Krůtí maso
vepřové maso
sýr Philadelpia 1x
vejce
0,5- 1KL dijonské hořčice / PRO DĚTI BYCH NEDÁVALA/
strouhaná houska
vločky
mouka
sůl pepř
sladká paprika
olej
Masíčko si pokrájíme, naklepeme, nasolíme a připravíme si chesse panýrku- Philadelpii smícháme v míse s vejcem a hořčicí a rozšleháme, přidáme malinko soli a pepře, pakliže máte rádi pikantní, můžete přidat pálivou papriku nebo pikantní koření , já dala sladkou papriku z madarska. Strouhanku smícháme s vločkami a můžeme obalovat.
Nejprve řízečky obalíme v mouce, pak v panýrce / philadelphia s vejcem a hořčicí / a posléze v mixu strouhanka+ vločky. Smažíme na rozpáleném oleji z obou stran.
Podávat můžete s kaší, štouchaným bramborem, vařeným bramborem či jak je libo.