0,5 kg kližky
2 cibule
sladká paprika
pepř ,
sůl,
drcený kmín
olej
2 stroužky česneku
majoránka
2 lžičky kečupu nebo 1 lžička protlaku
mouku nebo syrovou bramboru
Na oleji orestuji cibule když zesklovatí přidám masíčko které jsem nakrájela na stejné kousky . Trochu orestuji a přidám papriku . Zaleji troškou vody a nechám podusit . Vodu sem tam přilévám a zamíchám . Když masíčko změkne přidám sůl , pepř a kmín a kečup , česnek a majoránku /kečup je lepší kvalitnější/
Zahustím bud moukou nebo bramorem . Ten se rozvaří a škrob super zahustí gulášek ...
Servíreuji s chlebem , knedlíkem , těstovinou , bramborem ..dle Vaší chuti ..Já měla testovačku s celozrnným pečivem a pak si dala s knedlíkem .