Úvod > Recepty > Hlavní jídla > Boloňské špagety

Recept Boloňské špagety

Ingredience

střední cibule
půl kg mletého maso- půl vepř., půl. hov.
5 lžic kečupu
1 malý rajský protla
3 - 5 stroužků česneku
2 lžičky sl. papriky
špagety

Postup

na oleji osmahneme cibulku dozlatova

vložíme ml. maso, necháme osmahnout, osolíme, podlijeme trochou vody,

pridáme rozdrcený česnek, papriky, protla, i kečup.

necháme dusit asi půl hodinky, možná méně.

Dolijeme buď trochou vývaru, nebo vodou. Vážně trochu, né že tam nalijete půl hrnce vody.

V případě, že se Vám to bude zdát příliš řídké, zahustíte jako klasické omáčky, jak je kdo zvyklý.

Přeji dobrou chuť

© 2007-2024 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk