Úvod > Recepty > Hlavní jídla / Pokrmy s masem > Vepřové závitky se švestkou a hermelínem

Recept Vepřové závitky se švestkou a hermelínem

Ingredience

Vepřové maso
Hořčice
Sůl
Pepř
Hermelín
Sušená švestka
Smetana
Česnek
Červená pálivá paprika mletá
Olej
Brambory

Postup

Vepřové maso si nakrájíme na plátky a naklepeme namažeme hořčicí a okořeníme. Položíme na maso plátek hermelínu a sušenou švestku. Zabalíme do závitků a osmahneme na pánvi ze všech stran. Dáme do zapékací mísy a posypeme nastrouhaným hermelínem a podlijeme smetanou, pečeme do změknutí.

Brambory jsem si připravila tak, že jsem si je nakrájela na kolečka a udělala na ně takovou marinádu z oleje, papriky a česneku. Vše jsem nalila do nakrájených brambor a promíchala.

Vysypala jsem je na plech a pekla v troubě.

© 2007-2024 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk