Úvod > Recepty > Hlavní jídla / Pokrmy s masem > Hovězí s fazolkami a bešamelem

Recept Hovězí s fazolkami a bešamelem

Ingredience

hovězí maso vhodné na restování
máslo
sůl
kmín
zelené fazolové lusky
hladká mouka
mléko

Postup

Fazolky omyjeme a očistíme konce. Dáme do studené osolené vody, přivedeme k varu a vaříme, dokud nebudou na zkus.

Maso omyjeme a očistíme, z obou stran osolíme a posypeme kmínem. Orestujeme na másle.

Bešamel: Z másla a mouky si připravíme jíšku. Postupně za stálého míchání přidáváme mléko a vaříme do zhoustnutí. Osolíme a ještě chvilku povaříme.

Podáváme s bramborami, s hranolkami nebo bez přílohy.

© 2007-2024 Maminet.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk