super takhle pěkně miminkům dopřávat mlíčko=)

Kristýna ---------:01.11.2011 21:44To je super takhle pěkně miminkům dopřávat mlíčko=)

ano , ano když to jde proč ne. Mléko má mít dítě do 3 let ...bud mamky nebo umělé !!!

Jasnačka jen je pohodlnější dát 3 letému díteti flašku než prso=) třeba na veřejnosti =)

Kristýna ---------:02.11.2011 07:32Jasnačka jen je pohodlnější dát 3 letému díteti flašku než prso=) třeba na veřejnosti =)

Tak do 3 let asi kojit nebudu , ale možná do 2 bych to viděla . Uvidím , co můj zdravotní stav atd ... Mléka je zatím dost , mohu konkurovat mlékárnám :DDDDD

moderátor

Tina:02.11.2011 07:56Tak do 3 let asi kojit nebudu , ale možná do 2 bych to viděla . Uvidím , co můj zdravotní stav atd ... Mléka je zatím dost , mohu konkurovat mlékárnám :DDDDD

Znám jednu maminku, která řešila, jak bude kojit svoji dceru, když má jít do školy. Jestli bude chodit místo obědu domů na kojení.

Dana --------:02.11.2011 07:58Znám jednu maminku, která řešila, jak bude kojit svoji dceru, když má jít do školy. Jestli bude chodit místo obědu domů na kojení.

To jsem také slyšela . No , nevím. To už je asi přehnané :) A navíc musela mít asi i další mimi , to nevím jestli u mě hrozí ... a do šesti fákt NEEE :)

Včera jsem cosi viděla - nevím jestli to bylo z dlouhodobého kojení , ale byla to trága až hnus fialový a to já takto skončit nechci :D

No pěkně =)

Tak ono je to zdravé dřív také kojili třeba do 6 let=)

Což já bych už tedy nepotřebovala. Ale pokud by to dítě potřebovalo tak asi ano=)

Uvidíme co bude. Moje kamarádka kojila do 3 let. Dokonce jednou kluk dostal hysterický záchvat na mlíčko v autobuse.=)

Kristýna ---------:02.11.2011 08:06No pěkně =)

Tak ono je to zdravé dřív také kojili třeba do 6 let=)

Což já bych už tedy nepotřebovala. Ale pokud by to dítě potřebovalo tak asi ano=)

Uvidíme co bude. Moje kamarádka kojila do 3 let. Dokonce jednou kluk dostal hysterický záchvat na mlíčko v autobuse.=)

Do těch 3 to je v poho a déle asi teda jako nee

Já kojila skoro dva roky prvního a u druhé se mi mlíčko ztrácelo postupně od třetího měsíce, takže jsem na pátém už neměla nic.:( No, co se dá dělat, takže jsme na Nutrilonu..:(

Holky zaregistruju že se mi ztrácí mlíko?nebo je to nárazově bum a mlíko nikde?

Sharkas
dítě: Tadeáš 19.4.2012 (4 týdny)
poslední zápisek: Zatracený prdíky! (datum 16.05.2012)

moderátor

Šárka Koudelková:27.04.2012 09:04Holky zaregistruju že se mi ztrácí mlíko?nebo je to nárazově bum a mlíko nikde?

To by mě taky zajímalo. Dřív mi mlíko dokonce ukapávalo a teď už ne.

Šárka Koudelková:27.04.2012 09:04Holky zaregistruju že se mi ztrácí mlíko?nebo je to nárazově bum a mlíko nikde?

Netuším, spíše to jde pomalu. Ale ztratit se Ti vůbec nemusí. Mě se neztratilo... Kvůli RTG jsem přestala kojit a koncem ledna a nyní už zase občas jedeme a to budou malé dva roky.

Dana --------:27.04.2012 09:07To by mě taky zajímalo. Dřív mi mlíko dokonce ukapávalo a teď už ne.

jo to mě taky ukapává a dost

Sharkas
dítě: Tadeáš 19.4.2012 (4 týdny)
poslední zápisek: Zatracený prdíky! (datum 16.05.2012)

Vlaďka :01.11.2011 14:47ahojda, kojila jsem 8 měsíců, od 6ti měsíců s příkrmy, bohužel déle jsem mlíčko neměla, a byla nucena přejít na umělou výživu, krásný den

to vůbec není málo ! 8 měsíců je náhodou dlouho, jsi šikulka!

No, malá chce sem tam ještě ted z cecíku a to jí budou za pár dní dva roky. Takže moje vize byla vyplněna:)

© 2007-2012 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace
Provozujeme také: začátek.cz, počasí, rychlost.cz

Reklama