vepřové plátky
párek
cibule
kyselá okurka
sůl
pepř
kmín
červená paprika
špek
zelené fazolky naložené v sladkokyselém nálevu
cukr
máslo
smetana
brambory
kečup
hladká mouka
cibule
plnotučná hořčice
Vepřové plátky naklepeme, potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, přidáme papriku,dáme kousek cibule, párku a špeku, závitek smotáme a zaděláme párátkem aby se nám nerozbalil.
Závitky osmahneme na oleji.
Cibuli nakrájíme kousky, osmazíme na oleji, přidáme osmahlé závitky, podlijeme vodou a dusíme.
Když je maso měkké, zahustíme rozdílkou a provaříme. Dochutíme kečupem.
Fazolky uvaříme ve vodě, přidáme dle chuti cukr, a zalijeme smetanou.