1x listové těsto,šunka,tvrdý sýr,cibule a kečup
Ingredience je možné obměnit,jak kdo co má rád,u nás nikdy štrůdlík nevydrží dýl než hodinu,jak není tak horký,aby se dal jíst,tak velice rychle zmizne :-))
Listové těsto si rozválíme,na něj poklademe šunku,nebo jakýkoliv salámek,i anglickou,cokoliv,podle toho,co máte nejrsději,na to dáme nahrubo nakrájenou cibuli,pokapeme kečupem a zastrouháme sýrem.Zatáhneme ho jako klasický štrůdl i parátka,aby se neotevřel. Cibulka pěkně do toho pustí šťávu a pěkně se to zapeče,je to opravdu výborné ! Peču to tak při 200 stupních těch 15minut,záleží komu jak peče truba,to už každý vychytá :-)
Takže hurá do toho a dobrou chuť
Vyzkoušejte - je móc dobrý!!!