Recept Čína

Ingredience

Vepřové maso
Pór
Paprika
Houby
Sůl
Pepř
Sojová omáčka
Vegeta

Postup

Nejprve si omyjeme maso nejvhodnější je vepřová plec nebo vepřová pečeně. A nakrájíme na jemné nudličky.Osolíme, opepříme a orestujeme pozvolna na pánvi. Až je maso změklé zastříkneme sojovou omáčku a dochutíme solí či pepřem. Poté maso vyjmeme a necháme stranou. Na naší použitou pánvičku dáme čtvrtku máslo a necháme rozehřát. Přidáme Na mále kousky nakrájenou zeleninu a houby a necháme spíše dusit než restovat. Poté až je zelenina změklá přidáme do pánvičky naše hotové maso a přilijeme trochu vody. Až se nám voda začne vařit zaprášíme hladkou mouchou a za stálého míchání necháme 3 minuty provařit. Poté dochutíme podle vlastní chuti.

© 2007-2024 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk